keskiviikko 11. lokakuuta 2017

Kissa-asiaa !


Hehe kamut nyt varmaan luulette että meitsin blogi on muuttunut kissablogiksi.
No ei se oo mutta kissa-asiaa on nyt ja paljon !

Mamma oli eilen kylässä sen kuuluisan kissatädin luona, sillä on neljä kissaa ja niilläkin on oma blogi  http://triomiumau.blogspot.com/

Mamma pikkasen jo eilen aamulla valmisteli meitsiä henkisesti, sano että illalla menee hyvän ystävän, joka myös kissatätinä tunnetaan, luokse syömään afrikkalaista ruokaa ja katsomaan niitä sulosia kissoja. No ihan rehellisesti sanottuna meitsin ensireaktio oli....no niskakarvat pikkasen nous pystyyn ja vatsassa alko vääntämään....sinnekö se nyt menee rapsuttamaan kissoja vaikka oma lemmikki on kotona rapsutuksia ja huomiota vailla.

No ei meillä mitään akuuttia hätää ollut isännän kanssa eilen illalla vaikka mamma oli kissatädin ja kissojen luona. Katsottiin länkkäriä ja syötiin herkkuja, isäntä söi mamman jäätelätuutinkin niin siitä tuli tänään pikkasen sanomista.

Isäntä oli töissä tänään päivällä niin mamma kerto meitsille kaikki eilisestä. Oli kuulemma niin sosiaalisia ja kiiltäväturkkisia kisuja, ihania pikkutassuja ja nappisilmiä. Meinasin ensin olla mustasukkanen mutta sitten mamma kerto että nehän koko perhe vanittaa meitsiä. Sain paljon terkkuja kissoilta ja ne halus esitellä meitsille ja mun blokikamuille ja lukijoille niiden kodin ja harrastukset. 

Sitten vielä saatiin isännän kanssa tuliaispussitkin. Isännän pussissa oli kissatädin omaa tekemää afrikkalaista ruokaa ja riisiä ja meitsin pussissa oli herkullisia kananjalkoja.

Meitsi vanittaa nyt tosi paljon Börjeä, Mimmiä, Elliä ja Herra Nilssonia sekä tietysti kissatätiä vaikka sitä vanitin jo aikaisemmin kun se kerran kävi meitsiä katsomassa ja rapsuttamassa.


"Moi Nero ja blogissa kävijät, mun nimi on Börje Böö ja viihdyn korkeissa paikoissa"


"Moikka kaikille, mun nimi on Herra Nilsson ja tossa vieressä on mun kaksoisveli !"


"Haha....ei vaineskaan se on mun peilikuva...menittekö lankaan ? Minä tykkään eniten vitsailla ja vetää päivätirsoja"


"No moikka Nero ja kaikki muutkin, olen Elli Karamelli. Tykkään kissanmintusta ja siitä toi sukunimi tulee"



"Moikka olen Madame Mimmi ja kiipeily ja poseeraus on mun juttuja, lisäksi arvostan ihmisiä jotka puhuttelee mua molemmilla nimillä"



"Ootko Nero ikinä istunut tuolin selkänojalla, suosittelen !"


"Osaatko Nero ottaa päivätorkut tötterön päällä ?"


"Kuulin Nero että sulla on oma iso peti ja viltti siinä...suosittelen lämpimästi vaihtamaan lampaan taljaan"
'

"Onko Nero sun mamma pikkasen höösä....sillä on toi käsilaukku milloin missäkin aina apposen auki...sieltä voi tippua vaikka mitä tavaraa lattialle"


"Oletan Nero että sullakin on omat rattaat semmosiin pidempiin lenkkeihin kun ei hotsita kävellä takaisin, jos tuut meille joskus saat kokeilla näitäkin"


"Kannattaa pari kertaa päivässä venytellä niskoja, sullakin Nero varmaan se panta välillä aiheuttaa lihasjumeja"

"Sulla ei Nero kuulemma oo koirankoppia, ihan vaan vinkiksi siellä vois olla kiva välillä loikoilla ja katella vaikka telkkaria tai jääkaappia"

"Tykkäätkö muuten seikkailla pöydän päällä, täällä se on ihan jokapäiväinen harrastus"


"Ethän Nero pahastu mut sun mammaa on aika helppo jekuttaa....se ei huomannnu että sain sen tonne kirjahyllyyn kun sopivassa paikassa poseerasin"




