perjantai 3. huhtikuuta 2015

Torstain teoriat

Meinas tulla meitsillä eilen illalla aika pitkäksi. Isäntäväki valmistautui katsomaan monen tunnin leffaa ja sehän tietää sitä, että minä jään huomiosta paitsi. Tai ainakin jos on hyvä se leffa niin ei ilman kerjuuta tule mitään rapsutuksia. Jotenkin alko tällä kertaa muakin kiinnostamaan se leffa kun emäntä selosti sitä aktiivisesti. Ne seikkaili jossain avaruudessa ja meni pitkin madonreikiä ja mustia aukkoja. Tais olla emännälle liian jännä juoni kun ei pystynyt varttia pidempään katsomaan yhtäjaksoisesti, monesti piti mennä jääkaapille hakemaan juotavaa tai syötävää.

Tuo emäntä on muutenkin niin kiinnostunut avaruusjutuista. Lueskelee välillä niitä teorioita mustista aukoistakin. Kuulemma sinne mustaan aukkoon jotenkin kaikki massa ja aika tiivistyy, emäntä sano että sitä kautta vois päästä teoriassa menneisyyteenkin. Noh, en ole vielä kuullut että olis lyönyt maailmalla läpi  tämä 'Emännän suhteellisuusteoria' niin jokin aukko siinä vielä taitaa olla. Mustassa aukossa aukko, nythän tämä kuulostaa jo 'Meitsin suhteellisuusteorialta'

Sitten on vielä ne madonreiät mitä oli siinä eilisessä leffassakin. Niitä pitkin voi kuulemma päästä toisiin ulottuvuuksiin. Sepä vastaa jännää onkin, voisin kyllä käydä kurkkaamassa madonreiän toisella puolella, miltä ne nartut muilla galakseilla näyttää.

Niin siitä eilisestä vielä, että oli pitkä leffa ja suomenkielinen selostus emännän tv-tuolilta. Leffan jälkeen mentiin koko porukka musiikki-korneriin mutta eihän se emännän selostus lakannut sielläkään. Mietti iltamyöhään leffan innoittamana niitä teorioitaan ja ei päästy ajoissa nukkumaan.

Kuunneltiin isännän kanssa toisella korvalla emäntää ja toisella musiikkia. Välillä tuli mieleen, että menis nyt se emäntä vaikka madonreikää pitkin sinne makkariin niin päästäis muutkin yöunille.

"Jaahas...leffa-ilta näköjään. Kohta se emäntä taas sadattelee kun ei videovuokraamo-kanava toimi ja sitten vaivihkaa vaihtaa puhelimen kaukosäätimeen."

"Kukas mua rapsuttaa sen avaruusleffan aikana !"


"Pääsiskö  siitä madon reiän kautta kesällä nopeemmin mökille ?"


"Kato mamma mikä olio tuli toiselta galaksilta !"


"Meitsiä, oliota ja isäntää jo nukuttaa. Emännän suhteellisuusteoria vaan jatkuu....ja jatkuu...ja...."



"Nyt on perjantai ja koko porukkaa väsyttää kun emäntä ei malttanut nukkua pitkään ja laitto aamupalat aikaisin vaikka valvottiin myöhään"

"Krooh....taitaa olla vaniljajogurttia...puuh...."









12 kommenttia:

  1. Meillä mies on se, joka on avaruuden pauloissa ja multa menee madonreiät korvista ulos. Neron teoriat on kyllä aika kiehtovia! :-D Ja ehkä Marsissa ei asukaan pieniä vihreitä miehiä vaan niitä hehkeitä amerikanbulldoggibeibejä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä....meitsi valtaa kaikki amerikanbulldoggibeibet muilta galakseilta :)
      t. Nero

      Poista
  2. Emännät on:) Seon se selostus tiälläe aena piällä. Jos nyt malttaa jottae elokuvvoo ies kahtoo. Aenahhii sittä jännissä kohissa lähtöö millon jiäkuapille tae muuvvalle.
    Taekka jos malttaa istuva alollasa ni meekäläesen selärruaputustahti hijastuu taekka noppeotuu sitä mukkoo mitä jännempöö sielä tapahtuu :D
    Sinun pittää nyt ottoo muutamat yljmiäräset nokoset että jaksat ku on se piiiitkäperjantae.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On noudatettu Iivari sun neuvoa ja otettu useammat päivätirsat :)
      Jeps nuo emännät on....:)
      t. Nero

      Poista
  3. Nerolle ei käy aika pitkäksi, kun on "satutäti" aina paikalla ;) Pidä tosiaan huoli, että nukut päivällä tarpeeksi, ties vaikka pitkinä pyhinä olis joka ilta leffailta =D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Satutäti on joskus rasittava...kun se ei jaksa kuunnella aina muiden teorioita....:)
      t Nero

      Poista
  4. Aikamoisia juttuja teillä kuulkaa. Madonreiän kautta makkariin, hassuja ootte :D

    OIkein hyvää pääsiäistä teidän koko jengille ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos samoin Triolle ja Nilsonille ja aivan mahtavalle emännälle ja sen lapselle <3

      Poista
  5. Älä hyvä kamu mainitse avaruusfilmeistä! Meillä tuo Metusalemin ikäinen mummeli pelkää omaa varjoaankin, saati niitä pieniä vihreitä miehiä. Minä tolkutan Sille, ettei ne avaruudessakaan ole kiinnostuneita vanhoista luumusukista, mutta eihän Se kuuntele järjen ääntä. Se on varma, että joku ulkoavaruudesta tulee ja kaappaa Sen alukseensa. Sillä on niin vilkas mielikuvitus, että näkee ja kuulee olemattomia heti, kun on jännittävän filmin katsonut!
    Sulla on hyvä ote porukoidesi rekemisiin, Nero. Saat kaiken tarvitsemasi ilman ponnisteluja. Meikäläisellä on hippasen haastavampaa. Aina pitää käyttää väsytystekniikkaa. Mutta sitkeyttähän meikäläisestä löytyy : ) Pitele hauskaa, kamu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai siellä on myös avaruus-tieteis-sciense fiction fani :) Täälläkin emäntä välillä säikähtää omia teorioitaan ja ajatuksiaan kyseistä aiheista.
      t. Nero

      Poista
  6. Teillä on kyllä ollut jännää :D Tuollainen vihreä oliokin tuli. Tuliko sieltä madonreiästä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo olio tuli jo viikko sitten, mamma sano että eläinkaupasta mutta veikkaan sitä madonreikää kuitenkin koska on noin omituisen näköinen :)
      t. Nero

      Poista