perjantai 30. tammikuuta 2015

Omituinen juhlaviikko


Morjensta muutaman päivän tauon jälkeen. Täällä ollaan hyvissä voimin vaikkei ole kuulunut sunnuntain jälkeen uutisia. On siihen ihan selkeä syykin. Meitsi on ollut niin hämillään kun emäntä on koko viikon touhottanut, että joku tärkeä päivä on tällä viikolla. Sitten se mainitsee aina sen ihan oudon sanan. Voisko joku kamu kertoo mitä tarkottaa kihlajaiset, kun on kuulemma semmoinen vuosipäivä tällä viikolla.
 
Jos oon oikein ymmärtänyt niin se kihlajaispäivä ei ole meitsillä vaan emännällä...ja ehkä isännällä. Siitä päättelin ettei oo meitsin juttu koska juhlitaan kuulemma kahdeksatta vuotta ja mulle on kerrottu että täytän seuraavaksi 5 v. Ei tarvii olla edes bulldogien mensan läpäissyt että ymmärtää, nyt juhlitaan jotain ihan muuta kuin meitsiä.
 
Sehän tässä nyt vähän harmittaa kun emäntä juhlii itseään ja ehkä sitä isäntää niin se kaikki huomio on meitsiltä pois. Viikolla emäntä juhli kihlajaisia kahtena iltana, se söi lakritsia monesta eri pussista. Silloin kun se syö karkkia niin se ei huomioi ollenkaan meitsiä. Semmonen lasittunut katse vaan telkkaria kohti, meitsi vois käyttää tilaisuutta hyväksi ja vaikka pureskella mattoa tai verhoa...mutta en viitsi olla niin huomionkipeä ja mustasukkainen.
 
Nyt on perjantai ja vielä juhlitaan jotain kihlajaisia. Emäntä tuli toimistolta aikaisemmin, oli kuulemma sanonut sen työkaverille, jonka nimi on Pomo että nyt on kihlajaispäivä. Oli sitten saanut luvan lähteä aikaisemmin niitä juhlimaan. Ehdittiin lenkille ennen auringonlaskua, pitkästä aikaa järven rantaan ! Oli tosi kiva nähdä järvi pienen tauon jälkeen, ainut vaan että emäntä oli ihan ajatuksissaan. Sitä aiphounia räpläsi vaan eikä kiinnittänyt meitsiin hirveesti huomiota. Ehkä se lesoili ystävilleen että on kihlajaisjuhlat.
 
Nyt ollaan jo emännän kanssa kotona lenkin jälkeen. Kello on kohta puoli kuusi. Isäntä on kuulemma vielä salilla. Ei me maltettu odottaa sitä kihlajaisjuhliin, aloitettiin jo emännän kanssa. Mulle jäädytettyä jauhelihaa lelun sisällä ja emännälle lasissa kuplivaa.
  
 
"Järvellä tähystinkivi oli edelleen paikallaan. Hiljainen oli järvi, ei sorsia eikä ahvenen sinttejä"

"Mamma meitsi on täällä kiven päällä, katso nyt ! Kihlajaisten vuosipäivä on joka vuosi...meitsi ei välttämättä tällä kivellä niin säännöllisesti"

"Ei se emäntä taaskaan huomaa mua....kailottaa vaan puhelimessa ja lesoilee juhlapäivästä"


"Katso mamma....onko reipas askel !"

"Eiiiii...nyt riittää tämä oppositiossa oleskelu...mamma lue mun huulilta !"

"Lenkin jälkeen yritin saada emännän huomion....katso meitsi istuu nätisti !"

"Ei mennyt meitsin viesti perille kun leluja vaan aseteltiin viihdykkeeksi"
"Annoin loppujen lopuksi periksi...nautiskelin lelun sisään pakastettu jauhelihaa ja emäntä hörppäsi skumppalasista. Isäntää juhliin odottaessa"12 kommenttia:

 1. Reilu meininki, mitä sitä nyt isäntää johonkin kihlajaisiin odottelemaan. Ottakohan te ihan varma, että teidän isäntä muistaa koko juhlaa? Meillä kävi nimittäin niin, että tässä tammikuussa emäntä kysyi isännältä, etää mikähän päivä tänään on? "16. päivä"... Siitä meni semmoiset 10 minsaa ennenkuin se muisti, että hääpäivähän se. Osti sitte skumpat seuraavaksi päiväksi... Me ei saatu mitään herkkuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tuo emäntä on pitänyt huolen että isäntä ei unohda....
   t Nero

   Poista
 2. Hyvinnii voep alotella juhlija iliman enämpee sakkija. Kihlajaeset taekka muut...mukavan koerakaverin kansa männöö paljo lupsakammin :D
  Tosin en oo varma kyllä mittee ne kihlajaeset tarkottaa...äetiltä tuskin toentaa kysyvä. Ku se nii vanahoja asijoeta muista kuitenkaa.
  Vuan hyvvee juhlapäevee kuitennii sinne! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja tänään varmaan syödään kihlajaisjuhlien rääppiäis-herkkuja :)
   t Nero

   Poista
 3. Kihlat? Hm, jotain tekemistä kahleiden kanssa?! Varo kuule joutumasta sellaisiin, Nero.
  Onnea kuitenkin kihlaparille ja monta yhteistä vuotta lisää!

  Olet tosi komea taas siinä tähystyskivellä - ja muutenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos se sitä tarkottaa että meitsin pitäis keskittyä vain yhteen tyttöystävään....ei oo mun juttu.
   t. Nero

   Poista
 4. Hyvää kihlajaispäivää! Kylläpä nyt sattui hauskasti: Juju juuri toivotteli blogissa romanttista viikonloppua kaikille! :) Se olisi myös kiinnostunut kuulemaan niistä Neron nettitreffeistä. Jujukin kun haluaa löytää tyttöystävän. Ihania auringonlaskukuvia kivellä. Tuosta poseerauksesta kannattaa ottaa jokaviikkoinen traditio!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja nythän se muistukin mieleen että vuorokauden kuluttua on ne netti-treffit ! Nyt alko tätä poikaa jännittämään !
   t. Nero

   Poista
 5. Hienoja kuvia Nerosta auringonlaskussa. Toivottavasti isäntäkin ehti juhliin ajoissa... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se sieltä sitten jossain vaiheessa kotiutui, ei ehditty emännän kanssa syödä kaikkia kihlajaisherkkuja, jäi isännällekin jotain :)
   t.Nero

   Poista