"Tässä vielä yksi kuva ja tän otti meidän oma mamma, se ketä sanotaan kissatädiksi. Ei tarvii olla mustasukkanen vaikka sun mamma meitä rapsutti ja anto herkkuja, se puhu monta kertaa illan aikana Nerosta ja miten se on sen oma hauva-vauva"

16 kommenttia:

  1. Nero on nambör ONE tässä kissaperheessä ja siksi me ollaan niin kiitollisia, että saatiin sun mamma tänne Triolaan vähän tutkimaan kissaelämää!
    Et Nero muuten varmaan ylläty, että noi ihmiset puhui kovaa kokoajan ja nauroivat omille vitseilleen...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No en ylläty...onhan kissatäti ollut täälläkin mamman kanssa nauramassa niiden omille vitseilleen, pikkasen korvia särki seuraavana päivänä
      t. Nero

      Poista
  2. No just! Ny tuli koko kattaus katteja. Joo, onhan ne kyl söpöi, tai ainaskin meijän äipän miälestä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo söpönaamoja ne on kaikki, meitsistä ei voi vissiin sanoa samaa
      t. Nero

      Poista
  3. Kissaenergiaa, jes! Me kissat ollaan tosi hauskoja vai mitä? - Pepsi ja Max

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä meitsi vois ottaa kaveriksi kissan, ettekös te syö eri ruokaakin kun me koirat niin ei olis meitsin annoksista pois
      t. Nero

      Poista
  4. No johan oli kissatarinaa! Minun entiseen kotiin otettiin kissa ja me ei sitten tultu yhtään toimeen keskenämme ja siksi minä sainkin muuttaa. Vieläkään en tykkää kissoista ja onneksi niitä on vähemmän meidän kulmilla. t. Eka

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinhän se menee että kaikki ei tuu kaikkien kanssa toimeen, ei tarvii väkisin yrittää. Hyvä että oot valinnut vähäkissasen seudun asuinpaikaksi kun et kissaseuraa kaipaa :)
      t. Nero

      Poista
  5. Nyt menee kyllä vanitukset ihanasti ristiin rastiin, kun me vanitetaan täpöillä sekä Triolan kissanelikkoa että sua! <3 Ja hassusti menee nämä visiititkin vinksin ja vonksin, kun vastahan mä olin tuolla Elliä ja kamuja paijaamassa. <3 Toivottavasti otat kissojen parhaat vinkit testiin ja kokeilet esim. kärryttelyä ja tötteröpäikkäreitä! :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haluun kans kärryt ja heti ! Niillä vois tehdä tyttöihin vaikutuksen, vilkuttelisin sieltä arvokkaasti.
      t. Nero

      Poista
  6. On siinä upea kissa poikineen :) Palvelijattarella oli persialainen punainen uroskissa, joka piti eukon hyvin ojennuksessa koko 17-vuotisen elämänsä ajan. Minulla on kuulemma joitakin samanlaisia tapoja. En tiedä pitäiskö tässä ilahtua vai loukkaantua.
    Olispa kiva nähdä sinut Nero huristelemassa rattaissa. Mulla on kaverina yks kiinanpalatsikoira Waltsu, joka välillä ulkoilee arvokkaana rattaissa. Minä en ehkä malttaisi paikoillani istuskella.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Waltsulla on sitten parempi palvelu kun sulla ja meitsillä, eiköhän Parek aloteta joku addressi että kaikille koirille mahdollisuus kärrykyytiin.
      t. Nero

      Poista
  7. Osa kissojen kommenteista oli mielestäni vähän nenäkkäitä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo meitsi on tottunut että kissat välillä koettelee bulldogin huumorintajua, silleen pikkasen haastaa vitsailemaan takaisin
      t. Nero

      Poista
  8. No on siinä kissi poekineen! Mikäs, kommeitahan nuo näkkyy olovan.
    Vuan kovasti ovat mammas kimpussa kyöhänneet. Vae kumminkopäen lie ollunna. Kuha ee kävisj nii etton sulla kohta kissi sielä kaverina...? :) Minummielestä niiton mukavata katella vuan iha aejjantakkoo. Samassa huushollissa ee ehken pärjättäs.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei meille ehkä kissaa tule, mamma sano että olis pitänyt olla pennusta saakka kissan kanssa niin olis ehkä huumorintajut kasvaneeet samalle tasolle meitsin kanssa
      t. Nero

      Poista