lauantai 4. lokakuuta 2014

Sääennustaja bulddoggi

Iltapäivälehtien sää-ennusteissa luvattiin tälle päivälle vähintäänkin puoli-aurinkoista keliä. Päivän ohjelma mökillä  oli suunniteltu ennustetun kelin mukaan. Kuivien lehtien haravavointia, D-vitamiini pläjäyksen ottamista, pallon heittelyä auringonsäteiden häikäisemänä, poseerausta vasta-valoon ja auringonlaskun ikuistamista verkkokalvoille & digi-kameralle. Toisin kävi vaikka tunti tunnilta uskoimme (emäntä uskoi)  sää-ennusteen toteutuvan ja auringon pilkistävän pilvimassan reunasta. Meikä oli ainut joka näki luonnon signaaleista jo aamulla....ei tule aurinkoa...ja ei oteta 'bulldoggi ilta-auringossa kuvia'.  Emäntä uskoi, kuten aina,  iltapäivälehtiin kirjoitettuun ja yritti tsempata meitsiä pitkin päivää....'valmiina Nero...kohta aurinko paistaa ja sitten otetaan kuvia'
 


"Meikä kurkkas aamulla ikkunasta ja huomasin luonnon signaaleista...ei tule aurinkoa tälle tontille tänä päivänä. Ei siis kiirettä kuvauksiin...olispa mua uskottu niin olis säästytty turhilta säätämisiltä"
 
"Emäntä hätisti mut vastoin tahtoani rannalle tarkistamaan tilanteen...ja odottamaan auringon säteiden saapumista"


"Sellainen sanonta on olemassa....älä ammu viestintuojaa. Oli pakko kertoa emännälle huonot uutiset, ei tule niitä auringonsäteitä tälle rannalle tänä päivänä"


 
"Emäntä vaan jankutti ...nyt mennään rannalle Nero odottelemaan, kohta ne auringonsäteet sieltä kurkistaa. Sulki siis pois tietoisuudestaan ne mun kertomat realiteetit...ei tule aurinkoa tänään"

 

"Yritin vielä kurkkailla jos voisin kertoa hyviä uutisia mutta kaikki merkit viittasi siihen ettei aurinkoa nähtäisi tänään""Nuuh....nuuh....kaakkoistuuli ja matalapaine....pilvimassat mökki-järvellä pysyy lähes paikallaan."


Nonniin...ilta on jo pitkällä ja kaikki sisätiloissa. Ei tullut aurinkoa eikä 'bulldoggi auringonlaskussa' - kuvia. Tuli kuitenkin 'bulldoggi odottamassa iltapalaa'- kuvia"
 

12 kommenttia:

 1. Párek ja Palvelijatar4. lokakuuta 2014 klo 21.39

  No jo on kumma, ettei sinua uskottu. Johan nimesikin kertoo, että kannattaisi kuunnella ja uskoa Neroa. Hienot kuvat taas joka tapauksessa, kuten aina.
  Mukavaa viikonloppua teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Semmoinen jääräpää isolla J:llä tuo emäntä.
   t. Nero

   Poista
 2. Ei optimismi ojaan kaada, niin kuin sanotaan! :) Hienoja kuvia teistä tuli pilviselläkin säällä, ja on mukava nähdä, kuka sitä näppistä Neron puolesta takoo! Seuraavan kerran kannattaa mökille lähtiessä tutkia tarkemmin Neron kehonkieltä, kun herra näytti tosiaan tietävän, millaista säätä tuleman pitää. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä ollaan oltu siinä uskossa että bulldogin body language viestii vain nälän ja ulkoilun tarpeet, eiköhän nyt emännän silmät avautuneet että omassa perheessä on ihan oman sammakko-bulldoggi.
   t. Nero

   Poista
 3. Vähän meni sääennusteet pipariksi ainaskin täällä Kirkkonummella päin, mutta hianoi kuvei susta saatiin silti Nero. Piti poistaa edellinen kommentti, kun siinä oli niin monta kirjoitusvirhettä, ettei siitä saanut enää selvää. Ei pitäisi kirjoitella kommentteja enää tähän aikaan illasta:) Mukavaa viikonlopun jatkoa Ossilasta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se vaan taitaa olla paras tapa tehdä itse omat sääkarttansa niin ei tuu liikaa pettymyksiä :)
   Kivaa Sunnuntai-päivää teille sinne Ossilaan !

   Poista
 4. Tiäsikkö kuule kuomahyvä, että kanat on ilmapuntareita? Ihan niiku säkin. Jos sataa koko päivän, niin kanat menee ulos, mut jos sade lakkaa, niin ne osaa oottaa. Ihan niiku säkin, Nero.

  Wau! Sun äippäs on kaunis, ihan toistamaata ku meijän harmaatukkanen peikkomuori. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ollut kuullutkaan tuota kanajuttua, aika mielenkiintoista.
   Emännän kuvasta puheeollen, ohjeiden mukaan otettu yläviistosta ja tarpeeksi
   vähän valoa...
   t Nero

   Poista
 5. Meellä äet on ilimapuntarj. Jos lonkkoo vähä juilii ni sillon tulloo sae. Ja jos enämpi luistelloo ni sillo on poota. Ja semmonennii ennuste on että jos meekäläene jummii het ovelle ni sattaa pihalla vettä :)
  Hyvi oot sinä kyllä siän osanna ennustee. Vuan ohan nuo kuvat kuitennii hienoja vaekkee aarinkoo ookkaa! Sullon kyllä sittä nuorj ja kaanis emäntä, voe hyväihme tokkiisa! Vähä on toesta ku tuo meekäläesen nuupahtanna köpökoepi :)  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Osaispa tuo emäntä täälläkin hyödyntää niitä kolotuksiaan ja laatisi sen mukaan omat sää-ennusteet....(jollei voi uskoa mun ennustuksia) Niska-jumi = puolipilvistä / Lapaluiden välinen kramppi = voimistuvaa pohjoistuulta...ja onhan sillä paljonkin niitä vaivoja mistä vois ennustaa.
   Ei muuten todella ole nuori tuo mun emäntä, olis varmaan tosi otettu sun kehuista mutta en kerro eteenpäin kun menis sitten sunnuntai elvistelyksi.
   Iloista Sunnuntai-Päivää ja osaatko Iivari jo kertoa koska etelään sataa ensilumet :)
   t. Nero

   Poista
 6. Olisi pitänyt kyllä emännän uskoa sääennustaja bulldoggia, niin ei olisi sitten pettynyt.... Suloisia bulldogin kuvia, vaikka ei auinko kuviin tullutkaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tästä lähtien jätän iltalehtien ja tv:n sää-ennusteet huomioimatta ja kysyn Nerolta :)

   Poista