keskiviikko 10. syyskuuta 2014

Väärinkäsityksiä

Morjensta, sitä vaan ettei tuo emäntä vieläkään yli neljän vuoden koulutuksen jälkeen aina ymmärrä mun viestiä. Tästä on viikon sisällä jo useampi esimerkki. Nyt kun se jäi toimistolta kotiin niin se alkoi lisäämään mun liikuntaa ja myös omaansa. Ne pitkät yhteiset päivälenkit on ollut mun mieleen, en yhtään valita. Sitten se alkoi lisäämään myös omien juoksulenkkiensä pituutta. Nyt juoksee jo 15 km kerrallaan. Kuulemma ei sovi mulle tuollaiset pitkät juoksulenkit, tulee lonkat kipeiksi. Jassoo...katsoin mun tähystyspaikalta ikkunasta kun tuli sellaiselta lenkiltä pihaan ja pysähtyi tienvarteen postia laatikosta noukkimaan. Tais olla omat lonkat kipeenä kun lähti köpöttelemään katkokävelyä siitä laatikolta ovea kohti. Sitten huomasikin meikäläisen ikkunassa töllöttämässä niin muutti äkkiä askeleet juoksuksi ja huitoi mulle sellaista voitonmerkkiä. Kyllä meikä emäntänsä tuntee, jos olis pystynyt niin olis laittanut vielä taustamusiikiksi sen lempibiisin 'ai of tö taiger'.
Tässä on se väärinkäsitys, emäntä luulee että meikä ei kestäis tuollaisia lenkkejä yhtä hyvin kuin se itsekin. Voitais yhdessä köpötellä viimeiset metrit postilaatikolta kotiin.
Emäntä on kotona ollessaan alkanut verestämään myös aerobic taitojaan (niinkuin se itse niitä nimittää). Eilen iltapäivällä laittoi disco-jytää täysillä soimaan ja sano mulle että ootapas Nero hetki. Kävi penkomassa vanhoja urheiluvaatteita ja vähän mua nauratti kun se kohta ilmesty sellaisissa trumpettitrikoissa pomppimaan. Mulle hihkui että et sitten Nero kirputa ! Mulla oli pentuna tapana pikkasen näykkästä persuksista kun se biccasi kotona. Se vaan johtui siitä että olin huolissani onko joku hätänä. Muisti emäntä mun pentuajan  kun katselin sen askellusta... niin tulkitsi että suunnittelen taas kirputusta. Sano sittenkin lähtevänsä liikuntakeskukseen biccaamaan. Tässä oli sellainen väärinkäsitys että ei meikä olis sitä enää kirputtanut. Olin juuri suunnittelemassa heittäytymistä mahalleen raajat levitettyinä sen biccauslattialle.
 
 
 
 
 
"Tämän aamun väärinkäsitys oli aika totaalinen. Meikä oli käynyt aamulenkillä, syönyt aamupalan ja ehti ottaa jo pienet aamutirsatkin. Emäntä siinä vaiheessa aloitteli omaa aamupalaansa ja ahneuksissaan unohti laittaa meikän pedin sinne keittiön lattialle. Meikähän ei suostu seisaaltaan kylmällä laatalla odottamaan välipalaa. Siirryin olohuoneeseen ja loin emäntääni kohti tehokkaimman ilmeen mitä osasin. Huomasikin sen sieltä keittiöstä ja hihkaisi voi Nero pieni onko sulla noin tylsää ! Tässä on se väärinkäsitys että meikä halus samanlaisen kalkkunaleikkeen kun emännän voikkoleivän päällä mutta emäntä tulkitsikin että mulla oli tylsää ja laitto mut hommiin !"


,

10 kommenttia:

 1. Párek ja Palvelijatar10. syyskuuta 2014 klo 14.42

  Ai hurjan hurja! Minä en i-ki-nä pystyis istumaan herkkupala kuonon päällä odottamassa lupaa saada syödä. Olet kyllä aivan mahtavan kärsivällinen, Nero! Meiltä mahtavat 'rispektit' sulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Emännän mielestä näytän vähän lehmältä niin olisko mulla lehmän hermotkin.
   t. Nero

   Poista
 2. No ee mää tasan onnellahjat! Minä en tuas nii erikoesemmin välitä niistä pitemmistä lenkistä. Ja äet oes jonnae päevänä tuas sevverra kuosissaa että jaksas männä ja minun pitäs kansa, vuan ee huvita. Mulle piisoo nuo lyhyvemmättii. Sinulla tuas riittäs intoo pitemmällehhii.
  Ee ne ossoo aena tulukita mitä ollaa vaella. On huomattu. Mutta hienosti männöö sulla tuo perussetti. Varsinnii tuo pökertyminen on tosi hyvä!
  Naaratti tuo kirputus... sehä vuan lissees vaahtija emännän reeniin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin munkin mielestä pistää vähän jalkaa ja peffaa korkeammalle kun pikkasen hampailla avustan
   t. Nero

   Poista
 3. Vähänkös olet tottelevainen. Taidankin tuoda Ossin sulle oppiin. Kyllä mäykkykin tekee superherkkua vastaan monet pyöräykset ja kierinnät, mutta ikimaailmassa ei suostuisi istumaan herkut nenällään. Hiaaaano suoritus, M-L ja Ossi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tuossa kirsun päällä aika monet herkut jo kierrätetty. Onneksi sentään piimän saa nauttia suoraan kupista.

   Poista
 4. Heh heh :D Oot hauska poika Nero!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla etten mikään 'totinen torvensoittaja'. :)
   t. Nero

   Poista
 5. Nero-video! :) Nyt en kyllä kestä! <3 <3 Miten taitava Nero onkaan! Tulin heti katsoneeksi Jujun kuonoa... Saisikohan sen päällä pysymään jonkin namin?! Taitaisi luisua pois. Nerolle vielä vinkiksi, että voisihan sille urheiluhullulle emännälle esittää pienen lisähaasteen: miten olisi pitkille lenkille sellainen kärry, jossa Nero voisi matkata lonkat rasittumatta? Emännän haukkaritkin kehittyisivät pian massiivisiksi! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtava idea mutta emäntä kuulemma pelkää saavansa kylähullun maineen jos meikä jököttäis kärryissä huulet ja posket hulmuten.
   t. Nero

   Poista