perjantai 5. syyskuuta 2014

Mökkeilyn loppusuoraMulle kerrottiin tänään...kuulemma syksy koittaa ja mökkeilyt alkaa olla finaalissa. Hö, taitaa olla laiskaa sakkia mun isäntäväki kun ei jaksa syksyn jälkeen tulla mökille vaan valitsevat sen helpomman kaupunkilaiselämän. Minkäs sille meikä mitään voi...täytyy passata ruokkivan kätttä. Tulossa kuulemma vielä ollaan syksymmällä...mutta tilanteen mukaan. Mikähän se tilanne sitten on...Vois kerrankin olla perhepalaveri ja äänestettäisiin.....mulle kelpais viileämmät kelitkin. Piti tänään ottaa kaikki irti mökkielämästä siltä varalta että kohta tulee piiiiiitkä tauko. Sitäpaitsi harvoin on mökillä viikonloppuja ettei ole tyttöjä kylässä ja pompottamassa. Kerrankin voin sanoa: *Täällä määrään minä !"

"Meikä on kingi, meikä on kingi....silloin kun ei ole niitä naaraspuolisia kavereita määräilemässä""Joohaaa....meikä määrää tahdin....oukkei reggei"
"Hei...hei...välipala just silloin kun mulle sopii!"


"Voin keskittyä hetkeksi emännän analyyseihin kun ei tarvii kilpailla huomiosta lajitovereiden kanssa"
"Äijien juttuja tällaiset rajummat lelun kuljetukset, tänään ei tarvitse varoa heikkoluisempia ladyja !"
"Isännän huomio 110 %, auringonlasku poikien kesken"
"Yöunille hyvissä ajoin, parempaa kuin raakaluu" 

12 kommenttia:

 1. Just! Sulla olikin oikein mahtavaa laatuaikaa, Nero. Onhan se kivaa, kun on tyttöjä kaverina, mutta tosi kivaa on olla oman elämänsä herra ja paikan kingi. Koitas vielä neuvotella siitä mökkeilystä, ties vaikka innostuisivat vähän jatkamaan, varsinkin kun hienot ilmat kuulemma jatkuvat ensi viikollakin.
  Sinusta saa aivan mahtavia kuvia, olet ilmeikäs ja kuvauksellinen komea äijä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Parek kehuista ja onhan ne tyttökullat herttaisia mutta kun saa koko ajan olla varuillaan ettei ne juksaa ja höynäytä. Toisaalta kohta on kova ikävä jos ei näe moneen viikkoon.
   t. Nero

   Poista
 2. Hyvä että Nero tajusi ottaa ilon irti mökkeilystä ennen pitkää taukoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaksaa sitten kaupunkioloissa kärvistellä pitkän talven :)

   Poista
 3. Mitäs, jos saisit Emännän jäämään koko viikoksi mökille!?? Hänellähän ei nyt juuri ole kiire toimistollekaan?? Jääkaappi vaan täyteen ruokaa, niin mikäs teidän siellä olisi olla. Kannattaa ainakin yrittää :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paula tuo on niin hyvä idea mutta emäntä selittelee että on niin paljon tehtävää ensi viikolla siellä kotona...seli seli meikä tietää että se pelkää olla täällä mökillä ilman isäntää. Varmaan noi joutsenet tai ahvenet just silloin hyökkää jos isäntä ei oo täällä...
   t. Nero

   Poista
 4. Ihan hyvä pitää välillä tuollainen rento viikonloppu ilman leidejä ihan vain isäntäväen kanssa, niin ehtii tunnelmoida ja napostella vesikrasseja. Ja vähän tietty viipottaakin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viipottaa nimenomaan...ei tarvii koko ajan miettii miltä näyttää kun ei oo tyttöjä kylässä ! :)

   Poista
 5. Kivoja mökkikuvia. Varsinkin tuossa "koira ja isäntä"-kuvassa on ihana iltatunnelma. Mukavaa viikonlopun jatkoo Nero sulle ja laumallesi! M-L ja Ossi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin Marja-Leena ja terkut kollegalleni Ossile :)
   t. Nero

   Poista
 6. Höh. Kehvel kuitennii ku hävis meejjän kommentti jonnehhii.
  No sitäpä vuan meenasin etton oekeeta äejjäenerkijata nuissa kuvissa! Välillä pittää semmosiahhii päevijä olla. Äejjämeeningillä. Ja mahtuu siihe hyvästi sittä tuommonen raahallisempi ja hempeely emännän kansa :) Mahtavija kuvija on tuas.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äijäenergiaa todellakin välillä tarvii....ja sitten vastapainoksi tyttöenergiaa :)

   Poista