sunnuntai 5. lokakuuta 2014

Haravointitalkoot

Mökkiviikonloppu lähestyy loppuaan näin sunnuntaina. Tämähän ei ollut pelkästään rentoutumisleiri vaan myös työleiri. Isäntä oli jakanut tehtävät niin, että se itse haravoi lehtiä kasoiksi, mun ja emännän tehtävä oli kerätä lehdet kasoista kottikärryyn ja kuskata metsään. Perjantaina ja lauantaina ei ehditty kuitenkaan emännän kanssa juurikaan osallistumaan lehti-talkoisiin koska meillä oli niin paljon niitä kuvausjuttuja. Ensin suunnitellaan, sitten raahaudutaan kuvauspaikalle ja paikanpäällä meikä kääntyilee naama järvelle päin...sitten naama koivuun päin....ruskea puolisko auringon puolella...vatsa sisään....häntä ylös. Niinkuin arvaatte niin tuohon kaikkeen menee niin paljon aikaa, ettei nyt ehditty sitä isäntää auttaa. Se joutu pitämään yhden hengen talkoot.
 
Sunnuntai-aamuna lähdettiin emännän kanssa tuttuun tapaan rantaa kohti etsimään sopivia kuvauskulmia. Nyt pitäisi toimia rivakasti koska oli kotiinlähtöpäivä.
 

"Olisiko tästä hyvä aloittaa kuvauksset. Bulldoggi kiven päällä tähyilemässä taivaanrantaa"

"Emäntä ihmetteli onko puu vai kamera vinossa ja käski mun mennä vatupassiksi että saadaan selvyys asiaan"


Yhtäkkiä kuului isännän jyrähdys mökin kuistilta "Nero ja emäntä...tuolla pihalla on enää yksi lehtikasa metsään vietäväksi, voisitteko nyt edes sen hoitaa niin ehditään ajoissa kotiin !"


"Suoraan sanottuna...oltiin emännän kanssa järkyttyneitä kun meitä komennettiin. Emäntä piiloutui auton taakse ja meikä lähimpien ruohonkorsien juureen, yritettiin olla liikkumatta niin varmaan se isäntä kohta hoitaisi senkin lehtikasan ihan itse"


 "Meidän taktiikka ei tällä kertaa toiminut ja aloimme toteuttamaan annettua tehtävää. Eihän tuo kasa edes ollut iso, ei pitäis olla kummoinen homma"


"Emäntä keksikin, että nyt Nero tanssi lehtien kanssa ja otti kameran taskustaan !"


"Hiihaa !!! Kivaa...mä nappaan yhden lehden suuhun !"


"Hahaa....Tanssii bulldogin kanssa.... ja ilman mainoskatkoja !"


"Mamma kato meitsi irvistää kilpatanssijoille....plääääääh !!!" 


"Onkos lehtihommat hoidettu ?" huuteli isäntä. Joo ihan kohta...huudeltiin takaisin.12 kommenttia:

 1. Ei ole totta! Aivan ylimaallisen upeat kuvat upeasta parkettien partaveitsestä. Nyt heti ilmoittaudut kansainvälisille valokuvamallimarkkinoille. Alkaa euroja virrata tupaan ihan taatusti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja se olisikin aivan uusi tilanne tässä huushollissa että euroja virtaisi tupaan enemmän kuin sieltä ulos :)

   Poista
 2. Voe että on ollunna teellä mukavat talakoot! Varsinnii tuo tanssiossuus :) Kyllä nuilla kuvilla pärjees tosijjannii mallimarkkinoella. Ihanku Párek sanohhii.
  Kuka se muuto loppujellopuks sittä vei nuo lehet poekkee...? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Emäntä kärräsi ja minä näytin paikan, tiimi vörkkiä parhaimmillaan :)
   t. Nero

   Poista
 3. Uskomatonta toi teiän yhteistyö, voi isäntä ressuu, elkää kiusatko paljo! T. Lennu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kiusata isäntää, loppujen lopuksi tuon levinneen kasan lisäksi kerättiin sen ulkopuoleltakin kolme lehteä kärryyn.

   Poista
 4. Mun ääni menee Nerolle ja lehdille! Illan paras pari ja jatkoon! :o) Tuli myös mieleen, että leluteollisuus saisi mahtavan boostin, jos alettaisiin valmistaa sellaista ravistettavaa lumisadepalloa, jossa olisikin amerikanbulldoggi lehtisateessa. Ostaisin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä idea tuo lehtisadepallo bulldogilla, hö harmi ettei osata askarrella prototyyppiä :)

   Poista
 5. Hei Nero!

  Mä lisäsin sinut mun lukulistalle! Kiva saada uusia plokikamuja. Ja ihan oikeaoppiset talkoot teillä oli. Ainakin taloyhtiön talkoissa homma menee yleensä niin, että pari tyyppiä tekee hommat ja muut nojailee haravoihin. Kyllä valokuvaus on paaaaaljon tärkeämpää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ja sit ne nojailijat on ekana grillimakkaran ja juomien kimpussa :)

   Poista
 6. On se kumma, kun ammattilaisilla on kuvaukset niin teidän isäntä ei tajua kuinka tärkeitä ne on!! Siis täällä hengailee ISO lauma faneja odottamassa uusimpia otoksia ja lehtiä teidän pitäisi kärrätä...kummallista menoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, alkaa häiritsemään nuo arki-askareet päivittäisi kuvauksia :)

   Poista