tiistai 16. syyskuuta 2014

Tosi-TV

Me huomattiin emännän kanssa tänään, että 20.000 käyntikertaa blogissa on ylittynyt jokin aikaa sitten. Siitä riemusta tehtiin lukijoille mun yhdestä iltapäivästä videokooste eli Tosi-TV. Takapihalla ja vähän sisätiloissakin puuhastelua aurinkoisena päivänä.  Olkaa hyvät, amerikanbulldogin iltapäivä ilman käsikirjoitusta.
 
 
"Emäntä väittää, että meikä on jääräpää välillä. Tässä otoksessa ei ole kysymys jääräpäisyydestä vaan siitä että emäntä herätti mut kesken päiväunien kuljettamaan ufoa itselleen. Väskätti."
 
 
"Tässä se ufo viskattiin puun oksalle. En oo mikään apina. Viestini ufolle ja emännälle lienee selkeä."
 
 
"Haluan tässä kiittää ja kumartaa lukijoita, kivaa kun seuraatte ja kommentoitte mun juttuja !
Oisin mä ilman komentoakin kumartanut mutta emäntä ehti taas ensin."
 
 
"Lukijoista ainakin Sandra sanoi, että tätä ruoan kierrättimistä kirsun kautta voisi katsoa enemmänkin. Tässä vielä näyte."
 
 
"On jo aika antaa myös ääninäyte. Harvoin pääsee haukkumaan, tänään tuli tilaisuus. Meidän koko kesän virhehälytyksiä antaneet turvalaitteet tultiin vaihtamaan. Meikä bongas ekana sen asentajan kun hurautti autolla pihaan. Olisin mennyt vastaan sisätiloihin mutta mulle olikin laitettu peti kuistille ja ovi säppiin. Kuulemma työrauha pitää antaa asentajalle. Työrauha tai verokortti...niinkuin se entinen mies huudahti kun pomo käski lisäämään työtahtia."
 
"Onneksi mulle oli jätetty siihen pedille luu purtavaksi. Aika kului hyvin ja asentaja sai työrauhansa"

10 kommenttia:

 1. Onnee kovasti! Kyllä nämä on nii mukavija juttuja että näetä pittää käävvä lukemassa jokapäevä!
  Mahottoman hyvijä vilimijä olj sinusta otettu! :) Kyllä ee aena huvita emäntiin pillijen mukkaa tanssija.Varsinkaa jos on keske unniisa herätetty :) Vuan kyllä oot kärsivällinen poeka ku nuin kaavvan maltat pittee nuita herkkuja nokkas piällä. Kyllä minnäe vähä aekoo maltan vuan en nuin kaavvan.
  Sullon kyllä nii muhkee haakku ettee uskalla voro eekä ies luvallinenkaa tulija tulla ku kuuloo tuon! Mihinkä tuota mittää hällyytintä tarvihtookaa ku sinnoot sielä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin sitä mun haukkumista vois nauhoittaa ja jos joku yrittäis ilman avaimia sisään niin kaiuttimista vaan bulldogin haukku soimaan !
   t. Nero

   Poista
 2. Kiitos Iivari hauskoista savon murteella tehdyistä kommenteistasi, olen nauranut niille moneen kertaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä että Iivarilla on hauskoja kommentteja. Tuosta kun klikkaat 'Iivari'-kuvaketta niin pääset suoraan Iivarin omaan blogiin.
   Suosittelen :)

   Poista
 3. Hienot videot ja pääosan esittäjä tosi komea. Ei ikinä onnistuis minulta tuo luvan odottaminen herkkupala kuonon päällä. Juu, on kokeiltu pennusta asti, mutta minähän en odota koskaan mitään, mulle vaan kaikki ja heti ; )
  Voisit mennä oopperaan bassoksi, niin on kumea rintaääni sulla. Teatteriinhan olet jo tutustunutkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisin olla oopperan orkesterissa se basso-rumpu :)
   t. Nero

   Poista
 4. Jee! Tuplanakkitemppu! :) Meidän toiveita on kyllä nyt kuunneltu tarkalla korvalla, kun päästiin vielä arkiston aarteitakin koluamaan. Sieltä löytyi mm. Neron vauvakuva, jolle täytyi vähän leperrellä. :) Onnittelut valtaisasta sivukatseluiden määrästä! Arvioni mukaan ainakin puolet niistä ovat hupsujen ja höpsöjen tassutteluista. Sen verran usein täällä on nimittäin pakko piipahdella! :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että viihdytte sivuilla ! Hauva-vauva...voi niitä aikoja, vaikka ei aikuisena bulldogginakaan hassumpaa ole :)
   t Nero

   Poista
 5. Paras tosi-tv IKINÄ! Ja onpas sulla Nero aika miehekäs haukku ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Naukulan Mammalle ! Onneksi oon jätkä eikä likka kun on näin möreä ääni :)
   Terkut Sulolle !
   t. Nero

   Poista