lauantai 6. syyskuuta 2014

Heippa mökki !


 
Tuli jo mainittua edellisessä päivityksessä, että tämän vuoden viimeistä virallista viikonloppua vietetään mökillä. Mulla on haikea mieli, puoli vuotta on pitkä aika bulldogin elämässä ja sen verran on aikaa seuraavaan mökkikauteen. Yritin olla tänään iloinen ja nauttia aurinkoisestä päivästä, takaraivossa kuitenkin painoi tietoisuus syysjäähyväisistä.
 
 
"Grillimakkaraa....kiva kiva..mutta kuka haluaa syödä syksyn viimeisen..en ainakaan minä !"

"Vuodenajat pyörii ja rengas pyörii....kuvainnollista. Tämän vuoden viimeiset kisat hakkapeliitan kanssa"
 


"Syyskalassa.....hiljaista on""Eihän täällä ketään ole....ahvenen sintitkin on muuttaneet jo talviteloile syvemmille vesille...heippa..."
 


"Meikä tekee juntturat, en lähe mihinkään mökiltä. Vuodenajat tulee ja menee, joka päivä on hyvä ilma mökkeilyyn  !""Kai se on sit pakko...tallaten laiturilla kohti tulevaa city-kautta"


"Heippa vaan ahvenen sintit ja muut järven asukit....meikäkin  lähtee talviteloille""Mulla ei ole koti-oloissa kuin yksi peitto...jään kovasti kaipaamaan mökin peittolajitelmaa. Aamupalan jälkeinen välly, päiväpeitto, uimahuopa, iltavilu-viltti, grillauspeitto, paarmantorjunpeitto jne. jne.  ""Näihin tunnelmiin täältä Etelä-Savosta...punainen on meikän lempiväri"

14 kommenttia:

 1. Ei oo totta, miten Nero sai minut surulliseksi, ihan alko ahistaa, melkein hyperventiloin. Nyt jään kyl oottaa ilosii uutisii kotikonnuilt, tää ilta ei nyt ollu ihan nappi. Voi pientä poikaa, hali tulee tädiltä Kuopiosta. T. Lennu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lennu, halin voimalla pääsee jo pitkälle :)

   Poista
 2. Ja punainen sulle sopiikin tosi hyvin ! Onneksi se emäntä on sun seurana vielä jokusen aikaa siellä cityssä, ei ole sullakaan ihan niin tylsää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä mahtavaa että mulla on kotona nyt arkisinkin päivätirsa-seuraa. Kaksin aina kivempaa !
   t. Nero

   Poista
 3. Voi Nero -kulta! Ihan tulee tässä tippa linssiin myötätunnosta muillekin. Kuinka sua voidaankin noin kaltoin kohdella - ihan sydämetöntä touhua..... :-/ Sniifff. Jouluunkin on vielä vaikka kuinka pitkä aika. Kurmuuta Mammaa oikein olan takaa kaiket päivät tuosta hyvästä. Jooko? ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisin emännälle kyllä pari (kakka) kepposta tehdä tuosta hyvästä
   t. Nero

   Poista
 4. Onneksi mökki jaksaa odottaa seuraavaa kesää! Ihania kuvia, myös edellisessä postauksessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se on ja loppujen lopuksi talvellakin on kivoja puuhasteluja ja kavereitakin näkee vuodenajasta riippumatta :)

   Poista
 5. Kyllä oot iha kaeken murhee ruumiillistuma nuissa kuvissa. Siäljpisteetä tiältä. Surkeeta se on lopettoo tuommoset mukavat mökkipuuhat. Vuan kyllähän sinä nohevana poekana keksit jottae Nerokasta kotonahhii :)
  Jospa ies jonnii yljmiäräsen peetteen saesit matkaa. Niinku lohtupeetteks. Kaekellaesija muita peetteitähä sulla jo sielä ollii :) Lohtupeete kottiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meikä saikin hyvän idean....kiitos Iivari vinkistä. Katso seuraava postaukseni. Kiitos kamu :)
   t. Nero

   Poista
 6. Voi Neroa, kun on ihan selvästi mieli maassa noissa kuvissa :) onneksi mökki kuitenkin odottaa ensi kesänäkin viltteineen ja makkaroineen. Onko mökkinne muuten saimaan rannalla? Ihan vain mielenkiinnosta kyselen kun itse asun aivan saimaan rannalla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän mökki on jonkun Pertunmaalla....ihme kun se Perttu ei oo ikinä tullut torumaan kun ollaan sen maalla.
   t. Nero

   Poista
 7. On sulla kuomaseni rengas urosta myöten, ihan sopivaa kokoa ;) Mahtilelu.

  Apeaksihan se vetää, kun mökki laitetaan talviteloille. Toisaalta, onpahan jotakin tosi kivaa odotettavissa taas keväällä, kun mökkikausi avataan. Olet kohtelias mökkeilijä, kun käyt samomassa hei heit kaloille ja muillekin mökin ympäristön tyypeille. Nyt sitten pohtimaan uusia kujeita palveluskunnan iloksi kotona.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kujeita tulee riittämään nyt kun emäntäkin on päivisin paljon kotosalla. Voisin käydä myös trimmauttamassa partani kun sinäkin Parek niin sais paljon uusia tyttökavereita. Siin on vaan yksi pieni pulma....kun mulla ei kasva parta.
   t. Nero

   Poista