torstai 11. syyskuuta 2014

Blogin uusi ilme

Tämä päivä alkoi hieman tylsästi. Meikä pistettiin pedin kanssa kuistille pois jaloista ja emäntä otti siivousilmeen naamalleen. Ei muuten nuorenna eikä kaunista sitä yhtään se ilme. Onneksi ulkona oli aurinkoinen ja lämmin ilma niin siinä vielä niitä vitamiineja keräsin turkkiini. Ovi oli sisälle auki niin kuulin hyvin emännän siivousmutinat. "Onpas näitä Neron karvoja taas joka paikassa". No en nyt menis pelkästään meikäläisen piikkiin kaikkea laittamaan. En oo ainakaan huomannut että mulla olis jossain vaiheessa kasvanut taipuisia 35 cm blondeja hiuksia, vieläpä raidoilla. Semmosia nimittäin myös näkyy sohvalla ja muissakin paikoissa.  "Voi miten Neron kuolaa on täälläkin, sohvan käsinojalla" Voihan se olla meikä odottanut iltapalaa sohvalta käsin, en nyt mee vannomaan ettei olis joskus pienet ilokuolat tipahdellut suupielistä. Toisaalta kyllä sieltä emännänkin suupielistä jäätelöä ainakin välillä tipahtelee.
 
Siivoukset oli loppusuoralla kun emäntä sai viestin, että meikä on saamassa tämän päivän aikana uuden ulkoasun blogille. Meidän perheessä kun ei osata tv:n kaukosäädintä monimutkaisempaa laitetta hallita niin on jäänyt blogisivut raakileeksi. Emännällä kävi pian blogin perustamisen jälkeen ystävä kylässä ja antamassa ohjeita mutta ei se emäntä jaksanut keskittyä kun piti vaan jutella kaikkea muuta. Yritti se kerran alkaa itse selvittämään miten ne sivut oikein muokataan, mulla iski epätoivo kun se ihan ensiksi meni googlaamaan mitä tarkoittaa gadgetti. Onneksi tajusi itsekin hyvin pian että tarvitsee jonkun muun tekemään jos haluaa edustavat sivut. Vähän se epäröi kehtaako pyytää apua hyvältä ystävältä, joka muuten on ammatikseen sellainen veppi disaigneri. No kehtasi se sitten ottaa asian esille ja tänään meikä sai hienot uuden etusivun linkkeineen ja kuvineen. Mä oon niin leso ! Emäntä sanoi että nyt mennään sille ystävälle Krisselle ottamaan poseerauskuvia kiitoksena suunnittelusta ja toteutuksesta. Mulle annettiin ohjeet että ei saa näyttää lesolta niissä kuvissa, ihan nöyrästi vaan niin joku voi luulla että ollaan itse ne sivut työstetty.
 
 
 
"Täs mä nyt oon nöyränä, blogisivut päivitettynä niih"
"Tässä pihalla on yks nöyrä tyyppi jolla sattuu olemaan blogissa hieno etusivu!"


"Kjäh....kjäh...sitä vaan että ihan nöyrästi pyydän kaikkia katsomaan mun blogin etusivua !"


"Kuka tulis tanssiin mun kanssa blogi-polkan, jiihaa ihan nöyrästi tässä vaan"

22 kommenttia:

 1. No todellakin on komiat sivut nyt, wow !

  Ja miten vaatimattomia kuvia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä minäkin, eihän musta edes lesoja kuvia saa !
   t. Nero

   Poista
 2. Kylläpä on hienot sivut! Suat iha aeheestahhii vähä nokkoo nostoo :) Vaekkee entisissäkkää mittää vikkoo ollunna. Ja huippuhienot kuvat aena.
  Ee oo nuo minunkaa sivut äetin tekemät. Nuor emäntä se ne teki. Äet ee tänäpäevänäkkää tiijjä mikä on se gadgetti... varmaa luuloo aatomerkiks:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan hyvin päätelty että vois gadgetti olla automerkki ! Meikä vois vaikka mennä atk-kurssille mutta ihme kun ei vielä järjestetä vaikka on karvakuonoille kylpylöitä, manikyyreja, hierontaa, terapiaa. Voisin olla sitten meidän perheen nörtti.
   t. Nero

   Poista
 3. Sietää kyllä nyt olla polleana niin Neron kuin emännänkin! :) Täällä näyttää kerrassaan upealta, ja digivelhoustaito on selvästi nousussa. Ja yksi kommentti siivoukseen: voisin lyödä vetoa, etteivät Neron karvat ole mitään verrattuna kahden räggärin silkkikaristusmylläkkään! :-D Kuolaa ei tarvitse sentään siivoilla, mutta kissanhiekan murusia sitäkin enemmän. Mutta kuntoahan se siivouskin kasvattaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja vielä yksi fanitoive: onhan teille tulossa blogiarkisto? Yritin joskus etsiä teidän postauksia ajalta, kun en ollut vielä seuraanne löytänyt, mutta en tiennyt, kuinka pitkälle taaksepäin pitäisi kelata. Kauanko olette muuten jo bloganneet?

