sunnuntai 26. heinäkuuta 2015

Yksin reissussa

Meitsi oli vuorokauden yksin lomalla. Totta se on. Ilman muuta perhettä läksin hotelliin vuorokaudeksi. Jotenkin tuntui että pitää saada sitä omaakin aikaa välillä eikä vaan aina pyöriä isäntäväen jaloissa ja menoissa. Mammakin ehkä havahtuu sitten etten oo mikään aikamiesbulldoggi vaan tarvittaessa hyvinkin itsenäinen.
 
Ihan toiseen kaupunkiin läksin, Helsinkiin asti. Kunnolla karistin kodin pölyt ja hiekat tassuista.
 
Tää koirahotelli on kyllä ihan tuttu paikka, oon ainakin kymmenen kertaa siellä ollut. Siellä on kiva henkilökunta, ruoat tulee täsmällisesti ja kolme kertaa päivässä pääsee lenkille.
 
Meitsi on jotenkin onnistunut luomaan hyvät suhteet hotellin henkilökuntaan koska pääsen välillä myös käytävälle kävelemään. Tällä kertaa tuli kyllä uutisia että se hotla muuttaa toiseen paikkaan ja erikoistuu vain pienten koirien hotelliksi. Sitten se omistaja sanokin että Nero voi tulla sinnekin koska on niin hyväkäytöksinen.
 
Oli ihan rentouttava vuorokausi siellä täysihoidossa. Isäntäväkikin oli keksinyt sillä aikaa tekemistä niin ei tarvinnut niistä murehtia. Ne kävi jossain savossa synttärijuhlissa.
 
 
 
"Nonniin mamma, meitsi lähtee nyt Helsinkiin hotelliin. Kaikki tarvittava on kassiin laittamista varten valmiita. Koita pärjätä, nopeesti se aika menee"

"Voinko mamma ottaa sun toisen korkkarin leikkikaluksi, ihan vaan siltä varalta että se mun oma lelu menee vaikka rikki"
"Moro mamma ! Isäntä vie mut...no älä nyt siellä silmät punasena vilkuta...hei se on vaan yksi vuorokausi ! "
"Siinähän se tuttu hotelli on, kohta taitaa olla ekan lenkin aika. Nyt kiireellä kassi mukaan ja menoksi !""No niin...onks mulle taas se isoin yksiö ?"


"Heippa vaan isäntä ! Yrittäkää nyt rentoutua siellä synttäreillä !"

"Onhan se kiva kotiinkin palata...tuotteko mun ruoan tänne ulos...meitsi on tottunut täysihoitoon ja palveluun"

16 kommenttia:

 1. Kyllä on varmaa palavelu pelanna vielähhii paremmin kotona ku ennen tuon lommaelun jäläkeen. Arvelen vuan että mammallas on kuitennii ollu mahoton ikävä sinuva :)
  Hyvä seon välillä ottoo semmosta ommoo lommoo :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyllä se mamma antoi niitä turpapusuja tavallistakin enemmän kun meikä palas kotiin...ja palvelu pelasi kyllä :)
   t. Nero

   Poista
 2. Elvis: Mäkin oon ollut muutaman kerran yksin hotellissa. Mutta nyt meidän isännän kaveri on perustanut uuden koirahotellin, niin me mennään sitten sinne, kun isäntäväellä on omaa menoa. Se on, hyvä, kun tuntee henkilökunnan, niinku säkin. Siitä on varmasti apua ainakin palvelun suhteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kannattaa käyttäytyä hyvin ja katsoa söpöllä naamalla niin saa parasta palvelua :)
   t. Nero

   Poista
 3. Ohoh, aika jänskää! Tuuks sä sit toimeen noitten kaikkien muitten hotelliasiakkaiden kanssa? Mua varmaan vähän pelottais. Ja mammaa vasta pelottaiskin, lähettää mut yksin hotelliin! Siks oon ollu hoidossa vaan Paukku-tätsän luona, en ikinä missään hotellissa.

  Saithan sä ihmisväeltä hyvät tuliaiset, namiskuugelit ja muut herkundaalit reissusta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu meitsi ei viitsi ikinä rähistä kenellekään. Pikkasen säikähdin kun hotelliin mennessä joku pikkuinen narttu huuteli omasta tarhastaan aika sähäkästi mutta pari askelta vaan sivummalle otin niin se lakkasi haukkumasta :)
   Oli kotiin jos etukäteen ostettu tervetuliais herkkuluu.
   t. Nero

   Poista
 4. Mä niin hyvin ymmärrän emännän punaiset silmät vilkutusten yhteydessä! Mammat ja emot ovat niin hurjan tarraavaisia rakkaidensa suhteen. <3 Jälleennäkeminen oli varmaan autuasta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ollu kiva kun mamma punasilmäisenä antoi turpapusuja...mutta yritän ymmärtää. Juu voi sitä rapsutusten määrää kun meitsi palas reissusta kotiin :)
   t. Nero

   Poista
 5. Kyllä olis palvelijattarenkin silmät kirkkaan punaiset, jos joutuis minut vuorokaudeksi jättämään hotelliin - oli paikka miten hyvä tahansa. Minä kyllä kiljuisin ikävääni siellä kuin palosireeni. Olet sinä oikea Palvelijattaren unelmakoira, kun olet noin reipas ja sopeutuvainen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitäpä sitä kiljumaan kun on täyshoito ja tiedossa ettei se mamma kuitenkaan viikonloppua pidempään mua hoitoon raaski jättää :)
   t. Nero

   Poista
 6. Kylässä hyvä, kotona paras, vai mitä? Ainakin näytät nauttivan täysillä kun olet päässyt kotiin. Pelasiko palvelu kotona yhtä hyvin kuin täyshoidossa? =D
  Fiksu poika olet, -joka tavalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kotona on paras, siellä mun ei tarvii kuin vinkata toista silmää niin jo mamma tietää että nyt meitsi tarvii siankorvan. :)
   t. Nero

   Poista
 7. Mukavaa lomaa olet ilemsesti saanut viettää, kun jo yhden päivän jälkeen haluaa kotonakin täyshoitoa.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ja kotona on vaan puolihoito kun joutuu itse kävelemään ruokakupille :)
   t. Nero

   Poista
 8. Nero on piipahtanut samassa hotellissa kuin mun Sherry-afgaanimummelikin useamman kerran :-) Kiva hoitola ja harmi kun muuttaa kauemmas! Sherrykin saa kuulemma tulla sinne toiseenkin paikkaan :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä tietää niin sitten meitsi uskaltaa mennä heti jututtamaan Sherryä jos törmätään hotellissa :)
   t. Nero

   Poista