tiistai 10. maaliskuuta 2015

Nenä-rokotuspäivä

Olipas kamut jännitystä kerrakseen tässä tiistai-illassa ! Meitsillä oli semmonen vuosirokotus. Ihan tuttu eläinlääkäri minne oltiin matkalla mutta aina se vaan jännittää vaikka on kiva lääkäri ja kaikki muutkin siellä vastaanotolla. Emäntä aina sanoo ettei Nero tarvii turhaa jännittää. Paraskin puhumaan turhan jännittämisestä, onhan se nähty että sekin vaan menee kankeeksi ja kalpeeksi jossakin paikoissa eikä siinä auta jos joku sanoo että ei saa turhaa jännittää.
 
Ei muuten helpottanut jännitystä yhtään kun emäntä kertoi sinne mennessä että sulla Nero onkin ensimmäistä kertaa nenä-rokotus. Kuulemma kennel-yskää varten. En tiedä onko se sama kun virka-yskä mistä emäntä joskus mainitsee. Tehoaakohan siihenkin nenä-rokotus. Mitähän sinne meitsin nenään oikein laitetaan...se sai mut jännittämään tuplasti enemmän kuin aikaisemmin.
 

"Joko kohta on se nenä-rokotus ?"

"Joo rauhottaa tuo pään paijaaminen ja kun menee väkisin silmät kiinni niin en näe vaikka laitettais nenään jotain"
 
"No nyt se lääkäri huusi mua nimeltä...en oo täällä""Meitsi ei tuu....mä oon yks toinen Nero joka ei tarvii nenä-rokotusta"

"Jaa tänne mut sitten raahattiin...hehe ei se lääkäri vissiin annakaan nenä-rokotusta kun tekee vaan tota blogia, ihan niin kuin mammakin aina tollasen koneen äärellä"


"Mitähän se meitsin painoa kyselee....ja kelle se sen oikein tekstailee"

"Ai niin, täällä oli aina sen hampaiden tarkistus. Vissin katsoo onko jäänyt jotain hampaan koloon"


"Hei mmmpppphhhh...mitäs se nyt mun kirsusta pitelee..."

"Jaahas tämä purkki on tuttu, kiitos"


"Kiva kuulla taas lääkärin kehut ja sano että nenä-rokotus meni hyvin. Olikohan se siinä karkin mukana vai missä välissä sellainen tuli"


"Tämäkin vaihe on tuttu. Emäntä sanoo että menee autoon odottamaan sillä välin kun me isännän kanssa mennään kassalle"


"Moro...saisko samalla hinnalla siihen virka-yskäänkin nenä-rokotuksen, niillä samoilla mauilla kuin siinä purkissa oli tänäänkin"
16 kommenttia:

 1. Oho, onpa hyvä tietää tuosta nenärokotuksesta! Onkohan mullekin sellainen annettu ihan yhtä salaa, kun ei Palvelijatar ainakaan ole hoksannut? Ja kuitenkin elli sanoi meille, että kaikki rokotukset on kohdillaan ja ensi syksynä sitten niitä vähän vahvistellaan
  Hihi, aika velmu kaveri olet, kun yritit huijata, että olet ihan toinen Nero kuin se, mitä ne nimeltä siellä huuteli ; ) ; )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tainnut mun huijaus ihan onnistua...luulen että emäntä paljasti mut !
   t. Nero

   Poista
 2. Kyllä sä oot ollut hurjan reipas. Mutta arvaappas mistä me huomattiin, että sua taisi sittenkin vähän jännittää? Tuosta sun hännän asennosta. Se kun on koko ajan tuolla mahan alla. Jos vaikka vertaa kylävierailun kuviin, niin siellä häntä vipatti ihan eri tahtiin. Mutta kyllä meitäkin aina vähän jännittää. Elvis ei edes suostu syömään niitä herkkunappuloita...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Häntä tosiaan oli parempi varmuuden vuoksi pitää vatsan alla etten paljasta mun jännitystä....vai miten se meni...:)
   t. Nero

   Poista
 3. Reipas poika olit Nero, ja saahan sitä vähä jännittää. Onnea myös 50 000 lukijan rajan ylittämisestä, on tää niin hyvä blogi seurata teiän elämää, hauska perhe ootte !!!! T.Lennu

  VastaaPoista
 4. Olitpa rohkee. En muista minäkää mittää nenärokotusta. Ooto juttu.
  Liäkärillä ne aena tarjoo nuita namija. Minä en oo huolinna. Vaekka kyllä muut namit kelepoo :)
  Oljpa muute jännä liäkärj ku siinä keskenkaeken plokijjaan päevitti. Liekkö laettanna sinun kuvas sinne...?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos se kirjotti sinne blogiin että nyt tuli taas vastaanotolle se Nero joka väittää aina että on joku toinen Nero....:)

   Poista
 5. Sain nauruhepulin bloggaavasta ja tekstaavasta eläinlääkäristä! :-D :-D :-D Ilmankos Nuppu tykkää meidän eläinlääkäristä, kun sekin bloggaa. En vain ole asiaa tajunnut ennen tätä. Vähän jäi arvoitukseksi tuo nenäpäivä. ;) Kissoille kun tuikataan rokotus ihan vain perinteisesti kannikkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kätevästi meni kyllä nenärokotus, voisin itsekin sellaista harkita vaikka ylensyömiseen :)

   Poista
 6. No olipas sulla merkillinen rokotus! Onneksi sait sitten herkkuja päälle, ettei jäänyt paha maku suuhun. Äippä väittää että mulle on annettu sellainen joku kolmoispiikki, jossa oli mukana tuo kennel-yskä. En tiedä mitä on ollut, mutta en ole yskinyt. Aivastuttamaan tuppaa jatkuvasti. Äippä varmaan siivoaa huonosti!!! t. Eka

  VastaaPoista
 7. Kyllä täälläkin aivastellaan, en oo saanu huonepölyä vastaan rokotusta :)
  t. Nero

  VastaaPoista
 8. Wau! Kyä teitsi osaa käyttäytä ell:illä. Me ei. Oikein kävit vielä tassupäivää sanomassa maksuluukun tätsyille lähtiessä. Oot sä kyl melkomoinen hurmuri, Nero.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nerolla onnistuis baaritiskilläkin piimän tilaus :)

   Poista
 9. Hui, mikä nenärokotus? Hienosti kuitenkin selvisit lääkärireissusta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sieraimen kautta laittoi lääkäri rokotteen, ei ainakaan Nero reagoinut mitenkään niin varmaan ihan hyvä tapa tuokin

   Poista