   Poista
  2. Voin kuvitella että pitkäkarvaisilla kissoilla sitä karvaa tosiaan riittää jaettavaksi koko huusholliin :) Siivous on tosiaan hyvää jumpppaa ja vielä kun laittaa jytää taustalle soimaan niin voi biccailla samalla (bulldoggi persuksissa roikkuen) :) Kiitos palautteesta koskien Arkistoa, selvittelen jos se mun ystävä ehtisi mulle vielä sellaisen tänne laittaa. Aloitettin bloggailu 02.02.2014, ihan noviiseja siis vielä :)
   ,

   Poista
  3. Ja tällä välin Sandra nopea ystäväni laittoi sivuille sen Blogi Arkiston. Nyt löytyy helpolla aikaisemmat postaukset.
   Kiitokset mielenkiinnosta Blogia kohtaan :)

   Poista
 4. No jo vain, ku avasinkoneen, ni olikii ylläri taas Nerolt. Hienot sivut ja noi tekstit, ihan mahtavii, ootte te emännän kaa aika parivaljakko. T. Lennu

  VastaaPoista
 5. Me ollaan Palvelijattaren kanssa vihreinä kateu... ei, kamuja ei saa kahdehtia... siis ollaan täynnä kunnioitusta sivujen stailaajan taidoista. Hienot on sivut! Mun blogi on Palvelijattaren väsäämä ihan bloggerin valmiin mallin mukaan. Ei toivoakaan, että Se tajuais miten saisi itse tehtyä taustat! On täässä siis vain tyydyttävä siihen mikä vanhingossa aikanaan Siltä onnistui.
  Mutta tosi hienosti osaat poseerata, Nero! Voisit tienata sievoisia summia mallimarkkinoilla. Ihan vain ilmaisena vihjeenä mainitsen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sullahan on Parek tosi hienot sivut, siinä tulee just heti selväksi kuka on sen komea parrakas sankari joka sivuilla seikkailee ja deittailee kauniita tyttöjä ! Hyvää Viikonloppua :)
   t. Nero

   Poista
 6. no nyt on hienot sivut T: Kettu ja P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täten kutsun Ketun ja P:n mun luo blogisivu-kaffeelle !
   t. Nero

   Poista
 7. Kaunistumisen takia ei Neron ainakaan tarvitse vaatimaton olla - on niin komee aina ja kaikista kuvakulmista. Sanoo hän, joka epäonnistuu aina kuvissa, eikä ole alun ollenkaan mitenkään kuvauksellinen :-) Ja joka ei toisistakaan saa hyviä kuvia otetuksi... No, ehkä Nerosta saisin, mutta sitä ei lasketa!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nerolla nuo naaman ilmeet erottuu tosi hyvin, kuvaajan taidot vain 10 % koko paketista. Kauneus/komeus katsojan silmässä, se pätee aina vaan :)

   Poista
 8. Kiva, että kelepas :) Noi on siis tosi hauskoja noi Neron "nöyrät" kuvat! Kyllä se osaa... Varsinki toi Kjäh,..kjäh on mainio!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset Krisse vielä tätäkin kautta upeasta ulkoasusta ja asettelusta !
   Hyvää kotimatkaa sinne Australiaan (jollei vielä ehditä nähdä).
   Menestystä teidän hienolle ohjelmalle: https://www.facebook.com/suomiradio
   Meidän perheestä 100 % fanittaa ja seurailee teidän juttuja ja musaa !

   Poista
 9. Hieno blogiuudistus! Sellainen pieni asia jäi mieltä kaihertamaan, että kuinka montaa kaukosäätimennäppäintä siellä käytetään? Siinä on niitä vino pino ja täällä ei käytetä kuin muutamaa hassua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Auki- ja Sulkinappulat meillä käytössä, onko niitä muitakin ?

   Poista
 10. Komeella koiralla pittää olla komeet sivut. Nih.

  VastaaPoista