lauantai 14. lokakuuta 2017

Auringon ehdoilla


Nyt on mökkikauden päättäjäiset. Pikkasen haikee mieli mutta meitsi yrittää nauttia vielä auringonsäteistä ja bongailla joutsenia. Ahvenen sintit oli jo häipynyt syvempiin vesiin.

Tänään on haravoitu ja meitä isännän kanssa harmitti kun mamma on niin aamuvirkku. Aamulla vielä pimeässä syötiin aamupalat ja heti kun päivä valkeni mentiin haravoimaan.

No on siinä aamuhommissa se hyvä puoli että pääsee sitten ajoissa päivätirsoille. 

Hyvää viikonloppua kaikille !


"Joutsenten ääni kuulu jostain...ne ei ookaan vielä muuttanut lämpimään"


"Nyt se aurinko siirty vierasmökin kuistille, se on mentävä tähän vuoden aikaan auringon ehdoilla ja peti sinne missä paistaa"


"Joo joo nyt on lauantai-aamu ja haravointipäivä....mamma ootko huomannut että kaikki ei oo laumassa aamuvirkkuja""Ei tässä mikään auta....isäntäkin joutuu aamuvarhaisella haravointihommiin"


"Ai hampaiden tikutus piristää....puhu vaan mamma itestäs"

"
"Krooh....pthyy...."

"No tuoltahan noita lehtiä tippuu.....voin ehkä yhden kasan tehdä"

"Mamma tänne ne kottikärryt ! Nyt oon tehnyt osuuteni pääsenkö päivätirstoille ?"


"Hei kuuleekos mun bulldogin korvat oikein...joutsenet muuttaa..."


"Hei joutsenet täällä olis yks bulldoggi joka ei osaa lentää mutta on oppivainen luonne ! Aurinko kelpais meitsillekin !"


12 kommenttia:

 1. Mikähän noi naiset pistää aina aamusta alkaen puuhastelemaan jos mitä juttuja, jotka ei pätkän vertaa kiinnosta meitä miespuolisia? Joku luonnonlaki varmaan sekin.
  Mutta komea olet taas joka kuvassa, Nero.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on nuo luonnonlait pikkasen eriaisia mammoilla ja miespuolisilla, yleensä meidän perheessä pitää sitten mennä mamman luonnonlakien mukaan
   t. Nero

   Poista
 2. Hienot kuvat! Oespa kuule tiälläe tuommonen tolokku naesimmeenen joka haravoes pihhoo! Pihamua näättää niinku oes tappelut sielä pietty. Lehtee ja oksoo sikinsokin.
  Vuan ee sitä nyt iha uamutuimaan kuitenkaa...urhoollisesti jaksoet kuitennii mamman toeveeta totteottoo. Ja onneks kuitenniisa aarinko paesto. Toevottavasti huomenuamulla oes vähä löösempi aekataalu teellä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt jo kotona, jätettiin mökki sinne odottamaan seuraavaa kevättä.
   Loppusiivous oli aika pitkä, mamma imuroi ja siirsi sohvankin, sieltä löyty hiirenpapana niin anto sen mennä imuriin...en ymmärrä miksei sitä tarvinnut kakkapussiin laittaa ja meitsin jutskista on niin tarkka.
   t. Nero

   Poista
 3. Aika reipasta puuhailua heti aamutuimaan! Täällä kattitaloudessa vedettiin tänään pitkät unet, mutta vieläkin on hiekkaa simmut täynnä. *haukotus*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään täällä kotona voi ottaa lunkimmin ja kerätä voimia kun alkaa
   ensi viikolla kotipihan haravoinnit
   t. Nero

   Poista
 4. Oottepas te olleet ahkeria! Meidän Emäntää alkoi jo hengästyttää pelkkä haravoimisen ajattelu... onneksi me asutaan kerrostalossa ja pihasta huolehtii huoltomies lehtipuhaltimineen! :D

  VastaaPoista
 5. Välillä ollaan ahkeria, kun on pakko
  t. Nero

  VastaaPoista
 6. Olitpas sinä ahkera, kun teit oikein tuollaisen hienon kasan itsellesi. Meillä on mökkikauden päättäjäisiin varmasti vielä pari viikkoa aikaa, kun nyt Jäbä hirvestää pohjoisessa eikä äippä viitsi kautta yksin päättää. t.Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivempi se onkin mökkikausi päättää isommalla porukalla ja jos on päättämistalkoot niin enempi porukkaa jakamassa tehtäviä
   t. Nero

   Poista
 7. Mukavastihan sä kuitenkin heräsit ja virkkuunnuit, kuama. Kyä ei olis tullu taas mitään noista haravointihommista, jos et olis ollu toimessa mukana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on totta, mamma keskittyis vaan sometukseen jollei meitsi näyttäis esimerkkiä ja valvois haravointihommia
   t. Nero

   Poista