perjantai 20. maaliskuuta 2015

Kake täältä tullaan !

 
Terve ! Meitsi on Oulussa ! Ai yllätys...no niin mullekin. Isäntäväki kerto mulle vasta tänään aamulla klo 05.00 kun herätyskello pirahteli, että nyt Nero lähdetään lomalle ! Ne väittää ettei mulle voi kertoa etukäteen mitään lomajuttuja koska sitten jännitän ja vahtaan ikkunasta ulos ja kaikkia isäntäväen liikkeitä monta päivää.
 
Ei mua alkanut jännittämään yhtään vaikka ne kerto aamuviideltä tosta lomasta, pikkasen vihlasi vatsan pohjasta  mutta ei sen kummempaa. Onhan näitä mökkeilyjä ja kylpylälomia nähty ja koettu, mitä niitä nyt tarvii meitsin enää jännittää.
 
Oltiin ajettu jo parisataa kilsaa kotoa ja sitten emäntä lipsautti suustaan...luuli vissiin että meitsi veti tirsoja auton takaosassa eikä ole kuulolla...*Minkäs ikänen se Kake nyt onkaan...onpas kiva nähdä taas Kake ja sen perhe* Hä... Rovaniemen Kake !!?? Meitsin paras kaveri ja luottoystävä ! Ai me ollaankin sinne matkalla, äkkiä äkkiä !!*
 
Emäntää ehkä pikkasen kadutti myöhemmin kun se lipsautti sen että ollaan matkalla Rovaniemen Kaken luokse. Mullahan ei tarvii olla sitä ajantajua koska olen koira niin oletan että jos puhutaan Rovaniemen Kaken tapaamisesta niin se tapahtuu nyt heti eikä vuorokautta myöhemmin !
 
 

"Eka pysähdys Joutsassa....kiire kiire...Kake täältä tullaan, ei oo enää pitkä matka ! Jotain 600 kilsaa vaan"

"Toinen pysähdys...ja pikapissit....Vihantasalmi...Kake enää jotain 400 kilsaa sinne..täältä tullaan !"
"Onpas näitä matkaa hidastavia taukoja nyt paljon....olisko Tyrnävä tai sinnepäin....Kake täällä pitää käyttää hidastavia suojateitä...omituinen paikka"

"Aijaa vielä yksi pitkä pysähdys ennen Rovaniemen Kakea...hotellissa..ja yötä ?"


"Ei paljon naurata vaikka sain respasta tervetuliaiskirjekuoren. Siis huomenna vasta Kaken paikassa ?"


"Joo joo ihan kivasti ajateltu hotellilta että meitsille herkkupala...mutta Kaken kanssa peuhaaminen jo tänään olis ollut kivempaa"

"Lohtulenkki tuulisessa Oulussa"
 


"On hienot maisemat mutta onko monta tuntia vielä huomiseen ?""No nyt ne menee kuulemma syömään illallista ja meitsi jää tänne hotellihuoneeseen yksin"
"No menkää nyt sitten  syömään mutta aamulla taas viideltä herätys niin ollaan Kaken luona kasilta !"

14 kommenttia:

 1. Wautsi wau, olet päässyt lomalle Kaken luo? Kyllä sun kelpaa. Mutta ihan samaa mieltä olen siitä, että jos mainitaan esim. Kake, silloin pitäisi päästä kuonoetäisyydelle jo seuraavalla minuutilla! Mikä se sellainen "aika" on, joka sotkee aina kaikki kivat jutut ja pakottaa odottamaan. Eikö sellaisesta aika -nimisestä esteestä pidä päästä eroon?!
  Hienoa lomaa sulle ja porukoillesi, Nero!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tänään on erikoinen päivä.
   Auringonpimennys, kevätpäiväntasaus, superkuu ja Kake !
   t. Nero

   Poista
 2. Mukavaa lomaa koko porukalla, mutta varsinkin Nerolle. Hauskoja nassikkapaineja luottokaveri Kaken kanssa. Laitahan kuvia tulemaan meille, niitä jäämme odottamaan. Kohta on aamu ja sitte menoks, turvallista matkaa teille. t. Lennu

  VastaaPoista
 3. Olipa kohtelias hotelli, kun oikeen tervetuloolahjan oli sulle järkänny, Nero. Matka tuntuu pitkältä, kun on kova kiire kamun luokse. Terkut Kakelle!

  VastaaPoista
 4. Voi Nero, sä oot ihan meidän huudeilla. Noilta nurkilta on meille jotain kilometri. Eli oltiin melkein haisteluetäisyydellä. Ehkä sä haistoitkin meidän jättämiä posteja. Mutta eikö ookki meillä nyt inhottavat kurakelit? Toivottavasti lenkkipolut kuivuu pian.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt aamulla oli taas pakkanen niin ei tarvinnut lenkin jälkeen tassuja pestä, pyyhkiä vaan :)
   Ai no meitsi olikin haistelevinaan bostonin terrierin jättämiä viestejä.
   Vastaukset löytyy sieltä, tiedätte kyllä mistä :)
   t Nero

   Poista
 5. Onpas sulla mahtava päivä tiedossa ja kivalta kuulostaa tuo matkanteko. Me käydään usein Kempeleessä, kun Jäbän suku on sieltä ja siitä ajellaan sitten Kajaaniin mun ihmisveikkaa katsomaan. Joten automatkailu on tuttua puuhaa. Hotelliin eivät ole mua vielä vieneet. En kyllä ymmärrä miksi. Mukavaa reissua! t. Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kohta matka jatkuu Kemin ohitse Rovaniemelle :)

   Poista
 6. Jopas nyt. Yllätysloma:) Oekeen hyvvee ja mukavata lommoo sulle ja koko porukalle.
  Kyllä se oottavan aeka on pitkä vuan sittä perillä palakittaan.
  Mukavija leekkijä Kaken kansa. Pistähhän minultahhii sille terveeset :)

  VastaaPoista
 7. Vai lomalle olet Nero lähtenyt. On varmasti kivaa nähdä Kakea pitkästä aikaa. Ja muistithan hyödyntää hitellin huonepalvelun...? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu koko rahalla otetaan palvelut käyttöön, lakanoita myöten :)
   t. Nero

   Poista