torstai 2. heinäkuuta 2015

Sylikoirat Tara ja Nero

Tara kävi ja Tara meni. Äkkiä se aika menee hyvässä seurassa. Ensi kerralla nähdään sitten mökillä syksymmällä. Ei kauheesti riehuttu eilen kun oli lämmin päivä takana, piti säästää energiaa yöunia varten. Tallusteltiin pihalla ja kerjättiin ihmisten huomiota, kyllä se jälkimmäinen käy ihan urheilusta.
 
Taralla on selvästi hiottu taktiikka miten se pääsee ihmisten syliin. Istuu nätisti jalkojen juureen ja tuijottaa herkeämättä suoraan silmiin. Sitten kun ihminen sanoo *voi toista...* niin se hyppää siinä vaiheessa syliin. Meitsi ei oo niin ketterä niin en pääse kenenkään syliin salakavalasti hyppäämään. Meitsin pitää kömpiä pidemmän kaavan kautta ja nopeimmat ehtii livahtaa pakoon ennen kuin saan itseni mukavaan asentoon sylissä.
 
Sen verran enemmän Tara sai olla emäntien sylissä että en ihan koko ajan antanut sen nukkua mun pedillä, sillä tavalla osoitin kaikille että täällä huushollissa eräs toinenkin haluaa syliin rapsuteltavaksi. Se mun keino tepsi, emännät tuli monta kertaa rapsuttelemaan ja kyselemään onkos siellä pedillä kaikki hyvin kun on niin turpa rutussa.
 
Taran kanssa puuhastelu on tosi mukavaa ja voin mä pikkasen enemmän hyväksyä sille sylipaikkoja kun se on pienempi ja tyttökin vielä.
 
 
 
"Tara mä tiedän ton sun söpön tuijotustaktiikan kun haluat syliin. Meitsi on kuitenkin nyt tässä sylissä jo leikkimässä purulelulla niin odota vaan omaa vuoroas !"
"Taraa ! Leikitäänkö....missä sä olet ??"
"
"Taraa.....älä nyt mökötä, tule jo pois piilosta !"
 
 
"Tuolla se Nero mua nyt etsii....onko se noin tahvo vai likinäköinen kun ei mua huomaa"
 
"Sut on Tara paljon helpompi löytää tästä pediltä, et sulaudu niin hyvin maastoon"


"Meitä olis nyt tulossa kaksi sinne sylipaikoille...sano nyt se *voi toisia..*""Jäätiin sitten tällä kertaa molemmat ilman sylipaikkaa..""Mun on Tara pikkasen nyt rajotettava mun petipaikkoja...tai no tuu vaan tohon mun kirsun ja tassun väliin"

12 kommenttia:

 1. Seon vähä työläämpi sulla tuo sylliinkampeemis homma. Tiettää enämpi töetä ku Taralla. Ku seon pienempi ja tyttö. Onneks kuitennii piäset :)
  Eepä ihme ettet löötännä tuota kaverijas ku näkkyy olovan nii muastovvärinen tuossa.
  Oes jiännä huomoomata multae.
  Huomenna seon se hellepäevä sittä. Että kerree voemija ni jaksat toohuta :)
  Suattaapa vielä laavvantaennii puahtoo aarinko...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on hellettä, ei jaksa kyllä syliinkään kammeta. Just ehkä matolta lattialle jaksaa hypätä, siinä kaikki :)
   t. Nero

   Poista
 2. Tommonen Tara-patsas ois oikeesti melkosen hieno tossa "kivetyksen" päällä. Aivan ku ois suunniteltu siihen alunperinki...ööh...patsastelemaan. :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voishan sitä teettää Tara-näköispatsaan kun on noin sävy sävyyn :)

   Poista
 3. Bemary tuossa juuri totesikin saman mitä meinasin Tarasta sanoa: ihan on kuin patsas jalustallaan ; ) Mutta Nero, eihän sinun tarvitse olla sylikoira. Olet iso ja komea uros. Me pikkuisen sinua pienemmät mäyräkoirat olemme sylikoiria, silloin kun siitä on selkeästi meille hyötyä. Meillä on talon kokoinen ego. Sulla Nero on kokoa ja näköä, kaikki ihailevat ja huomioivat sinut ilman ponnistuksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä joutuu kuonolla tökkimään sitä huomiota :)
   t. Nero

   Poista
 4. Kyllä minä vaan sanoisin "voi toisia" kun noin nätisti katsotaan.
  Vaikka Nero ja Tara vievätkin huomion, niin silti sivusilmällä katselen ihanaa pihapiiriä. Nuo Katajat (vai mitä ovat) puuportaikon vieressä ja harmaat tiilet alempana. Kyllä on kaunista.

  VastaaPoista
 5. Aika hyvä taktiikka Taralla! :) kivoja kuvia teidän leikeistä ja syliin kerjäilyistä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja lisää tapahtumia treffeiltä tulossa :)
   t. Nero

   Poista
 6. Mä ottaisin niin molemmat syliin noilla katseilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikkasen vois olla ahdasta mutta sopu sijaa antaa :)

   Poista