perjantai 3. lokakuuta 2014

Meitsi is back

Ihmeiden aika ei ole ohi....löysin itseni lokakuussa, torstai iltana, mökkijärven rannalta. Mulla jäi sellainen mielikuva kuukausi sitten kun haikeana tehtiin mökillä loppusiivousta, että nyt menee puoli vuotta ennenkuin näille huudeille palataan. Heitin hellät jäähyväiset järven kaloille,vesilinnuille, linnuille ja oraville... kovaan ääneen kuulutin rannalla ja laiturilla....meitsi tulee takaisin seuraavan kerran ensi vuonna, toukokuussa ! Olisiko mun tiedotuksella ollut vaikutusta...vaikea sanoa...mutta kaverit ainakin oli kaikonneet !
 
"Meitsi is back...halloota onks täällä ketään muita ?"
 
"Näkyville nyt...pidetään taas vedessä-polskimis-bileet !"

 
 
"Mamma....mulla ei oo ketään kavereita...ahvenen sintitkin on jossain.."
 "Halloota linnut ja oravat ! Missä ootte....tsirp...tsirp...en jahtaa jos tuutte näkyviin"

"En oo kalastaja-bulldoggi...tulkaa tänne vaan !"
,,


"Aurinko jo laskee eikä vieläkään yhtään kesäkavereita....ensi kerralla en turhaan huutele liian aikaisin  että nyt mennään talviteloille !"15 kommenttia:

 1. No voi voi, Nero-parka! Kyllä oli huono tuuri, kun kaikki kamut olivat lähteneet jonnekin. Olet niin hieno seuranpitäjä ja hauskuuttaja, että kun ilmoitit läteväsi talveksi muualle, koko porukka päätti lähteä sieltä, kuka minnekin. Kuule, ei hätää, kyllä ne keväällä ovat palanneet.
  On sulla muuten upeat jalkalihakset. Hyväkuntoinen kaveri.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kehuista, kyllä se niin vaan on että mulla on meidän perheen kiinteimmät jalkalihakset.
   t. Nero

   Poista
 2. Oi miten hienoja kuvia - taas! Toi eka "down by the laiturikin", aivan älyttömän upee. No toisaalta, eihän Nerosta muunlaisia voi ottaakaan. :-D Mutta onpa haikeeta, kun on kaikki häipyneet jonnekin. Onneks kaupungissa on kavereita kuitenkin, naapurissa, blogissa ja muutenkin. Halit Nerolle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos haleista :)
   Kaupunki-kaveritkin on onneksi tosi kivoja, naapurissakin se Eetu on aika hauska sälli.

   Poista
 3. Olipa tosiaan hiljaiset tienoot! Ne mökkikaverit otti ihan liian kirjaimellisesti Neron jäähyväiset. Mutta toukokuussa viimeistään on sitten hurjat bileet! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toukokuussa onkin sitten sellaiset bileet että koko järvi raikaa ja meitsi sambailee laiturin nokassa...niin ei jää kellekään epäselväksi...bulldogin kesäkausi on avattu :)
   t. Nero

   Poista
 4. Nää Nero sun jutut on niin mielettömän ihania!!!
  Vaiks nyt kyllä ol haikeeta tunnelmata... :(
  Mut toisaalta eiks täs käynnis ollu sellasta hyvääkin, ettet turhaan sit kaupunkisa haikaile mökin kavereitten perään. Ku ny tiiät, ettei nekään oo siel paikal.
  Tapaatte tosiaan sitten bileitten merkeis viimeistään toukokuus! ;)
  Terveisin päivittäin blogias kurkkaileva Iituliina ja Hemuli- kissojen emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista ja onpa kiva kuulla, että käyt lueskelemassa meitsin puuhasteluista :)
   Onkos sulla oma blogi mitä voidaan käydä katselemassa, klikkasin ziun kohdalta niin siinä ei ainakaan näkynyt että olisi blogia.
   Pirtsakkaa syksyä kisulien kanssa :)

   Poista
  2. Oi, olit jo käyny etsiskelemässä että löytäisitkö meiän blogia. :) Ja oikein kyllä huomasit, ei sellasta valitettavasti löydy. Täällä on kyllä kisuleille tullu virtaa syksyn myötä, juostaan ympäri kämppää ja välillä käydään parvekkeel nuuhkimas kuulasta syysilmaa. Me syksyn ystävät toivotetaan sullekin Nero ja kotiväelles ihanaa värikästä syksyä!

   Poista
 5. Voe kuule kamu, ne on männy talavitelollesa kaekki kamut. Kyllä ne sieltä tuas kevvään tullen ilimaantuu, että elä huoli.
  Eekö ollunna vesj kylymee ku sinne uskalsit männä? Kyllä on emäntäs tuas ottanna kommeeta kuvija.Ollappa meekäläesen mammalla tuommonen taeto!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli vesi kylmää, kävivät nuo emäntä ja isäntäkin uimassa monta kertaa ja tänään jatkuu...kuulemma kirpasee kun pulahtaa järveen mutta sen jälkeen on kuin uudestisyntynyt...en ymmärrä niiden höpinöitä...
   Onkohan ne ahvenen sintitkin paennut tuota kylmää vettä jonnekin kuivalle maalle.
   t. Nero

   Poista
 6. Ääh, nää tämmöset (ihanat) kuvat riepoo sielua, ku itellä on kamala kaipuu veneilemään ja järveilemään, mut rantaa pidemmälle ei ihan tosissaan pääse ennen ens touko/kesäkuuta. Tai siis mä en pääse, sillä koirahan toki ui edelleen aina, ku jostain vettä löytää. x) Rankkaa tää ihmiselo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äkkiä se talvi taas hurahtaa ja uusi mökkikausi sitten edessä. Toivottavasti eteläänkin tulisi vähän lunta niin pääsis talviharrastuksien pariin :)

   Poista
 7. Voi harmi, kun kaikki mökin kaverit olivat kadonneet. Onneksi ne ovat kaikki taas siellä kun pääset keväällä taas mökille! Nyt on siis hyvää aikaa kertoa kaikille kaupungin kavereille mökkikavereiden kanssa tehdyistä jutuista. :

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän se routa porsaat kotiin aja...niinkuin ne ahvenen sintitkin varmaan taas tulee rantaveteen kun uusi kevät koittaa :)

   Poista