keskiviikko 22. lokakuuta 2014

Lääkärissä

 
Eilen oli jännää tiedossa, nimittäin lääkärireissu. Ei mitään vakavempaa vaivaa mutta kuulemma ihan mun oman mukavuuden takia pitäisi hakea jotain hormooneja. Onkohan ne niitä samoja mitä urheilijat käyttää, sitten menestyy ja lopussa diskataan. Ihmettelen kyllä etteikö mun voimat jo hihnassa vetämiseen riitä, pitääkö vielä tehostaa hormooneilla. Nytkin se emäntä jo tiuskii hihnan toisessa päässä kun ryntään etukäteen ilmoittamatta jonkun hyvän tuoksun luokse. Hormoonikuurin jälkeen mulla on ehkä supervoimat ja ei tarvii senkään vertaa sitten nöyristellä emännän tahtiin sitä menoa. No itse se on päätöksen tehnyt, jos haluaa super-bulldogin jolla on super-voimat niin hormooneja vaan kitusiin.
Ei kai meidän kylillä mitään doping-testejäkään ole niin ei meitsiä diskata kesken lenkin. Paitsi kerran näin sellaisia sinipukuisia ihmisiä sinisen auton vieressä tien laidassa mun lenkin varrella. Oli pysäyttäneet autoilijoita.  Ehkä ne otti niitä doping-testejä ja joku kerta ne vois ottaa multakin. En kyllä kehtais purkkiin pissata kaikkien nähden, saisivat kerätä sen näytteensä sieltä lähimmän puskan oksalta. Onneksi meillä päin on paljon eri lenkkireittejä, jos nyt diskattais yhden lenkin varrelta niin voi alkaa kulkemaan eri reittiä.
 
Lääkäriasema ja lääkäri olivat tuttuja aikaisemmilta kerroilta, tosi iloista porukkaa ja ei koskaan niin kiire etteivätkö ehtisi mua kehaista ja rapsuttaa. Näitä kahtahan ei koskaan voi olla liikaa. Siellä vaan on niin paljon erilaisia tuoksuja että se jotenkin jännittää...kun ei osaa yhdistää että mille tai kelle ne kuuluu.
Lenkkipoluilla kun jokainen tuoksu on sellainen, että voi tehdä pika-analyysin ja arvion.
 
 
"Eniten lääkärissä jännittää se punnitus. Ihan sama se on emännälläkin itseään punnitessa...tosi jännittynyt aina. Ei sais olla silminnäkijöitä ja yrittää keventää itseään nousemalla varpailleen. Joskus kun se lukema tulee näytölle niin emännän jännitys purkaantuu sadatteluksi"


"Jaahas...lokakuun tarjoukset ja ilmaisnäyte. Jo vain tänne kelpaa"


"Tulis jo mun vuoro niin sais tietää miltä se hormoni maistuu"
 
"Nyt piti mennä kurkkimaan, käytävältä alkoi kuulumaan pienten tassujen töminää ja kirsuun kantautui pennun tuoksu"

"Oho....emäntä ehti jo kysymään onko kaikki jo varattu ? Oli ne kuulemma ja meitsi ei saanut tällä kertaa pikkusiskoa tai -veljeä."

"Vihdoin lääkärin huoneessa. Tuttu lääkäri selitti että nyt Nero saat hormoonin ja ensi kerralla sitten kassi-keikka. Hä...en oikein ymmärtänyt mutta ei kai se niin olennaista sitten ollut"

"Seuraavaksi mulle laitettiin jotain selkänahkaan. Ei tuntunut missään"
"Sain isännältäkin kovasti kehuja...en oikein tiennyt että mistä...vaan ei sen niin väliä"
 
"Emäntä näytti mulle vielä purukalustoa ja sanoi että Nero jos liikaa syöt jogurtin ja jäätelön jämiä niin voi joutua laittamaan tekohampaat ! Huh tuota emännän huumoria..."

