lauantai 13. syyskuuta 2014

Kylpylää ja Kesäteatteria

Hei meikä pääsi viikonlopuksi kylpylälomalle ! Ihan eka kerta niin tosi paljon jännitti mitähän siellä on. Luxusta kuulemma, hetken jo luulin että se luxus on joku tosi-tv-ohjelma tai pesuaine niin en nyt liikoja odotellut omalle kohdalle tuosta reissusta. Suostuin kuitenkin lähtemään mukaan koska kotonakaan ei olisi sen kummempaa ohjelmaa tiedossa. Luxuksen lisäksi mulle luvatiin reissu Kesäteatteriin, se kuulosti jo tosi jännältä ja näkemisen arvoiselta ! Eikun kirsu kohti kylpylää ja kesäteatteria !
 
 
 
"Perjantaina aamupäivällä tuli mieleen, että olis kiva tehdä viikonloppuna jotain muutakin kuin kärpäsen kanssa hengailua""Joskus toiveet toteutuu ajatustakin nopeammin, jo alkuillasta olin hotellissa ja siellä kylpylässä. Juuri kun valkkasin kumman sängyn haluan niin emäntä huhuili eteisestä *ethän Nero hyppää likatassuilla sängylle !*. Myöhäistä...en voisi asiaa paremmin ilmaista.""Lauantain aamupalan (sis. nakkeja ja lihapullia) jälkeen ohjelmassa oli reissu Kesäteatteriin. Meikä oli niin innoissaan kun vihdoinkin oli tilaisuus mennä katsomaan livenä joku show, eikä aina vaan siinä digi-formaatissa. Pinkasin siitä riemusta kiitolaukkaan, Kesäteattaria kohti !"


"Reitin varrella oli lintutorni. Ja höh, muut meni torniin ja meikä jätettiin alatasolle odottelemaan. Hukkareissu heille, niinkuin sanonta kuuluu, ei siellä tornissa ollut yhtään lintua"


"Lintutornin jälkeen mun bulldoginvaisto sanoi että nyt on Kesäteatteri lähistöllä.."


"En malttanut enää odottaa...nyt äkkiä varaamaan liput ja hyvä paikka !"


"Sain joo hyvä paikan mutta ehkä tunnelmallisempaa jos paikalla olisi ollut muitakin katsoja ja näyttelijöitä"

"Jos Kesäteatteri olikin lievä pettymys niin kannatti tämä kylpyläreissu  ainakin hoitojen takia. Kuten asiaan kuuluu iltapäivällä oli jalkahoito..."

"...ja alkuillasta intialainen päähieronta"

16 kommenttia:

 1. Onpas sulla Nero ollut huikean jännä loma! Harmi, että kesäteatteri tuotti pettymyksen, mutta toivottavasti edes kylpylän hoidot olivat kokeilemisen arvoiset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki muu oli kohillaan kylpylässä, ensi kerralla sitten kesäteatteriin :)

   Poista
 2. Kuule Nero, nyt kun olet käynyt kesäteatterin katsomossa, seuraavalla kerralla istuta palveluskunta katsomoon ja mene näyttämölle. Saat taatusti pääroolin!
  Upeita noi sun laukkakuvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Päärooli taattu ainakin jos on yhtä 'vilkas' esityspäivä kuin tällä kertaa :)

   Poista
 3. mekin ollahan samaa miältä,että sinne näyttämöllehän sinä kuulut ,sevverran ilimeekäs oot ja komia erellehen....ollahan täs pohriskeltu,että sinäköseoot siinä kokakolaamainookses,pyörit sellaasta koreokrafiaa,että ookko ny ottanu vinkistä vaarin ja käyny siälä hollyvootis ja saanu sen roolin...ainakin nua elekeet on aivan suuren maailiman tyyliä kun oikeen kylypyläs ja hoiroos käyrähän..etten oo yhtähän kateellinen mutta muuten vain....t Väinö

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipäs ole huomattukaan tuollaista mainosta, pitääpä katsoa sillä silmällä nyt tv:tä Voi hyvinkin olla vaikka joku mun serkku siinä mainoksessa, iskä on syntynyt Ameriikassa ja muuttanut sitten Suomeen. Meikä on kyllä ihan suomalainen, Kirkkonummen kasvatti.

   Poista
 4. No joha on ollunna viikolloppu! Oekeen kylypylässä :) Nuo hoejjot on varmaa ollu mahottoman hyvijä. Aenahhii oot rentootunna niissä, näköjjää. Ja hierojan käsistä piätellen kaanis naene on sinuva sielä hellästi hoetanna! Kyllä saes tuommosilla käsillä varustettu hieroja mullehhii jalakahoetoo ja piähierontoo tehä.
  Harmi ku jäe kuivakampuoleeseks tuo tiijjaatter esitys...oes nyt voenna ies näättelijöetä olla paekalla.
  Iha oot ollunna ku joku vilimitähti, paljo kommeeta kuvija ja hieno hotelli hoetonneen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hoidot oli hyvä vaikka ei se hieroja mikään kaunis ollut, ihan oma emäntä vaan.
   Kyllä vois mennä sinne toistekin, sain oman herkkupaketinkin respasta ja joku virkailija kehui näyttäväksi koiraksi :)
   t. Nero

   Poista
 5. Nyt on varmaan ihanan löllöt tassut ja rento pääkoppa. :) Hurjaa vauhtia Nero pinkoi kesäteatterille päin, mutta silti olivat ehtineet jo lopetella. Ehkä sinne voisi laittaa pystyyn jonkin syysteatteriesityksen amerikanbulldogista nimeltä Nero. Tulisin takuulla katsomaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parhaiten Nero näyttelee istumista, makaamista ja ruokailua. Toivottavasti ei käy esityksessä aika pitkäksi :)

   Poista
  2. Ainakin sen "herkkupala kuonon päällä" -tempun jaksaisi katsoa esim. sata kertaa. ;)

   Poista
  3. niin ja jos innostuisi vielä laulamaan sen jäätelöauton melodian tahdissa mutta Neron tuntien jos katsomossa olisi ihmisiä se ei malttaisi pysyä lavalla vaan rynnisi tervehtimään ja hakemaan rapsutuksia :)

   Poista
 6. Upea reissu! Ei ainakaan teatterissa joutunut kurkottelemaan edessä istujan yli :D Toisaalta, ei ehkä ollut mitään miksi kurkottaakaan. Ootte te hauskoja!

  VastaaPoista
 7. Tosi hyvä, että tajusivat ottaa sut Nero mukaan! Kuka sitä kotona tahtoisi olla, kun tiedossa on kumminkin vähän spessuu hommaa ja hoitoo ja herkkuu .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noniin samaa mieltä, mulla pitää olla samat perheenjäsenen oikeudet kuin muillakin. Oli kyllä kiva viikonloppu, pitää ehkä mennä uudelleen :)
   t. Nero

   Poista