torstai 9. lokakuuta 2014

Panda vai Bulldoggi

 
Nyt on tämä amerikanbulldoggi aivan ymmyrkäisenä hämmästyksestä. Emäntä näytti mulle kuvaa Pandakarhun pennusta ja meikäläisestä pienenä ja arvatkaa mitä....en itsekään osannut sanoa kumpi on kumpi. Sitä vaan että....onkohan mulla sittenkin Pandan geenit ja se amerikanbulldoggi on vaan peitetarina. Enhän minä mitään bambunversoja syö mutta en osaa sanoa mitä kävis jos niitä olis tarjolla. Timotei on ollut suosikkiheinäni ja sitä tulee mutustelua aina kun mahdollista. Tosin pienen mutustelun jälkeen ne on kohta vaahtopallon sisässä maantien reunassa. Tekeeköhän Pandat saman sen bambunverson kanssa, ensin mutustelee suussa ja sitten sylkäisee vaahton seassa maahan.

Piti mennä ihan wikipediasta kurkkaamaan, Pandajätkät painaa yli 100 kiloa. Meitsi vaan 40 kiloa mutta mitä jos olenkin mini-Pandakarhu.
Sieltä löytyi paino lisäksi muitakin ominaisuuksia mitkä ei ihan täsmää meikäläiseen mutta esimerkiksi kuvaus "pandat käyttävät suurimman osan päivästä lepäämiseen, ruokailuun ja ruoan etsimiseen". Täsmää ! Ihan kuin meitsi; parasta on lepäily, ruokailu ja siinä tauoilla ruoan etsiminen keittiöstä tai ruokailupöydän alta.

Ei mua siis haittaa vaikka olisin sukua Pandalle mutta olishan se hyvä saada varmuus asiaan ettei tule identiteettikriisiä. Emäntä kyllä väittää minun olevan amerikanbulldoggi ja vielä kuulemma paras mahdollinen sellainen.PANDA
"Kuva on poimittu Googlesta ja tekstin mukaan ollut Iltalehdessä"


 

                                                                        MEITSI

16 kommenttia:

 1. No...juu-u, kyyyllä sinussa selvästi pandan näköä on ollut pentuna. Mutta luulen, että yhdennäköisyys on vähentynyt vanhetessasi. Ei me kyllä olla kuultu koskaan pandabuldoggista. Jos sulla on sivupersoona panda? Eihän se hassumpaa olis. Meikäläinen muistutti kuulemma pentuna marsua. Ei kauhean mairittelevaa, onneksi se marsuvaihe meni nopeasti ohi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä parempi vaan ettei muistuta Pandaa ja Marsua näin aikuisina :)

   Poista
 2. Yhdennäköisyys on kyllä kieltämättä aika huima! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo kynnetkin on tuollaiset nuppineulat molemmilla :)

   Poista
 3. Sukunäköä löytyy, ja koska on paljon muitakin yhdistäviä piirteitä, niin on EHKÄ mahdollista, että Nero on harvinainen ja erittäin ihana amerikanpandabulldoggi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sieltähän se vastaus tuli: amerikanpandabulldoggi. Identiteettikriisi on ohi ennekuin kunnolla alkoikaan :)

   Poista
 4. Samaa näköä löytyy, ja molemmat ovat kyllä tosi söpöjä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä uskois että toisesta noista tulee 100-kiloinen :)

   Poista
 5. Kyllä minunnii mielestä sammoo näkköö on pentuna ollu. Ehken ee nykyvvään ennee :)
  En kyllä usko että semmosija pantokkija on olemassa, että kyllä sinnoot varmaannii iha valijoyksilö pultokki :D - Kylläpä nuista tulloo kummankuulosija savolaesen suussa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon ihan varma että meikässä on 50 % (ainakin) bulloggia. Loput voi olla puoliksi Pandaa ja vasikkaa.
   Savon murrehan sopii asiaan kuin asiaan, olispa tv:n iltauutiset yhdellä kanavalla niin katsoisin mieluusti, ei olis niin puisevaa kuultavaa :)
   t. Nero

   Poista
 6. Hyvä ku sulla oli seliteteksti kuvan alla, oltas pian harhaannuttu, että kumpi on kampi. Ihan ootte ku kuulusat kaks marjaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olishan se harmi jos villit huhut lähtisivät liikkeelle että Vantaalla asustaa pandakarhu :)

   Poista
 7. Kuolettavan söpöjä ootte molemmat pandat ja buldoggit ♥

  VastaaPoista
 8. Ehkä sä synnyit pandana ja päätitkin isäntäväkesi suureksi iloksi kasvaa amerikanbulldogiksi =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä sitä ei tekis että pääsis patojen ääreen ja sisäruokintaan :)

   Poista