sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Viisi tuntia netti-treffeille

Sunnuntai-aamun totuttu lepohetki loppui lyhyeen kun emäntä muistutti, että tänään iltapäivällä on ne mun netti-treffit Dora-bulldogin kanssa ! Mulla meinas mennä pussilakana väärään kurkkuun kun säikähdin niin kovasti. On se vaan niin jännä paikka, mennä jonkun bulldoggikaunottaren kanssa ensi-treffeille. Onneksi mamma lähtee mukaan, ja isäntäkin.
 
Emäntä alkoi aamusta jo ohjeistamaan treffejä varten. Ei saa kuulemma suoraan lakanoista lähteä treffeille ettei henki haise uniselle. Eikä saa syödä kalaa ennen lähtöä ja hammastikkua pitäis pureskella autossa,  matkalla treffeille. Näin kuulemma on sitten raikkain mahdollinen hengitys kun kuitenkin kuonotellaan Doran kanssa. Mamma arveli että pusut voi jähdä vähiin jos treffeille menee tonnikalaa syönyt, juuri lakanoista noussut bulldoggi.
 
Emäntä kaiveli aamusta jo mun harjaakin laatikosta. Turkki pitää laittaa kuntoon ennen treffejä. Ihan turhaa se mun mielestä on koska tiputin jo kaikki irtokarvat pussilakanalle siinä aamun uutisten yhteydessä.
 
Ai niin vielä yksi tärkeä treffi-ohjeistus tuli emännältä, ei saa pureskella leluja ja luita tässä aamupäivällä. Meitsi nielee aina ilmaa pureskelun yhteydessä ja siitä kärsii sitten koko lähipiiri. No koirapuistoonhan me ollaan menossa, tuskin siellä kukaan osaa yhdistää juuri meitsiin ne paineen tasaukset. Paitsi tietty jos ollaan Doran kanssa kahdestaan, mutta silloinhan voin vaan sanoa Doralle että ei se haittaa, mullekin tuttu tuo vaiva.

"Ai tänäänkö ne netti-treffit on ??!! Hui nyt alkoi jännittämään !"

"Tässä se hengitys raikastuu kun vähän lunta pureskelee !"


"Nyt täällä on treffi-valmis bulldoggi, ei tuoksu lakanalle enää hengitys ! "


"Vielä kaulan huuhtelu lumella...sinne oli roiskunut emännän jogurtin jämät !"


"Oonko mamma nyt tarpeeksi puhdas treffeille ?"


"Tämän laukan mä näytän Doralle, voi kyllä olla että ne ilmanpaineet tasaantuu tässä loikassa "

"Ei haittaa, jos se Dora tykkää vauhdikkaista bulldogeista niin varmaan saan pinnoja !"

"Tämän näytän myös, etutassujen varassa juosten. Pitää vaan varmistaa ettei Dora ole liian lähellä takana"
"Nyt pitää mennä pariksi tunniksi lepäilemään että jaksaa sitten näyttää loikat ja kiihdytykset. Jännittää vaan niin kovasti"
 
 
15 kommenttia:

 1. Onpa hyvä, että emännällä on noin hyvät vinkit treffeille valmistautumiseen, joskin olihan sullakin takataskussa loistavia suunnitelmia, jos nyt sattuisi tulemaan jotain ilmantasaustilanteita! :-D Ihan hytisyttää täällä meitäkin, kun on niin superjännä päivä tulossa. Kamera välkkymään sitten kunnolla, että mekin päästään jälkikäteen treffeille mukaan! Ihan takuulla Dora hurmaantuu noin komeaan bulldoggigentlemanniin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä koko perhe jännittää treffejä, kamera mukaan tottakai :)

   Poista
 2. Olipas hyvät vinkit! Toivottavasti Neron treffit sujuvat hyvin ! :)

  VastaaPoista
 3. Täällä ootellaan jo innolla kuvia treffeiltä! :)

  VastaaPoista
 4. Oikein ihania treffejä Doran kanssa Nero ! Taisi emännällä olla treffittely ohjeistus itsellä niin tarkkaan muistissa kun oli ne kihlajaisjuhlahommavuosipäivät ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu tämä viikko on aika romanttisissa merkeissä koko perheellä :)
   t. Nero

   Poista
 5. Ei sulla ole mitään hätää Nero. Noin komea poika pistää tytöiltä polvet veteliksi ja sydämen tykyttämään! Suurella mielenkiinnolla täällä odotellaan todistusaineistoa treffeistäsi ; ) Anna palaa, hanaa hanaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on levätty monta tuntia, virtaa riittää treffeillä :)

   Poista
 6. Ootetaa Kuopiossa jo kuvia ja kuulumisii, miten treffit menny. T. Lennu

  VastaaPoista
 7. Eläpä hättäele ollenkaa. Kyllähän sinä oot niin kommee kaverj että siinä on neetillä kahtomista! Toevottavasti rehvit männöö hyvästi.
  Kuulumisija ootellaan tiälläe....ompa jännee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi voi, ei mennyt putkeen. Uudessa postauksessa lisätietoja. :)

   Poista
 8. Hyvä hyvä nero, hyvin se menee! :)

  VastaaPoista