perjantai 6. lokakuuta 2017

Hyperaktiivinen päivä


Moikka blogikamut, tiedättekö sen tunteen kun teidän mammat on hyperaktiivisella päällä ja silloin ei tiedä mitä kaikkea se päivän ohjelmaan keksii. Meitsin mammalla oli tänään semmonen hyperaktiivinen päivä aamusta alkaen. 

Aamulla aikaisin joi kahvit ja lähti sitten juoksulenkille. Sieltä kun tuli niin jo alkoi puhumaan meitsin kanssa lenkkeilystä. Käveltiin yli tunnin lenkki ja mammalla vaan virta lisäänty.

Hyperaktiivisena päivänä on hyvä aloittaa takapihan lehtien haravointi ja sitä oltiin menossa tekemään niin sadekuuro tuli just siihen meidän takapihalle. 

Mamma hetken mietti että mihin sitä nyt puuhastelee kun kerrankin energiat katossa....no ei kuitenkaan niin katossa että olis alkanut siivoomaan. Hetken se pähkäili kahvin ja pullan äärellä ja sitten keksi että nyt Nero yleisön toivomuksesta uuden biisin julkaisu, nyt nauhotetaan sellainen !

Muuten hyvä idea mutta artistilla ei välttämättä ollut paras inspis just tänään. Pikkasen kyllä ääntä availin mutta mamma sano ettei noin kyllästyneen oloinen bulldoggi myy yhtään levyä.

No ei siinä vielä kaikki, kun biisin teko ei kotistudiolla edennyt suunnitelmien mukaan niin meitsi joutu kärsivällisyystehtäviä tekemään. No on niissä se hyvä puoli että jokaisen tempun jälkeen sain omaksi sen jutskan mikä oli mun kuonon päällä.

Nyt on myöhäinen iltapäivä ja mamman energiat on kulutettu, se katsoo telkusta draamaa ja odottaa että isäntä tuo töistä tullessa taikkuruokaa. Meitsikin rentoutuu omalla pedillä ja nauttii päivän saaliista: kalkkunaleike, siankorva, luu...se nappula meni jo aikoja sitten.

Kivaa viikonloppua kaikille blogikamuille ja lukijoille !


"Tiedoksi mamma täällä takapihalla alko just satamaan, pitää varmaan hoitaa se haravointi joku toinen kerta !"

"Hä....mennään siis uutta biisiä nauhottamaan....kato mamma näytänkö artistilta kellä on kauhee hinku ja inspis tehdä just nyt uusi biisi !?"


Biisi mistä ei koskaan tullut hittiä


Kärsivällisyystehtävä no. 1


Kärsivällisyystehtävä no. 2


Kärsivällisyystehtävä no. 3


Kärsivällisyystehtävä no. 4


13 kommenttia:

 1. Kakkoslevy on aina vaikein, kun paineet on kovat, mutta uusi soundi ei ehkä ole vielä kohdillaan. Seuraava biisi tulee jo varmasti rennommin! Ja aivan uskomattomia kärsivällisyystaidonnäytteitä! Mekin voitaisiin kokeilla, niin pääset nauramaan hätäisille mäyräkoirille. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pistäkääs videota tulemaan kärsivällisyystaidonnäytteistä :)
   Joo kakkoslevyn tekeminen pikkasen takeltelee...no ei kai ne muutkaan artistit ihan liukuhihnalla niitä tee...tai no ehkä jotkut.
   t. Nero

   Poista
 2. Gaumeen upeita laulelmia vetäsit, kuamakaveri, joo. Meilt ei tommoset herkkutemput onnistu, respektit sulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Herkkutempuista kaikista haastavin on toi kalkkuna...se on meitsin ykkösherkkua ja ei saakaan hotkaista heti kun sen näkee ja haistaa
   t. Nero

   Poista
 3. Kyllä pittää sannoo että nuo temput on iha huikeen hienoja! Ee riittäs kärsivällisyys tiälä yhellä määräkoeralla :)
  Iha on hyvä alaku tuolla uuvvella piisillä. Seon se inspis semmonen tärkee tuossa luovassa hommassa. Aena ee irtoo vuan kyllä siitä vielä hyvä tulloo! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei pystyis mun mamma kyllä samaan että pitäis vaikka pullaa nenän päällä, hotkis saman tien ettei vaan kukaan vie.
   t. Nero

   Poista
 4. Kiltisti yrität innostua biisistä. Vähän taitaa olla hitaanpuoleinen tempo sinun mieleesi. Mutta hienolta se meistä kyllä kuulostaa!
  Huikean mahtava kärsivällisyys sulla on, Nero. Minulle yritettiin opettaa samaa temppua muutamia kertoja pentuna ollessa kunnes Palvelijattarellekin vihdoin valkeni, että kyse on mäyräkoirasta. Kärsivällisyys on meikäläisen janalla kohdassa -100. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No varmaan sullakin Parek on sitä kärsivällisyyttä vaikkei nyt tollasen ruoan lastaaminen kuonon päälle oliskaan sun juttu.
   t. Nero

   Poista
 5. Olipas mammalla kova touhupäivä! Joskus ne naiset vaan on sellaisia. Mutta sinä hienosti näytit ettei se kukkokaan käskien laula, eikun siis bulldogi. Tuota sinun kärsivällisyyttäsi jaksan kyllä ihmetellä. Minä kun näenkin herkun, niin hyppään sinne ylöspäin jo kiiruusti! t. Eka

  VastaaPoista
 6. Mä en ymmärrä miksei nämä mun kommentit tahdo jäädä tänne sulle sivuille. Useamman kerran olen huomannut niiden hävinneen. Äippä ei osaa nyt jotain juttua. Teillä oli kerrassaan touhukas päivä ja tuota sinun kärsivällisyyttäsi minä kyllä ihailen. Sinä oletkin sellainen koira, joka näyttää ettei se kukkokaan käskien laula niin et sitten sinäkään. Kyllä sitä pitää olla näissä jutuissa oma innostus. t. Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo saa nyt mamma luvan odottaa että meitsillä tulee inspis ja sit voin ehkä levyttää uuden biisin
   t. Nero

   Poista
 7. Kyllä tässäkin biisissä oli oikein tarttuvia pätkiä! :) Olet takuulla maailman kärsivällisin hauvavauva, kun et hotkinut edes sitä herkullisesti kuonon päällä lörpöttävää leikkelettä! :-o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se kalkkunaleike on aika vaikea odotettava...se tuoksuu ja maistuu niin herkulta
   t. Nero

   Poista