sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

Äijät tuli kotiin

 
Terve ! Äijien mökkiviikonloppu takana. Voin kertoo että oli kivaa ja nyt on meikäpoika ihan reporanka. Sen verran paljon tuli puuhasteltua ja ei maltettu edes mennä aikaisin nukkumaan kun oli niin paljon äijien juttuja kerrottavana. Ainut pikkuinen miinus oli ne inisevät hyttyset. Ei meitä miesväkeä ne puremat onneksi kovasti haittaa, pistetään vaan bebantenia pahimpien läiskien päälle ja jatketaan ulkona grillaamista.
 
Soiteltiin me emännällekin monta kertaa mutta ei niin montaa kun emäntä meille. Sillä oli lauantaina työpäivä niin saatiin aika rauhassa puuhastella iltapäivään saakka. Korkeintaan kerran tunnissa vaan soitti ja kysy onko aurinko mennyt pilveen.
 
Kiva se on aina kotiin palata vaikka olis kuinka kivaa ollut muualla. Emäntä ehti työkiireiden takia siivota vasta tänään, meidän paluupäivänä. Hyvä että kertoi puhelimessa niin pysähdyttiin kotimatkalla huoltoasemalla viettämään aikaa, ei haluttu olla emännän jaloissa kun sillä on siivousvimma päällä. Toisaalta se on myös niin kivaa mennä just siivottuun kotiin, ei rahise tassujen alla hiekat ja sohvatkin on imuroitu vanhoista karvoista.
 
Emännällä oli vissiin ollut kova ikävä perheen miesväkeä kun oli jo pihalla vastassa kun saavuttiin kotiin. Vilkutteli kun peruutettiin auto pihaan ja naama iloisena otti vastaan. Pikkusen olis voinut hiljemmalla äänellä kailottaa ettei naapurin Eetu vaan kuulis. *Sieltähän se mamman pikku mökkibulldoggi kotiutuu....tule tänne niin mami antaa monta pusua !* Se muuten vielä toteuttikin uhkauksena ja mäiski ainakin viisi pusua meitsin naamalle. Onneksi Eetu tais olla sisätiloissa niin ei tarvii sitten selitellä että mikä on mamma kullannuppu ja aikamiesbulldoggi.
 
Emännällä oli pikkasen huono omatunto kun oli meidän poissaollessa syönyt isännän kaikki proteiini-patukat. Isäntä ei tykännyt, on ennenkin kieltänyt koskemasta sen urheiluun tarkoitettuihin energia-patukoihin. Emäntä yritti selittää että kun kukaan ei ollut sille jättänyt viikonlopuksi keksejä niin olihan sitä pakko jotain makeaa saada kaffeen kanssa. Meitsillä tuli kiire tarkistaa siankorvien tilanne, oli onneksi ollut tarpeeksi niitä isännän herkkuja niin ei ollut nauttinut mun siankorvia kahvipausseilla.
 
 
"No terve mamma äijät tuli kotiin !"

"Mmmh....en oo mamma mikään pikku aikamiesbulldoggi ja mamman hauva-vauva...ainakaan jos naapurin Eetu on kuulolla"

"Saat joo mamma antaa pusun naamalle mutta yksi vaan ja ei mitään sarjatulitusta"

"Arvasin tän....ainakin viisi pusua ja ihan kuin Eetu olisi kurkannut aidan takaa..."


"Ai jaaha nyt emäntä toivottaa isännän tervetulleeksi kotiin...tiedän tunteen...jos vaikka joku naapurista näkee..."
 
 
"Me ollaan mamma isännän kanssa vähän väsyneitä mökkiviikonlopusta. Tässä olis meidän likapyykit...ja tuotiin sun lempparikarkkia huoltikselta niin jaksat paremmin pyykätä"

20 kommenttia:

 1. Vähän pitää hauvavauvan vain kestää jälleen näkemisen iloa, kun on ollut noin pitkään äijättelemässä! :) Hyvä, ettette sentään kauempaa mökkeillyt, koska muuten olisi varmaan emännän ollut pakko nakertaa vähän siankorvaakin. Kuka nyt kahvia ilman herkkuja litkisi? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensi kerralla otan varmuuden vuoksi siankorvat mukaan :)
   t. Nero

   Poista
 2. Ihanaa ku sulla oli toi äijä-viikonloppu, on varmaa jututkii ollu äijämäiset, puhuko ne naisista? Hyttyset on ällöi, mut onneks ei ollu punkkei sinus. Joskus mee ladies-viikonlopulle, ni huomaat, kuinka erilainen se voi olla, ei nimittäin pusuttelijoista oo pulaa. Mukavaa alkavaa viikkoo, toivotaa aurinkoo taivaalle. t. Lennu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisin lähteäkin ladies-viikonloppuun, pitäis vaan juksata Eetulle että meen kalareissuun :)
   t. Nero

   Poista
 3. Tuskin se Eetu oli kuulolla, toivotaan niin. Onhan se noloa, kun naiset julkisesti pussaa ja nimittelee mamman hauvavauvaks, aikamiespojaks ja vaikka minkälaisilla lällärinimillä. Voin kuvitella miten kivaa sulla oli äijäporukassa. Ei ihme jos nyt väsyttää. Ja fiksusti ajattelitte isännän kanssa, kun likapyykin kylkiäisenä toitte mammalle lempparinamskuja. Se on sit huomenna taas arki. Sais olla mieluusti aurinkoinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi tuota mammaa on niin helppo manipuloida sopivilla karkeilla :)
   t. Nero

