perjantai 13. maaliskuuta 2015

Emäntä lesoilee

 
Perjantaithan on aina niin erityisiä. Eikä ollut poikkeus tämäkään perjantai. Emäntä tuli töistä posket tavallistakin punasempana ja istutti meitsin keittiön nurkkaukseen omalle pedille. Sen takia varmaan juuri keittiön eikä jonkun muun huoneen kun se jääkaappi on siellä keittiössä. Joskus, tai siis välillä, vai oliko se usein, se haluaa perjantaisiiderin. Kuulemma niin ansaitun, ei ole perustellut tarkemmin mistä on sen ansainnut.
 
Siinä sitten kökötin pedillä istuen vaikka olis pitänyt lenkille päästä. Nyt oli emännällä kuulemma tärkeää tiedotettavaa ennen lenkkiä. Mikä ihme voi olla noin tärkeää että häiritsee meitsin lenkkirytmiä. Kesti aikansa kun se ensin takelteli *Niin Nero....sulla kun on tää blogi*
*Niin mamma on vähän sen varjolla laittanut hakemusta...* *On semmonen termi kun bloggaaja...ihan niin kuin sinäkin Nero*
 
Meitsillä alko jo kannikat puutumaan ja keho ilmoittamaan nesteenpoistamis tarpeesta kun emäntä vihdoin sai kakaistua mistä se selkeästi huono omatunto johtui.
 
Oli kuulemma kuukausi sitten laittanut hakemuksen Helsingin Messukeskukseen päästä viralliseksi bloggaajaksi huhtikuun messuille. Tänään oli sitten tullut postia että se oli hyväksytty ja kutsuttu sinne tekemään blogia. Vähän ehdin ihmettelemään että millä avuilla se sinne on hyväksytty kun eihän sillä ole edes omaa blogia, tätä meitsin blogia vaan jakaa naamakirjassa ja bloggerissa.
 
Kohta se selvisi sen avut kun alkoi lukemaan meitsille ääneen sitä Messukeskuksesta tullutta viestiä:
 
*Hyvä bloggaaja, tervetuloa mukaan messuille 10.-12.4.!*
 
Olisittepa nähneet emännän posket kun se tuon mulle luki, poskisssa oli sama puna kun se tuli viime kesänä aurinkoisen päivän kalareissulta mökkijärveltä haavissa kaksi ahvenen sinttiä ja sanoi menevänsä tekemään kalakeittoa.
 
Vieläkään en päässyt lenkille vaan emäntä jatkoi sitä Messukeskuksen viestin lukemista:
 
*Sinua odottaa messuilla bloggaajapassi! Lapsi, Kädentaito, PetExpo, Model Expo, OutletExpo kaikkina messupäivinä.*
 
Meinasin jo pyytää takapihalle kun lenkkihommat ei näyttänyt edistyvän. Sitten se emäntä luki sieltä viestistä:
 
*Bloggaajapassi on muovitaskussa oleva rintamerkki. Kiinnitäthän sen näkyvälle paikalle vaatteisiisi messukäynnin ajaksi. Passi on tehty BLOGISI nimellä, eli mainitsethan blogisi nimen, kun noudat passiasi.
 
Siis vihdoin selkis meitsillekin, se on siellä messuilla lappu kaulassa missä lukee meitsin blogin nimi. Ehkä kukaan ei kuitenkaan usko että emäntä on se 'Amerikanbulldoggi Nero', tai ainakaan se Nero.
 
 
"Perjantai ja emännän tiedotustilaisuus"

"Plaa plaa plaa....on joo laittanut hakemuksen Messukeskukseen..."

"Nyt mamma mene jo asiaan tai meitsin pitää lähteä takapihalle asioille""Oho mikä uutispommi ! Vai meitsin blogin varjolla bloggaajaksi Messukeskukseen ! Nyt meinas mennä herkkupalan varjolla emännän sormetkin kun tuollaista kertoo"

14 kommenttia:

 1. Oho! Meinaa emäntäs ratsastaa SINUN blogillasi siellä messuamiskeskuksessa? No, kuule kuoma, minä kyll' uskon, että tasan kaikki tajuaa kuka blogin varsinainen aivoriihen pyörittäjä on. Joten varaudu vain siihen, Nero, että kohta sun kännykkäs soi ja haastattelupynntöjä satelee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parek loistojuttu että otit puheeksi kännykän.
   Meitsillä ei nimittäin (vielä) ole !
   t. Nero

   Poista
 2. No Onneksi olkoon! En vain oikein tiedä, että onnittelenko Emäntää vai Neroa...
  Ehkä on syytä onnitella molempia. Niin ei tule isoa etikettimokaa.
  Minusta kyllä silti karvan verran enemmän Nero on vaikuttanut valituksi tuloon. Luvalla sanoen. Ihan väheksymättä kirjaajan osuutta. Jollei ole mitä kirjata, ei kirjaajasta ole paljon iloa. Siis hienoo kuitenkin. Innolla odotetaan postauksia. <3<3<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blogissa nuo kuvat on tärkeä osuus niin ei sitä paljon emännän kuvilla pyöritettäisi...tai ainakaan lukijoita saataisi :)

   Poista
 3. Ja siis onhan tässä huomoitava tietty se, että eihän se presidenttikään itse lähtettele lehdistötiedotteita vaan sen lehdistöPRvastaava. Ihan kun teillä nyt sitten messuilla. Pressa istuu ja lepää himpessa ja lehdistövastaava sitten hoitaa rankat hommat ;)

  Onnea tännekin vielä passista, se on hieno juttu !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä Taru niin sopiva vertaus tähän meidän touhuiluun, Pressa Nero ja lehdistövastaava-emäntä Liinukka :)

   Poista
 4. Voe mahoton! Hieno homma :) Onnee paljo! Sinusta tulloo julukkis nyt.
  Onneks suat emäntäs sittä avustajaks. Ku ruppee kuitennii tulemmaan niitä huastattelupyyntöjä ja muita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iivari saanko kysyä sulta sitten neuvoja jos tarvii naamioitua kylillä ettei jää fanien jalkoihin :)
   t. Nero

   Poista
 5. Hyvin hoidettu passi emännälle, Nero! :-) Ja hyvä, kun muistutitte PetExposta. Siellä täytyy piipahtaa, jos suinkin ehdin (enkä taas unohda!).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Et varmasti unohda Sandra jo luet Nero blogia ja messupäivityksiä :)
   Kivaa viikonloppua !

   Poista
 6. Vastaukset
  1. No sehän on harvinaista kun kaverukset Myrsky ja Tuisku menevät mykäksi :)

   Poista
 7. Pääsetkö sinä Nero messuille =O
  Mahtavaa, onnittelut! Varmasti seurataan messublogia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meitsi ei kuulemma saanut bloggaajapassia...ettei tuo emäntä nyt vaan ole ymmärtänyt tahallaan väärin ja menee mun siivellä sinne itse vaan...
   t. Nero

   Poista