sunnuntai 28. kesäkuuta 2015

Bulldoggien Hasselhoffi

Puuhakas sunnuntai ! Vaikka on kesäloma niin meidän perhe ei laiskottele. Puuhasteltu on tänäänkin jo monta tuntia. Emäntä ajoi nurmikon ja me miesväen voimalla tehtiin sillä aikaa puuhommia. Kaksi puuta kaadettiin isännän kanssa ja raahattiin vajan taakse. En oo ihan varman kenen urakka oli rankin. Emännälläkin tuli kyllä hiki kun se juoksi ruohonleikkurin kanssa. Kuulemma kaloreita palaa silloin paremmin ja voi syödä kahden makkaran sijasta kolme. Isännän kanssa me  ei lasketa kaloreita tai niiden kulutusta. Yritetään tankata säännöllisin väliajoin että energiat riittää puuhasteluun.
 
Parasta puuhastelussa on ne ansaitut tankkaustauot. Isäntä rillasi makkaraa talkooväelle. Emäntäkin söi hyvällä ruokahalulla ja maisteli punaviiniä. Oon muuten huomannut että jäätelön ja punaviinin kaloreita ei ikinä lasketa. Jos jotain emäntä niistä erikseen on maininnut niin lähinnä terveysvaikutukset. Punaviini parantaa hemoglobiinia ja jäätelöstä saa kalkkia.
Mamma tykkää sen verran paljon molemmista että toivottavasti se ei ala näyttämään hemohessiä nauttineelta kalkkilaivan kapteenilta.
 
Olen suorittanut yhden pelastustehtävänkin tänään. Laudankappale poloinen ajatehti yksinään vedessä rannan tuntumassa. Jos olis bulldoggien Baywatch tekeillä niin tänään olis saanut hyvää kuvamateriaalia.
 
 
"Isännän kanssa puusavottaa. Kohta maistuu rillimakkara talkooväelle !"


"Eikö ne herrantähden ole rillimakkarat jo jäähtyneet syömäkelpoisiksi...pikkasen olis iso huiko !"

"Levossa lihakset kasvaa...sano talkooväki kun alkoi uni vetasemaan"


"Iltapäivän pelastustehtävä ! Yksinäinen lauta viimeisillä voimillaan juuri ja juuri pinnalla !" Täältä tulee bulldoggien hasselhoffi, ei hätää !"


"Kaikki hyvin lautaparka ! Enää pari metriä kuivalle maalle !"

"Tähän vielä musiikkia taustalle niin on bulldogien oma Baywatchi on purkissa ! Uikkareita en kyllä suostu pukemaan !"

"Saanko mamma mennä hetkeksi sisälle päiväpeitolle, pikkasen on väsynyt rantavahti täällä"

12 kommenttia:

 1. Párek ja Palvelijatar28. kesäkuuta 2015 klo 17.04

  Ihan on oikeasti kesä, kun katsoo noita kuvia. Juuri tuollainen sen pitääkin olla, talkoita ja grilliruokaa. Ja laudan pelastusoperaatiokin tuli tehdyksi kaiken taiteen sääntöjen mukaan. Palvelijatar on just samaa mieltä punkun ja jätskin terveysvaikutuksista. Se kun ei eläissään ole juonut maitoa, Sen on erityisen tärkeää saada kalkki jäätelöstä. Anemiaahan Se potee aina sen verran, että punkkutankkaus on ihan pakollinen juttu.
  Kuule nero, kyllä meidän mielestä hallesihoffi jää kirkkaasti sulle toiseksi. Olet paljon paremman näköinen ja lihaksikkaampikin. Ja osaathan sinäkin laulaa. Ollaan joskus saatu kuulla esityksiäsi täällä blogissa. Voisitkin taas päivittää ohjelmistosi, jos vaikka rustaat mökkilaulun seuraavaksi. Me jäädään odottelemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo meitsi availee jo ääntä, eiköhän se jonkinlainen mökkilaulu synny :)
   t. Nero

   Poista
 2. Melkoinen Ritari Ässä kyllä olet siellä puutalkoissa viuhtoessa ja haaksirikkoisia pelastaessa! :)

  VastaaPoista
 3. Sammoo mieltä ku Párek. Kyllä oot kommeempi ja parempi ku se Hasselhohvi!
  Sepä kuule sannoo naesellokkiikka kuulema semmostahhii ettee liikkuissa syövyt kalorit tartu! Että oes voenna emäntäs siinä nurmikkoo leekatessaa syyvvä mitä tahhaan. Ja yhtää ee oes tarttunna niitä kalorija :) Sama homma ku liikkuvassa aatossa syönti.
  Puuhakas päevä on sielä sulla ollunna. Kyllä oot rillimakkaras ansaenna :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Emäntä heti koitti juostessa juoda punaviiniä mutta se roiskui lasista :)
   t. Nero

   Poista
 4. Senkin Hunksi ♥

  Kauheasti teillä on hommia ja justiinsa niitä, missä kalsium, kalkki ja hemoglobiinit on kovilla . Parempi onkin nauttia tarpeeksi sitö jädee ja punkkuu, ei tuu kroppaan vajeita. Makkaraa sitten tarpeeksi monta lerssiä, ettei energiatasot pääse liian alas ! Ihanaa lomaa teidän koko jengille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos ja olet näköjään opiskellut samaa ravinto-oppia kuin minä :)

   Poista
 5. Olipa hyvä, että sattui noin etevä pelastaja huomaamaan lautaparan, muuten sille olisi voinut käydä huonosti! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää aina tarkkailla kun laiturilla liikkuu :)
   t. Nero

   Poista
 6. Kyllä säkin voisit oman tv-shown perustaa. Meidän emäntä olisi ainakin vakikatsoja. Se kattoi jopa ruotsin Hasellhöffin... (Ku siinä oli joku Brit Ekland...)

  VastaaPoista