sunnuntai 9. elokuuta 2015

Ketun kesäterveiset

 
Muistatteko sen mun sukulais-ketun, sen Oilin. Se innostui laittamaan tänään meitsille viestiä ja kuvia sen viikonlopun helletouhuista. Oili aina vihjailee että sitä sanotaan ketuksi sen takia että se on viisas ja viekas kuin kettu...että sillä ketulla ei ole mitään tekemistä Oilin ulkonäön kanssa.
 
Meitsi on kyllä Oilille sanonut ihan suoraan että sitä sanotaan ketuksi koska se on kettu. Aina kun tuosta tulee puhetta niin Oilihan on yrittänyt kuitata kaiken tuon kääntämällä huomion itsestään meitsiin ja mun ulkonäköön. Se sit sanoo aina että arvaa Nero miksi sua sanotaan isopäiseksi vasikaksi...ei ainakaan sun viisauden takia, hihihi !
 
No siinä tän päivän viestissä mulle Oili vissiin yritti todistella sitä viisauttaan ja viekkauttaan. Tosin sen naapurin täti oli kävellyt rannalla chihuahuan kanssa ja tuumannut että hän on aina sanonut koiraansa ketuksi mutta eipäs sano enää kun Oilin näki.
 
 
"Moi Nero..terkut meidän kodin hiekkarannalta ! En haluu mennä varjoon puun alle, kaivan mieluummin tälläisen poteron, siinä on sitten viileätä maata ja silti olla auringossa !"

"Nyt se kuoppa on valmis...tällaista ei muuten kaikki meidän kolleegat osaa tehdä...viisaat koirat vaan...ei oo vissiin sullekaan Nero tuttua puuhaa ?"

"Välillä käyn vilvottelemassa rantatuulessa ja tarkistan ettei kukaan ole merihädässä. Niin sen viisauden ja viekkauden lisäksi mulla on myös sellainen pelastusvietti koko ajan päällä...ei sillä että mitenkään kehuisin.."

"Sitten kun tulee huiko niin pyydän Tyttäreltä täkin kassista, siinä on mukavampi samalla lueskella kun pureskelee luuta. Sulle ei vissiin Nero tule mitään lehteä ?"


"Iltapäivällä lähdettiin kalastamaan. Itse en kalasta mutta olen valmiustilassa jos tulee joku odottamaton tilanne. Meripelastuskoirana on oltava skarppina, Muistankon oikein Nero että et uskalla siihen teidän soutuveneeseen mennä ? Heippa sitten, mitä sulle Nero kuuluu ?"


"Moikka Kettu ! Meitsi ei oikein rannalla viihdy, vilvottelen mieluummin vedessä ja pelastan yksinäisiä puukapuloita ! Meitsikin on tavallaan koko-ajan valmiustilassa ja sellainen rescue-koira"

"Ei meitsi tosiaan noista lukuhommista välitä mutta kato Oili osaan seisoa kolmella jalalla !" "En osaa kaivaa vilvoituskuoppaa niin kuin ketut....mulla saman asian ajaa vilvoituslippis"

"Meitsi ei kalastelekaan...muuta kuin jäätelöannoksia. Syö sinä kettu kuhaa meitsi vetää vanhanajan vaniljaa.Kiva kun laittelit kuulumisia, tuu taas joku kerta yökylään niin esittelen sua meidän kyläläisille, kettu Espoosta"
18 kommenttia:

 1. Voi tota teiän suhdetta, se on aika mainio. Molemmilla on omat juttunsa, pääasia, et tuutte kuitenkin hyvin toimeen. Hieno temppu seisoo kolmel jalal ja viel noin valppaana järvelle. Mukavaa kotiviikkoa sulle Nero ja kirjoittelehan taas kuulumisii. T. Lennu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lennu ja mukavaa viikkoa sinnekin ! :)
   t. Nero & poppoo

   Poista
 2. Uskalletaanko sanoo, mut kyllä taidat, kuamahyvä, nyt hävitä Ketulle eiku Oilille, ainaskin kauneudessa jos et muussa. Me vanitetaan Oilii ja tiätysti myäs sua, Nero(patti).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo onhan se Oili kaunis mutta yhtä viisaita ollaan molemmat :)
   t: Nero

   Poista
 3. En enää ihmettele miksi Oilia sanotaan ketuksi. Oli aikas ovelat loppukommentit joka viestiin =D. Ihan niin kuin ketulta voi odottaakin. Pelasta sinä vain yksinäisiä kapuloita ja seisoskele kolmella jalalla. Kohta osaat jo seistä kahdella jalallakin. Lippis pukee sinua tosi hyvin. Ihana olet <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lippistä en kyllä kylille laita...on se pikkasen nolo :)
   t. Nero

   Poista
 4. Kuule nuo tytöt on vähä tuommosija...kettuiloovat nuivvuan. Oon kuullunna isoelta poejjilta.
  Että elä välitä.
  Kyllä oot kommee ja viksu. Mahtaskoon onnistuva kettukoeralta, vaekka kaanis onnii, tuommonen puukapulan pelastus... arvoon että ee :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi olla ettei Oili ainakaan noin isoja kepukoita jaksais pelastaa :)
   t. Nero

   Poista
 5. Olipas taas kerran hauska postaus, kiitos siitä! :D

  Ps. Siulle ois haastetta miu blogissa!
  http://villimeininki.blogspot.fi/2015/08/liebster-award-haaste.html?m=1

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos haasteesta, käyn heti työpäivän jälkeen katsomassa ja vastaamassa :)

   Poista
 6. Aikamoista kuittailua ketulta, mutta hyvin vastasit haasteisiin, ja lippis oli ihan yliveto! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuittaileva Kettu, sellanen se Oili just on ! Vaikka kyllä sillä on ihan lämmin sydän...kunhan vaan kettuilee välillä aikansa kuluksi :)
   t. Nero

   Poista
 7. Oili nyt vaan lesottaa, kenelle koiralle nyt oma lehti tulisi... Kato Oili vaanii tuota lehteä ja repii sen riekaleiksi kuvausseion päätteeksi. Soon niin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaa oisko se Oili mua juksannut kun on väittänyt että pari vakituista viikkolehteä sille tulee ja joskus saa kioskilta jotain irtonumeroitakin :)
   t. Nero

   Poista
 8. Terve Nero! On tuo Oili jännä pimu, hauskat on jutut. Se on kuule tyttöjen huumoria tuo kuittailu. Haluaa tehdä sinuun vaikutuksen ;)
  Tosi pähee lippis sulla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi lippis on isännän mutta sain lainaksi kun oli niin kuuma auringonpolte :)
   t. Nero

   Poista
 9. Aika kovaa kuittia OIli kyllä pisti tulemaan, mutta hyvin sä handlasit, Nero :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyväntahtoistahan tui Oilin kuittailu on enimmäkseen...ehkä pikkasen joskus pikkukoiran elvistelyä :)'t. Nero

   Poista