lauantai 7. lokakuuta 2017

Tarjous-kaveriMoikka kamut. Tänään oli aika kiva yllätys kun mamma tuli kauppareissulta. Se oli löytänyt tarjouksesta meitsille kaverin. On tosi mukavan tuntuinen kaveri mutta aika vähäpuheinen, ehkä sitä jännittää uusi koti.

Mamma anto ohjeet ettei saa riepotella kaveria, no en tietenkään vaikka pikkasen muistuttaakin pehmolelua. 

Tutustuttiin tänään pikkuhiljaa ja sitten mentiin päivänöpösille yhdessä. Nimeä en oo vielä kaverille keksinyt, oisko teillä hyviä ehdotuksia ?
"Tässä tää meitsin uusi tarjous-kaveri on, pikkasen hiljanen tyyppi mutta ehkä sitä jännittää"


"No en tietenkään riepottele, kaveri kaatu matolla niin autan pystyyn"

"Ootkos nyt tukevasti siinä, kaikki hyvin ?"


"Ai mitä sanoit.....oot siis aina haaveillut että sais ratsastaa hevosen selässä....ja haluut nyt kokeilla miltä tuntuis ratsastaa vasikan selässä...."


"Mitä sitä ei tarjous-kaverin eteen tekisi"


 "Nyt on ollut niin paljon uutta sulle kaveri, varmaan maistuis päivänöpöset"


"Oot muuten kaveri ainoo joka saa sukulais-ketun lisäksi tulla mun pedille mutta kettu ei kysykään koskaan lupaa"16 kommenttia:

 1. Me ei nyt mitään napakkaa nimeä keksitä, mutta onpa mahtavat disco-töppöset sun kaverilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se varmaan joku kerta näyttää miten sitä diskoa tanssitaan
   t. Nero

   Poista
 2. Moro Nero! En tiiä mistä mulle tupsahti heti mieleen nimi REPE. Se ois lyhyt ja naseva nimi, jos mamma vaikka sanoo sulle: Missä Repe, etsi! No tää on vaa yks ehdotus, kuunnellaa muitten ehdotuksia. Kivaa viikonloppua teille. T. Lennu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika hyvä nimi olis toi Repe, sillä kun komentaa niin luulis kerrasta uskovan
   t. Nero

   Poista
 3. Näyttää ihan Otto-Pojalta tuo tarjouskamu. Sehän on vähän niinku ottopoika, kun ihan yllättäen teille muutti asumaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ottokin on tosi hyvä nimi, pitäisköhän sille antaa monta nimeä vai meniskö liian monimutkaiseksi
   t. Nero

   Poista
 4. Kommee on tuo kaverj! Kyllä tuon kansa paenit sujjuu :) Ee nyt juohu mieleen mittää nimmee sille ehottee...tuo Párekin Otto oes kyllä oekeen hyvä. Taekka mitenkä sittä tämä Velj´mies ? :) Tullookohan sulle nyt uuvven petin osto että mahutta molemmat makkuulle!?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Veljmies on kanssa tosi sopiva nimi, sehän on mun pikkuveli.
   Ehkä se mahtuu mun pedin reunalla lepäilemään, tuntuu olevan aika vaatimaton luonne
   t. Nero

   Poista
 5. Vau! Onpa mahtava kaveri tarttunut mukaan tarjouksesta! Meillähän oli joskus se vähän isompi nallekaveri Pätsy, mutta se kai sitten muutti johonkin toiseen paikkaan, kun oli yhtenä päivänä hävinnyt. Siitä pikkasen karisi sitä täytettä matoille, niin Emäntä taisi tulla sille allergiseksi... Mut jospa sinun kaverissasi pysyisi täytteet sisäpuolella. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikkasen kaverilla jo eilen tuli täytettä naamasta kun se riehu niin kovasti, isäntä anto ensiapua ja nyt sillä on teippiä haavassa.
   t. Nero

   Poista
 6. No, ku sä oot Nero, niin sun kaveris on Viksu. Soinnutte yhteen, nimiä myäden, mut pähee tarjouskaveri.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuokin on tosi hyvä nimi tuo Viksu, ollaan me vissiin vähän semmoset tekstiilikaksoset
   t. Nero

   Poista
 7. Olet saanut hienon kaverin! Kerrankin on vähän niinku samaa kokoa sun kanssa. Harmi, että on noin kova riehumaan, että tuli jo nenään haava. Yritäs vähän rauhoitella sitä. Nimiehdotuksia ei ole esittää, kun mulla on niin kova ikävä Jäbää. Se lähti pohjoiseen linnustamaan ilman mua ja nyt mä odotan sitä koko illan kotiin.
  Huomattiin muuten, että meidän edellinen kommentti tulikin sitten kahteen kertaan. Voit ehkä poistaa toisen, niin ei näytä niin hölmöltä. Tämä velipojan kone sekoilee jotain, kun näytti ettei julkaise ja julkaisi kuitenkin. t. Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaveri ollut pikkasen väsynyt nyt kun ensin riehuu pari päivää, annan nyt levätä vielä tän päivän ja sitten alotetaan taas kaveripaini.
   t. Nero

   Poista
 8. :-D Mistähän tuolle kaverille löytyisi kypärä? Ois nimittäin tarpeellinen ratsastusretkillä - varsinkin, kun näyttää olevan taipumusta kompurointiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, pikkasen kömpelö tuo mun uusi kamu
   t. Nero

   Poista