lauantai 20. syyskuuta 2014

Tytär

Meikälle oli annettu viikonlopuksi kaksi vaihtoehtoa, A ja B. Ensimmäinen vaihtoehto tarkoitti, että lähden poikien mökkireissulle.  Olin niin innoissani, odotin kovasti mökkiviikonloppua poikien kesken, isäntä ja parhaat kaverit. Grillaamista, uimista ja varsinkin juttuja mitä vaan miehet puhuu keskenään. Siellä mökin kuistilla tulisi olemaan niin paljon äijä-energiaa että sen voisi aistia lähimmälle kylälle saakka. Kivoja ne naistenkin rapsutukset on mutta mikään ei voita äijien yläfemmoja ja olalle läpsyttelyä ! Tuli sitten perjantai-iltapäivä ja isäntä oli starttaamassa  kavereiden kanssa meidän pihalta mökille. Odotin auton takaluukun aukeamista ja kutsua hypätä kyytiin. Isäntä tulikin ovelle rapsuttelemaan ja sanoi *pidä Nero emännästä hyvä huoli sillä aikaa*. Siis mitä hä ? Emäntä oli valinnut mulle vaihtoehdon B = Kotiviikonloppu ja perjantai tyttöjen illassa !
 
Kesti tovi toipua uutisesta (lue pettymyksestä) mutta sitten kuulin, että tyttöjen iltaan olikin tulossa emännän lapsi. Se on tosi iloinen ja hauska tyyppi mutta mä ihmettelen miksi sen nimeksi on annettu Tytär, on niitä kauniimpiakin nimiä. Emäntä lähti iltapäivällä tohkeissaan autolla hakemaan Tytärtä, tuntui stressaavaan miten löytäisi Pasilaan sen työpaikalle. Oli se lopulta osunut autollaan sinne Pasilaan koska tunnin päästä kuulin kylätien päästä puheensorinaa ja heti kohta emännän auton hurinan. On ne semmoinen parivaljakko....puheensorina ylittää jopa lentomelun. Voitte vaan kuvitella desibelit kun ne nauraa omille jutuilleen.  
 
Tytär tuli heti nauravaisena meikää rapsuttamaan ja hihkaisi *terve broidi !* ja kikatti perään. Nooo...en mä aina tajua sen letkautuksia mutta katsoin silmiin ja annoin ymmärtää että olipas hauska kasku.
 
Perjantai-ilta sujui niinkuin voi olettaa emännän ja Tyttären illanvietossa. Hyvää ruokaa ja juomaa, yhteenääneen puhumista ja sitä kikattamista. Oli mullakin ihan kivaa. Tytär otti välillä syliin ja rapsutteli ja kehui mua kiltiksi bulldogiksi.
 
 
"Tytär vertaili kumman väri on blondimpi, sen pään vasen puoli vai meikän oikea puolisko"
 
 
 

12 kommenttia:

 1. Hei Nero, vaihtoehto olla noiden tyttöjen illassa voitaa kyllä äijämenotkin ! Ja tossa jengissä ei toidellakaan tarvi kuiskutella vaan voi päästellä keuhkojen kyllyydestä, ei se aina mee nii tyttöjen kanssa ;)

  Tyttärelle terkut, hianoo kun rohkaistu kuvaan ja osaa poseeraakin noi hyvin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainut porukka tuo Emäntä & Tytär missä meikän haukkuminenkaan ei kuulu :)
   Tyttäreltä on kysytty lupa kuvan julkaisuun ja ihan mahtavaa että meikä sai laittaa sen omaan blogiin !
   t. Nero

   Poista
 2. Eläpä mittää.Tytär on oekee hyvä nimi. Uatteleppa että meellä on yhen nimeks annettu Nuor Emäntä!! Siinä sitä on ollunna mieljkuvituksella töetä, hyväihme tokkiisa!
  Nätti tyttö on tuo Tytär :) Oot varmaa suanna ruaputusta ja hallaaksija iha sylin täävveltä. Ku on kaks naesta ollu sinuva hoetamassa :) Oeshan se ollunna varmaa iha mukava sehhii äejjäsakki vuan naesilta suap huomijjoo enämpi.
  Kyllä ymmärrän miltä tuntuu ku kaks naesta käläkättää ja naaraa. Siinä jiäp Kuopijon lennoston yljlennottii toeseks iänessä! Mukavata viikolloppuva sielä naesten hellässä huomassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitkiä lenkkejä, paljon rapsutuksia ja tiheät huikopalojen välit...en valita :)
   t. Nero

   Poista
 3. Just samalla lailla minäkin ajattelen kuin Iivari, naisilta saa aina enemmin huomiota kuin äijiltä. Puolensa kummassakin lajissa, naisissa ja miehissä. Noista nimistä sen verran, että mietipä sitä, että meillä yhtä viisivuotiasta nimitetään pikkueukoksi. Ei näitä nimijuttuja kyllä tajua erkkikään.
  Hieno kuva tuo, missä vertailette vaaleusasteitanne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä alkaa tuntumaan siltä että loppujen lopuksi Tytär on aika tavis nimi :)

   Poista
 4. Varmasti on ollut huisin mukavaa olla buldoggina naistenillassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee lisää tyttöjeniltoja, ilmoittaudun heti rapsutettavaksi ja kehuttavaksi ! :)
   t. Nero

   Poista
 5. Tyttöjen illat ovat parhaita, varsinkin äitien, tyttärien ja bulldoggivelien. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin....ainut huoli miten saan viestinsä perille kun kaikki puhuu yhtäaikaa ja kovalla äänellä :)

   Poista
 6. Nero, sulla oli siis B-luokan viikonloppu, joka olikin kyl sitten parasta A-ryhmää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo oli todella hyvä yhteenveto ja ihan tottakin :)

   Poista