keskiviikko 5. elokuuta 2015

Arjen harjoittelua

Meidän perheen kesälomat on nyt kokonaan loppu. Isäntäkin meni tällä viikolla töihin, se oli meidän äijäloman päätös. Kivaa oli lomalla ja nyt kun alkoi arki niin kyllä siinä aika monesta edusta joutuu meitsi luopumaan.
 
Aikaiset herätykset on taas tosiasia. Ei oo keskipäivän lenkkejä eikä isännän kanssa pitkä-hihna-lenkkejä. Emäntä reklamoi että meitsi vetää hihnassa, tai ainakin nykii tasaisin välein. Menis vaan itseensä välillä, sehän se siitä hihnasta nykii ja käveleekin niin hiljaa että monesti on mulla hihna kireellä. Isännän kanssa meitsi saa kävellä tosi pitkän hihnan kanssa ja se itsekin kävelee niin nopeaa tahtia ettei kiristä mun hihnaa.
 
Välipalatkin on vähentyneet puoleen kun ei kukaan anna päivä-huikopaloja. Emäntä on jopa keksinyt että kyllä meitsin pitää nyt arkena välillä ansaitakin se huikopala eikä vaan odottaa että joku laittaa kalkkunaleikkeen suuhun. Pöh, eipä tuo itsekään mitään temppuja tee kun laittaa kalkkunaa leivän päälle.
 
Emäntä naureskeli mulle ja isännälle että taitaa pojilla olla naamassa pikkasen lomaturvotusta. Ei uskallettu sanoo mammalle että silläkin on ja taitaa olla edellistenkin lomien turvotukset vielä.
 
"Lomalla oli kivaa !!!"
 
 
"Lomalla mentiin isännän kanssa pitkä-hihna-lenkkejä"


"Meitsi osaa turvallisimmat reitit niin isäntä antaa mun olla matkanjohtaja"

 
 

"Sitten loppui lomat...alkoi arki ja aikaiset herätykset...voitaisko jäädä koko perhe vaikka palkattomalle vapaalle"

 
 

"Ei tarvii mamma nauraa...ei oo mitään lomaturvotusta...pikkasen vaan aikainen herätys"
 
"Plääh en tee mitään temppuja näin aikaisin...anna nyt vaan se kalkkuna !" 

"Ai kyl mä sit visssiin teenkin...saanko jo ottaa !""Hyvää arkea ja työpäivää sitten...muistakaa tuoda kotiin tullessa muillekin kuin emännälle sitä lohturuokaa !"


14 kommenttia:

 1. Voe kuomarukka! Nytkö ne loppu huiluupäevät sullae. Ja het töetä tekemmään evvääsä etteen.
  Kyllä on sevverra surkee ilime sulla tuola peettemmutkassa että ompa ihme jos ee kotj´jookot järjestä jottae yljmiärästä vappaata. Luulis tuolla ilimeellä irtoovan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi on kohta viikonloppu niin päästään takaisin rytmiin :)
   t. Nero

   Poista
 2. Samaa mieltä Iivarin kanssa! Kyllä sun ilme on noobelin ja jussipatsaan arvoinen. Sillä kyllä luulisi muutama viikko lomaa järjestyvän. Tai ottavat ainakin pari päivää ommoo lommoo.
  Minäkin olen viime aikoina saanut valita lenkeillä suunnan. Iltalenkillä alkoi jo vähän ahdistaa, minunko tässä aina pitää tuota ihmistä taluttaa? Taidan kutsua yhden ihmisen ja yhden koiran perhekokouksen koolle ja vaatia talutusvuorot jatkossa. Äänestetään, ja jos tulee 1-1 tilanne, sen ehdotus jolla on enemmän jalkoja, voittaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika ovela Parek toi sun äänestysmenetelmä...ei se Palvelijatar varmaan osaa epäillä mitään filunkia...:)
   t. Nero

   Poista
 3. Nytkö se arki sitten alkoi? Onneksi lomalla oli aika paljon niitä "koiran ilmoja", että sulla varmaan oli kiva loma. -Olikohan isäntäväellä???
  Sulla taitaa liikennesäännöt olla muistissa, eli "katso ensin oikeaan, sitten vasempaan ja vielä kerran oikeaan". Sitten vasta yli kadun.

  Hienosti hallitset nuo kalkkunatemput.

  Minä en kyllä kestä noin ihania kuvia kun on tuo jossa nukut sinisen peitteen alla. Tekis mieli tulla saman peiton alle ja silitellä "ruttukuonoa" <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä miksi emäntä ei tykkää koiranilmoista, ihmeen nipo on.
   Emäntäkin sanoo mua välillä ruttukuonoksi ja sitten pussaa keskelle poskea ! :)
   t. Nero

   Poista
 4. Ihmisten työt hankaloittaa koirankin lomailua ja elämää. Mutta tuleehan sitä lomaa koko ajan lisää. Sitä enemmän, mitä enemmän käy töissä! Jonkinlainen oravanpyörä tämäkin.
  Nero, et viittis olla niin söpö <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kehuista :)
   Niin vissiin meitsillekin kertyy taas uusia lomapäiviä kun vahdin täällä kotona arkipäivät :)
   t: Nero

   Poista
 5. Mulla on valumassa hyppysistä viimeinen lomaviikko, joten ihan hyvään saumaan tuli tämä postaus. :) Kun tekin selviätte, niin eiköhän mekin. Puntarille en silti kapua juurikin tuon turvotuksen takia... Voisin vähän tehdä jotain temppuja itsekin ennen viimeisiä jätskitötteröitä. Esim. pyörittää hulavannetta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa loman loppusuoraa !
   Toi hulavanne kuulostaa hyvältä idealta, siinä pystyy samalla syömään jätskiäkin :)

   Poista
 6. Iiiik! Meidänkin porukat menee ens viikolla töihin. Emäntä sanookin, että me ollaan totuttu aivan liian hyvälle... No, se tietää pitkiä päivänokosia, että jaksaa olla energinen, kun ne tulee töistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Energiaa riittäisi ihmisten työpäivän jälkeen ja sitten ne on monesti ihan nuukahtaneita...:)
   t. Nero

   Poista
 7. Täälläkin alkaa kohta vuohilla tylsät ajat, kun ei olla niitä päivällä ulos päästämässä... Niin se vaan loma menee aina ihan kamalaa vauhtia, vastahan se alkoi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lomalla se aika vaan vilisee silmissä ! :)
   t. Nero

   Poista