lauantai 7. marraskuuta 2015

Messutuliaiset

Isäntäväki lähti tänään messuilemaan. Ne sano lähtiessä, ettei ole kauan poissa mutta oli ne melkein pimeeseen saakka siellä ilakoimassa. Arvatkaa kuka odotti kotona yksin. Onneksi luvattiin tuliaisia reissulta ja paljon tarinoita messuilta. Odotin vaan tuliaisia, en niistä jutuista niin kauheesti välitä.
 
Ei se mamma kuitenkaan antanut niitä tuliaisia ennen kuin suostuin kuuntelemaan kaikki sen messujutut. No ei ollut vaihtoehtoja, tuolissa istuin kiltisti ja olin kuuntelevinaan. Ajatukset harhaili kuitenkin niissä muovipusseissa mitä oli kantanut messuilta. Siellä oli meitsille jotain uutta !
 
No ensin niistä mamman jutuista...mitä nyt muistan ja toisella korvalla kuuntelin.
Ne oli Meidän Viikonloppu Messut. Siellä oli kuulemma Elmaa ja Metsää ja Kädentaitoa ja Lemmikkiä ja vaikka mitä. Tuosta Lemmikistä pikkasen loukkaannuin ja otin kirsuuni...miksei meitsi saa olla mukana jos on lemmikkimessut. Luulis mammankin jossain vaiheessa tajunneen että jotain oleellista unohtui kotiin kun lässytteli siellä muille lemmikeille.
 
No sitten ne oli tavanneet Tyttären siellä ! Sen olis meitsikin halunnut pitkästä aikaa nähdä ja olla rapsutettavana. Mamma kyllä lohdutti ettei Tytär olis ehtinyt kuitenkaan rapsuttaa kun se on siellä töissä. Se järjestää ja touhuaa sen Elman ja Metsän kanssa. Hö ei ne nyt niin isoja juttuja voi olla ettei olis meitsiä ehtinyt rapsutella.
 
Mamman tarina kun eteni niin se kakisti ulos että oli siinä porukassa vielä ollut yksi
muukin tuttu. Mamman hyvä ystävä. Se on se kuuluisa kissabloggaaja ja sekin oli siellä töissä. Täältä voi sitten lukea sitä virallista messukokemusta http://triomiumau.blogspot.fi/.
 
Niin oli se isäntäväki tehnyt ostoksiakin siellä, meitsin tuliaisten lisäksi. Kuulin kun sopivat jo lähtiessä ettei mitään turhaa osteta messuhuumassa. Mamma osti kaksi käsilaukkua ja isäntä neljä naulakonkoukkua mökille.
 
 
"Joo kiva kuulla messutarinoita...Tytär...Trio Miu Mau...Elma..käsilaukkuja...Mites ne meitsin tuliaiset ?"

"Minipossuja...meitsikin haluis kotiin semmosen karsinan missä olis olkia. Olisko jouluksi ?"

"Kaksin aina kivempaa Elmassakin...vink vink mamma...miten olis meitsillekin kaveri, semmonen kenen kanssa vois yhdessä leikkiä matoilla ja sohvilla isäntäväkeä odottaessa"

"Tai sitten enemmänkin niitä kavereita !"


"Dadaa vihdoinkin ! Eka tuliainen !"
 
                                     "Mikä ihme tuliainen tää on....pikkasen tyttömäinen..."
"Voi olla pikkasen hapan ilme mutta katsokaa seuraava video niin ymmmärrätte"
16 kommenttia:

 1. Aika hämmentäviä tuliaisia, epäilyttäviä suorastaan! :) Kurjaa, että jätetään tuolla lailla kotiin kivojen messujen ajaksi, mutta jos yhtään lohduttaa, niin Nupulla ja Jujulla on ollut ihan sama juttu: joutuu kuuntelemaan niitä jänniä tarinoita Triolaa myöten. Tuliaisia tuotiin onneksi tännekin, mutta vähän hiljaisempia eikä ihan noin pelottavia. Harmi, etten nähnyt sitä sun emäntää - tai saatoin tietty nähdäkin, mutta en tietoisesti. Ties vaikka oltaisiin kyykitty yhtä aikaa lepertelemässä possuille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mamma lepertely on semmosta kailottamista, kuulitko semmoista siellä possujen luona ? :)
   t. Nero

   Poista
 2. Voi onpa Nero saanut hienon tuliaisen! Itsekin messuilla oleskelin tänään bloggaajapassilla, mutta Siirin kannalta tämä oli kyllä tosi huono, yhtään tuliaista ku ei saanut...:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No varmaan Siiri sai sitten paljon messu-rapsutuksia tuliaisena :)

   Poista
 3. On hyvät tulijjaeset tullu:) Mutta viäryys on että et piässy matkaan. Kerta sielä olj nuita lemmikkijähhii. Mitkä lemmikkimessut ne semmoset on ettee sittä lemmikkijä oteta mukkaan!? Oesit varmaan tykännä nuista lampaesta. Äet sano että ne on mukavija kaverija. Vuan uattele jos oes mammas tuonna sulle tuommosen lampaan tulijjaeseks... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oisin voinut lampaan ottaa kaveriksi kunhan mun petiä ei valtaa :)
   t. Nero

   Poista
 4. Kaiken sen ypötyksen palkkana oli... lelkkula? Entäs ne täydet kassilliset herkkuja? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuli niitä herkkujakin puoli kassillista :)
   t. Nero

   Poista
 5. Voi suo Nero, ei ole kyllä amerikanbuldoggin elämä aina helppoa :D
  Ja kiitti kun sain lainata tänään sun emäntää, isäntää ja tytärtä seuranpitoon !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mamma oli niin innoissaan teidän kahvijutuista ja seurasta. Kapputsiinoa kuulemma oli juonut vaikka kyl meitsi sen muutenkin ties kun oli vielä maitoviikset kotiin tullessa.
   t. Nero

   Poista
 6. Oli se sun emäntä kahvillakin sen Triolan tätin kanssa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuin kauan lie olleet siellä kahvilla kun kerrottavaa ainakin riitti koko lauantai-illan :)
   t. Nero

   Poista
 7. Olipa kuitenkin mukavat tuliaiset vaikket mukaan päässytkään. Se on aina sellaista, että me koirat joudutaan odottamaan, kun ihmisillä on hauskaa. Tylsää! Kumma, ettei se sun kettusi hypännyt takaisin sohvalle riepoteltavaksi vaikka sillä on niin pitkät jalat. t.Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ei ollut kettu yhtään yhteistyöhaluinen :)
   t. Nero

   Poista
 8. Vai jättivät sinut kotivahdiksi kun itse menivät messuilemaan. Olisi sinulla ollut siellä kivaa kun oli possuja ja lampaita ym. Hyvä kun edes toivat tuliaisia sinulle. Kiva vinkuvideo =D. Pakko on vielä sanoa, että kyllä on niin minun makuuni sohvakalusto teillä. Kerrassaan ihana.

  VastaaPoista