lauantai 15. elokuuta 2015

Hornetti

 
Mites kamut teidän viikko on pyörähtänyt ? Meitsillä ollut aika normiviikko. Semmoista tasaisen mukavaa ja turvallisen tuttua.
 
Tuttua on myös se ettei toi emäntä aina osaa kommunikoida meitsin kanssa. Kaikille se aina kehuu kuinka lukee Neroa kuin avointa kirjaa. Taitaa vaan olla  sivut revitty siitä kirjasta kun useinkaan ei ymmärrä meitsin viestiä. Voi se olla sitäkin ettei se vaan jaksa keskittyä, ainakin aamuisin kun on niin paljon muistettavaa ennen töihin lähtöä. Huulipunakin pitää pakata joka kerta erikseen, vois ihan hyvin laittaa työkassiin jo edellisenä iltana.
 
Tuosta kommunikoinnista ja yhteyksistä tuli mieleen kun
perjantaina emäntä tuli töistä kotiin ihan tohkeissaan. Se oli ihan naama punasena, luulin että oli käynyt terdellä. Ei ollutkaan vaan oli nähnyt semmosen hornetin. Kuulemma taivaalla mennyt se hornetti ja oli tehnyt jotain kuvioita ja pitänyt ihanan kovaa ääntä. En tiedä mikä se hornetti on mutta jos se on joku uus sovellus internetin tilalle niin meitsillä ja koko suvulla on tulossa tiukat ajat. Meinaan jos emäntä vaihtaa meitsin blogin sieltä internetistä hornettiin niin se on kriisin paikka.
 
Emäntä ei osaa noita nettijuttuja ja joutuu aina kaikki kyselemään Tyttäreltä...tai isännältä...tai työkaverilta....tai jos joku vaan suostuu auttamaan. Kaikki aina auttaa yhden kerran muttei haluu toista kertaa kun emäntä on niin kiukkunen noista uusista nettijutuista. Meitsi luuli aluksi että kaikki jotka neuvoo on pöllöjä kun emäntä sano jollekin,  etkö pöllö tuotakaan voinut sanoa ennen kuin painoin tota näppäintä. Kerran se sano yhdelle neuvojalle että älä nyt pöllö sitä jo neuvo kun en oo edellistäkään vielä tajunnut. Tais olla joku lähisukulainen kun oli niin pöllö että neuvoi tahallaan niin vaikealla tavalla.
 
 
Älkää kamut ihmetelkö jos meitsin blogi pysyy vielä pitkään internetissä. Parempi olisi koko suvulle ja ystäväpiirille.
 
"Mamma...tiedät kyllä mitä meitsillä suu napsaa näin arkiaamuisin aamupalan jälkeen. Vinkki: sitä säilytetään jääkaapissa, se on lihatuote ja leikkeleeksi myös kutsutaan !""Höh...no en haluu muovimakkaraa...lue mun huulilta ! Lisävinkki: ihmiset sanoo sitä ****kunaleikkeeksi !"


"Ja pöh...en tarkottanut mitään leikkejä kun leikkelettä !"

"Mamma arvaa minkä näin pihalla äsken loikkimassa ! Vinkki: sillä on tämmöset takajalat ja se sanoo kurn...kurn.... No ei se mikään kurnuttava kastemato ollut !"

"Illan viimeinen kysymys mammalle. Kuka tää niinkun olis...kuuluu lähipiiriin..istuu perjantaina musakornerissa ja kuuntelee diskoa ja räppiä..loppuillasta raskasta musiikkia ! Joo en tarkottanut naapurin Eetua."10 kommenttia:

 1. Eikö se mamma meinaa tajuta mitä haluat, vaikka noin selviä vihjeitäkin annat? Jos sillä on jotain muuta mietittävää eikä jaksa keskittyä, niinku nyt ne hornetit. En minä oikein usko, että internetti hornettiin vaihdetaan... kun jotenkin muistelen hornetin olevan jotain kanamaista syötävää. Mutta että taivaalla kovaäänisesti lentelee... se ei oikein nyt natsaa minun mielikuvan kanssa. Koita vielä tutkia asiaa, kamu, ja kerro sitten mullekin. Meillä ei ole lennellyt kuin pari harakkaa tänään, niin ja Palvelijattaren mielikuvitus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin jos se onkin syötävä versio se hornetti voin harkita vaihtamista internetin tilalle ! :)
   t. Nero

   Poista
 2. Hornettija on lentännä tiälläe. Semmosija lentokonneita on ne. Ja pittäävät pahhoo iäntä.
  Oo vuan huoleta, ee sinne sua plokija vaehettuva. Ee ies meejjä äet joka on tumpelojen tumpelo netin ja konneen kansa. Että ee varmaa mammaskaa :)
  Hyvästi näkkyy mammas lukovan sinuva. Ihanku toellaan sitä sivutonta kirjoo :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No pääasia että ruoka-ajat on kellon mukaan niin ei tuu ainakaan sen suuren nälän suhteen väärinymmärryksiä :)
   t. Nero

   Poista
 3. Nero, sun vinkeissä on kyllä tosi selvät vihjeet. mäkin heti arvasin että sä tahdot kylmän jalkapallon, sä näit ulkona varpusen ja olisko se Tytär, joka siinä tuolissa istuisi ?

  ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvät on nuo arvaukset mutta ei ihan osunu ! :)
   t. Nero

   Poista
 4. Kyllä me tullaan teidän blogia Hornetistakin lukemaan! :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se on kiva tietää ettei ainakaan kaikki lukijat katoa vaikka mamma alkais asentamaan meille hornettia :)
   t. Nero

   Poista
 5. No arvasko se mamma lopulta mitä leikkelettä halusit?
  On se kiva kuulla että jossain muuallakin ollaan tietsikan kanssa tumpeloita, ettei vain meillä.
  Moni osaa kyllä uida koiraa, mutta sinä osaat nukkua sammakkoa =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sitä kalkkunleikettä tulee joka päivä, ei vaan välttämättä juuri sillä haukahtamalla kun meitsi tahtois. Toi on aika hyvää uni-joogaa toi sammakko :)
   t. Nero

   Poista