torstai 17. elokuuta 2017

Lääkäriin huolestuneena ja kotiin iloisenaMeitsi oli tänään lääkärissä. Oli kerätty kaksi vaivaa yhtä aikaa niin ei tarvii joka viikko siellä ravata.  Semmonen etujalan nilkutusvaiva oli kesällä, ei oo ollu enää pariin viikkoon. Etutassulla oli vaikea astua portaita alaspäin ja vaikeeta hypätä sänkyyn. Nyt on jalka parantunut mutta kuulemma hyvä antaa lääkärin tutkia. 

Toinen vaiva on semmonen iso patti. Se on tuolla vatsan puolella ja mamma sano että se on sen  oman kämmenen kokoinen. 

Kolmatta vaivaa ei ollut mutta lääkäri tutkii joka käynnillä meitsin hampaat ja ikenet. Ne oli ihan kunnossa ja sitä ei lääkäri sanonut ääneen mutta sen oon huomannu että meitsin hampaat on meidän perheen valkoisimmat.

Patista otettiin näyte ja se paljastu rasvapatiksi, semmonen samanlainen kun aikaisemmin oli niskassa mutta paljon isompi.

Jalasta lääkäri sano että kyynärnivel tuntuu jäykältä. Meitsi sai sitten semmosen oman omega öljypullon ja siitä lorautetaan  joka päivä ruoan sekaan. Nyt on koko perheellä omegaa, toivottavasti mamma ei sähläile ja sekoita meitsin ja ihmisten omegoita. Alkaa muuten mamma haukkumaan ja meitsi tanssimaan maikel jäksöniä.
"No täällähän on hyvä palvelu kun ei itse tarvii antaa tassua"

"Olisko se nyt tässä...anna herkku !"


"Joo saa ottaa näytteen, mutta mamma voi pyörtyä kun näkee neulan"


"Hmmmph.....hampaat tippu odotusaulassa....hehe bullddogin huumoria..."
"
"Eikö ookin valkoset kun en syö karkkia niinkun mamma !"

"Ai tämmöstä öljyä aina iltaruokaan, meitsi taitaa liikkua sitten kun rasvattu salama !"

12 kommenttia:

 1. Hienoa, ettei löytynyt mitään pahaa jutskaa susta, Nero. Hoksasko se elli laittaa aurinkolasit nenälleen ennen kuin tutki sun säihkyvän valkoiset hampaat? Ai omegaa saat nyt ruokaasi? Sehän on ihan trendikästä. Pitäisköhän meikäläisenkin hankkia sitä? Alkais askel luistaa ja turkki säihkyä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tais se elli vähän siristellä silmiään kun mun hampaat häikäs.
   Mamma luki omega purkin kyljestä kanssa tuon että auttaa turkin kiiltoon. Varo sit kuukauden päästä kun tulee kuvia blogiin ettet häikäisty niitä katsellessa, hehe
   t. Nero

   Poista
 2. Jos se oli kuiteskin voimanpatti? Eiku, hyvä jutska, että ei ollu isompaa vaivaa ja hianosti käyttäydyit lekurissa, niiku kyl aina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehheh....ehkä se on just se voimapatti, jaksan mammaa sit paremmin kiskoa lenkillä
   t. Nero

   Poista
 3. Hyvä, että kaikki oli kunnossa! Hampaita myöten. :) Kun saat nivelet kunnolla rasvattua, niin tiedä vaikka tekiskin mieli tanssia vähän maikel jäksöniä. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taidan jättää maikel jäksönit mammalle kun se luulee olevansa paras sitä tanssimaan
   t. Nero

   Poista
 4. Liäkärj´käännit on aena vähä eppäelyttäviä. Ku ee ikinä tiijjä minnekkä se liäkärj sormesa pistää. Onneks ee löötynnä sinulta mittää ikävätä taatija. Nyt ku ruppeet sitä omekata syömään ni suahaan tiälä panna ne aarinkolasit piähän sittä kuvija kahtoissa ku kiiltää turkkis kommeemmin vielä :) Ja haetannooko tuo jos mammahhii siitä samasta putelista ottaa sitä omekata. Pysyttä sittä samassa vaahissa lenkillä ku sammoo voeteluaenetta otatta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jo loppuis mamman köpöttely kun ottais meitsin Super omegaa.
   Varmaan sillä hiuspehkokin kiiltäis eikä vaan takkusena hapsottais.
   t. Nero

   Poista
 5. Taisi Neroa vähäsen jännittää kun häntä niin söpösti jalkojen väliin kaartui? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakko se on myöntää että aina siellä lääkärissä jännittää kun on niin paljon omituisia hajuja
   t. Nero

   Poista
 6. Onneksi oli kaikki kunnossa! ❤️ Aikamoiset nuo sun jättitassut verrattuna hupsujen pikku tumppuihin. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jäis vissiin lumihankeen pikkasen pienemmät jäljet teitin hupsuilla, ehkä pienemmät vaikka laittais kaikki tassut yhtä aikaa meitsin tassun jälkeen
   t. Nero

   Poista