perjantai 11. elokuuta 2017

Roopen kanssa hellelenkilläHuh hellettä tänään ainakin täällä meillä. Meitsi ei oo mikään hellekoira, ei huvita silloin lenkkeillä. Mieluummin makoilen varjossa ja käyn järvessä kahlaamassa aina ruokailun ja makoilun välillä. Mökillä tuo meitsin helleaikataulu toimii hyvin mutta ei täällä kotona.

Mamma tuli tänään töistä ja heti komensi itsensä ja meitsin lenkille. Kuulemma se tekee hyvää meitsin jäsenille kun on koko päivän maannut. Oisin mieluummin ottanut pedin takapihalle ja tuulettanut turkin ja mielen siellä varjon puolella, isot jutskat olisin tehnyt sinne tuttuun paikkaan yhen ison kukkapuskan viereen. 

Ei se mamma antanut periksi, lenkille lähettiin. Lohdutti se kyllä ettei tarvii pitkää lenkkiä kävellä näin kuumalla, kunhan käydään järven rannassa ja takaisin. Siinä turkki ja mieli kuulemma tuulettuu ja jäsenissä alkaa veri kiertämään. Varmaan se toivo että oisin tehnyt ison jutskankin siellä lenkillä niin olis voinut kerätä pussiin ja roskikseen. Sen säästin kuitenkin illemmaksi omalle takapihalle. 

Se meitsin lähijärvi on omituinen kun se on vaan ihmisille, mamma ei anna meitsin mennä sinne kahlaamaan. Oli kuitenkin hyvä käydä siellä järven rannassa tänään koska törmäsin oman kylän Roopeen. Ei olla pitkään aikaan nähty. Yleensä vaan moikataan ja vaihdetaan siinä paikallaan kuulumiset. Tänään ehdotin Roopelle että kävelis meitsin kanssa vähän aikaa samaa matkaa ja rupatellaan siinä kävellessä, päästään sitten nopeammin kotiin vilvottelemaan ja juomaan kylmää vettä.


"Mee vaan mamma keskenäs hellelenkille, meitsi odottaa tässä puun varjossa sen aikaa,yhtä uskollisesti kun se japanilainen Hachiko-koira. Sillä varauksella että pikkasen saatan käväistä naapurin pihalla jos Lettu ja Aava leikkii siellä"

"Hö....miten niin pitää tulla mukaan ja et luota että seison tässä odottamassa kun tuut"

"Saanko mamma mennä tänne märkään rämeikköön vilvottelemaan, se muta niin kivasti kostuttaa tassuja ja voisin vähän kieriäkin"


"Jaa ei vai.....kato mamma mun toinen silmä tippu rämeikköön....kjeh  kjeh sitä on helppo jymäyttää"


"Siinä se järvi sitten on, oispa kiva mennä kahlaamaan"

"Kato Roope, mistäs siihen tupsahdit ! Ootko muuten syönyt viime aikoina häränlihahyytelöä...tuli vaan mieleen..."

"Lähetkö Roope mun kanssa samaa matkaa kotia kohti ?"


"Semmonen pikku toivomus mulla Roope olis että voisitko kävellä mun perässä...se tulee siitä sanonnasta *mitä isot edellä sitä pienet perässä*"


"Okei Nero mennään sen sanonnan mukaan....hei oota vähän !"

"Hei Roope nythän teikäläinen lähti ohituskaistalle !"

"Ai sori Nero, teen täyskäännöksen ja siirryn taakse tähystysasemiin"


"Odota Roope hetki....tässä on viestittänyt joku tyttölabbis, oisko meidän naapuri jättänyt meitsille viestin"

"Tuun kanssa Nero sinne tutkimaan, voi se viesti olla mullekin !"

"Mistä oot Nero noin varma että se viesti oli vaan sulle ! Nyt en ehtinyt tutkia kun piti niin nopsaan lähteä sun kannoille !"10 kommenttia:

 1. Ai teidän järveen ei koirat pääse pulikoimaan? Siellä sitt varmaan ui vaan ihmiset. Roope vaikuttaa kivalta kamulta. Ihan säyseästi jätti sulle viestit luettavaksi, vaikka selvästi olis halunnut itsekin lukea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Roope on tosi kiva jätkä, aina pysähdytään kun nähdään lenkillä vaihtamaan kuulumiset
   t. Nero

   Poista
 2. Onneksi oli vain huumoria se silmän tippuminen rämeikköön! Sen etsiminen olisi varmaan kuin hakisi neulaa heinäsuovasta! :-o Kiva kaveri tuo Roope, kun suostui kuitenkin perävaunuksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo yritti se pikkasen kerran etuilla mutta tais olla puoliks vahinko, Roope on mun hyvä kaveri
   t. Nero

   Poista
 3. On se kyllä harmitus, ettet pääse kahlaan lähijärvelle, kuama. Kiva toi sun Roope-kamus. Tosi jees.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi pääsee tänä kesänä vielä mökille, siellä saa kahlata niin paljon kun haluaa. voisin ottaa Roopen joskus mukaan kahlaushommiin
   t. Nero

   Poista
 4. Kaiken ne ihmiset omii... ettei muka järveenkään saa kahlata! Kivaa kuitenkin, että tapasit kaverin matkalla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Roopea on aina kiva nähdä ja vaihtaa kuulumiset
   t. Neroa

   Poista
 5. Kumma, ettet saanut jäädä siihen varjoon odottelemaan. :) Oli sulla kuitenkin Roopen kanssa sitten kiva tulla kotiin päin. Pääsit selvästi vähän "pomottelemaan". Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä annan ens kerralla Roopen mennä ekana jonossa, (vahva ehkä)
   t. Nero

   Poista