   Poista
 4. Onneks ee jiännä nuamaas huuljpunnoo niistä pusutteluista :)
  Ee se Eetu oo ollunna siinä kuulemassa. Oes varmaannii ilimottanna itestää. Halunna kuulla het äejjäviikollopun kuulumiset.
  Työ olija isäntäs kansa oekee huomoovaesija ku toetta pyykimpesunamit emännälle. Ja olitta poekessa jaloesta siivuun aejjan.
  Kyllä nyt varmaannii väsyttää... Otahhan rennosti. Äejjäviikolloput on rankkoja. Oon kuullunna :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä huomio Iivari ettei jäänyt huulipunaa mun naamaan...johtui siitä kun emäntä oli unohtanut laittaa siivouspunan ! :)
   t. Nero

   Poista
 5. Aikamiesbuldoggi ♥ Ihana Nero!

  VastaaPoista
 6. No mutta kyllä teidän emäntäkin on varmaan vähän nauttinut lady-illoista? Vaikka ikävä on varmaan ollut kova... :) P.S. tuo lellittely on aika paha juttu..., jos joku kuulee, vaikka se onkin ihan mukavaa, kun sattuu sen kohteeksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se emäntä välillä ollut lady-illoissa, nyt meni kyllä työn merkeissä.
   'Hyvähän se on että yksi tienaa kun kaksi muuta on mökkeilemässä :)
   t. Nero

   Poista
 7. Nettimartta: Onko toiseksi viimeisessä kuvassa riippujalava? Siin on kyl kaks komeeta, Nero ja puu.

  Puhurit: Joo, me niiiiiiiin tunnetaan toi tunne, ku pussaillaan ja leperrellään. Kyä ei aina tarttis pussailla, vaik on se toiseelta mukavaakin, kih hih. Meijän äippä aina sanoo, että menkääs pojat viättää laatuaikaa iskän kaa ja tää tarkottaa sitten sitä, että hän on lopenkyllästynny meihin. Että silleen. Tervetuloo kotiin, kuomahyvä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä on riippujalava, pitää pikkaisen leikkailla juhannusviikolla ettei tarvii kohta ryömiä alitse :)
   Juu siitä mamman pussailusta, onhan se kivaa jollei muut urokset näe...menee muuten lauman johtajan maine !
   t. Nero

   Poista
 8. Kuulostaa kivalta tommonen äijämökkeily! On se vähän noloo, kun kutsutaan hauvavauvaks, murmeliks ja ties mitä muuta. Koita siinä sitten pitää yllä suuren ja mahtavan uroksen imagoa, jos joku kuulee tommosia...

  Kateellisena on kyllä kysyttävä, että eikö sulla ollu yhtään punkkia mökkeilyn jäljiltä?! Itikat vielä menis, mutta punkit, ne on kaameita otuksia, ja täällä niitä riittää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Punkkeja ei ole vielä koskaan ollut vaikka mökillä tulee kaikki puskat koluttua.
   Ilmeisesti tuo punkkipanta on hyvä ja turkki sen verran lyhyt ja paljon valkoista niin punkit ei tykkää (tämä oli mamman teoria)
   t. Nero

   Poista
 9. Ajatele Nero jos sulla olisi oma kännykkä ! Sitten se Emäntä soittelisi sulle ja Isännälle vuorotellen ja sulle vielä muutaman kerran lisää, jos isäntä ei justiinsa olisi ehtinyt vastaamaan yhteen sille soitettuu puheluun ! Miten sä silloin ehtisit äijäileen ??

  Mä heti hokasin noi vahnat autot ja sanoin aaaah , on noi sun Äijät kyllä kilttejä :) Varsinkin jos isännän protskupatukat on mennyt jo parempiin suihin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hui toivottavasti se emäntä ei mulle mitään aiphounia hanki...riittää että isäntä on aina valmiina vastaamaan mammalle.
   Juu Halvan Vanhoilla Autoilla pystyy lahjomaan meidän mamman koska vaan :)
   t. Nero

   Poista
 10. Olipas sulla mahtava äijäviikonloppu! Mä pääsen mökille nyt vasta juhannuksen viettoon ja sekin taitaa mennä sisätiloissa, kun säätiedotus lupaa sadetta, vaikka Iivari lupaili kyllä grillauksen ajaksi poutaa. Toivotaan näin. Kummallisia nuo emännät, aina pusuttelemassa ja paijaamassa vaikka me ollaan äijiä.....tosin mua saa nyt vähän halailla, kun ei haavat ota parantuakseen. Kolme reikää on edelleen auki ja kaula vuotaa aina kun mennään ulos. Panta painaa, mutta valjaita ei saa tuon kuupan alle ja jos sen ottaa multa pois niin ei sitä heti takaisin laiteta. Mutta onneksi mä tykkään edelleen ulkona olosta ja kavereista. Mustavalkoiset vähän arveluttaa ja käännän niille nyt herkästi peppuni, mutta toivottavasti sekin menee ohi. Teidän emännällä on samanlainen maku kuin meidän äipällä. Nuo autot on senkin herkkua. Onneksi emäntäsi ei sentään ollut sinun herkkuisi koskenut. t.Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä täällä niin toivotaan Eka sun pikaista paranemista, joskus se vaan kestää ennen kuin haavat paranee. Kiva jos ei ole suurempia traumoja jäänyt, tuo sua rökittänyt koira on kuitenkin poikkeustapaus.
   Kivaa Juhannusta ja pidetään kaikki huoli omista herkuistamme ettei emännät nittä syö ! :)
   t. Nero

   Poista