"Lopussa lääkäri vielä kehui ja rapsutteli, suositteli seuraavaksi sitä kassi-keikkaa. En ymmärtänyt vieläkään mutta mun bulldogin vaisto sanoi että kannatti piilottaa hännällä ne tietyt jutut. Jäin vielä ihmettelemään että mitenkäs se hormoni....oliko se siinä ilmaisnäytteessä minkä söin odotustilassa"

15 kommenttia:

 1. Vai että hormooneita...et sä kyllä niitä ainakaan lihastenkasvatukseen tarvitte,sevverran komiat on ihan luannostaan... ja tua tekohammaskaluusto ,hyi ietuna,on kyllä melekoosen ilikiän näköönen,kuka tuallaasia tarvittee,vanhat mummat...painot ja lihakset ja purukalustot on meillä kohorillaan,nuista emännistä en sitte sano mitään...t Väinöö

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä lie emäntä pelotteli tekohampailla että sais itse enemmän jäätelöä.
   t. Nero

   Poista
 2. Voe kuule kamu! Tuttuva juttuva tuo. Sama se olj mullae männä syksynä. Ja kesällä tulj sittä se kassi-reessu niinku liäkäris sano. Meelläpäen sitä sanottii kulukusoperaatijoks :) Eekä se oo se sama minkä aatoliitto järjestää aena joolu alla aatoelijoelle!
  Mutta eläpä hättäele. Kohta sullon paljo mukavampi olo. Ee häerihe mielerraahoo kaekki tyttöen hajut ja muut. Aenut siinon se huono puolj, äetin mielestä, että sejjäläkee maestuu vähä liijja hyvästi sapuskat. Että suattaa ruveta pukkoomaa sittä jottae tiijjeettijä sulle emännän taholta. Vuan ooppa tok huoleti vielä.
  Ae nii, meenas unehtuva. Joellehhii suattaa tulla tuosta piikistä semmosta ohimänövätä alakulloo, että elä huolestu jos niin kääp.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tua tärkein jäi meiltä rehellisesti kommentoomatta,onneksi tua IIvari jo sua valistikin...Joo,mullon kassit viälä tallella,eikä ny puhuta ostoskasseista eikä joulunkulukusista...kovin oon naisten perähän, mutta nua männät ne ratkaasut kuitenkin teköö....ja hyvä niin :)) t V

   Poista
  2. Nyt mulle Iivari alkaa seljetä että mistä hommasta tossa kassi-keikassa on kyse. No jos sullakin on kaikki hyvin sen jälkeen niin enpä sitten itekkään sitä murehdi. Ei ole vielä tullut alakuloa paitsi kun emäntä unohti antaa mun iltapäivälihapullan.
   t. Nero

   Poista
 3. Oi, mitä suloisuuspalleroita sieltä eläinlääkärin odotushuoneesta löytyi! <3 Pallerot taisivat olla muutenkin päivän teema... Saa nähdä, mitä ne hormonit tekevät Neron hienolle lauluäänelle (sain vasta äsken edellisen postauksen laulun kuulumaan! :-D). Tai saattaahan niiden ansiosta Nerolle kasvaa jouluksi hieno parta. :o)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi parta olis siisti juttu ! Olen salaa ollut kateellinen kun mun parilla mäyräkoira blogi-kamulla on niin komeet parrat.

   Poista
 4. Hiukan taisit tulla huijatuksi Nero, vaikka aika nero oletkin. Ja ne kassit kannattaa tosiaan heittää niin mielestä kuin "sieltäkin", mitä sellaisilla kasseilla on tekoa, ei namin namia edes sisällä.

  VastaaPoista
 5. Ai sinäkin joudut kassikeikalle? Minulla ei ole sellaista tiedossa. Palvelijatar keskusteli meidän ell:n kanssa asiasta ja tulivat siihen tulokseen, ettei ole syytä. Minä kun en menetä yöuniani enkä ruokahaluani narttujen juoksujen aikaan, vaikka tietenkin olen kiinnostunut. Päättivät jättää kassini rauhaan ellei ilmene joskus terveydellisiä ongelmia.

  Älä murehdi kamu, kyllä kaikki hienosti menee ja yhtä komeana säilyt joka tapauksessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Parek kannustuksesta ja Sandra vihjaisi että mullakin vois kasvaa parta !
   Saat sitten antaa hoitovihjeitä jos sellainen mulle kasvaa.
   t Nero

   Poista
 6. Huisin jännä retki! Sullako ne hormoonit hyrrää?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän ne väittää että olisin ylivilli ja toisaalta ruoka ei nappaa...ja lenkit ei etene kuin nykäyksittäin kun pitää joka merkki nuuhkia millintarkkuudella.
   t. Nero

   Poista
 7. Koiramiehen elämä se on justiinsa niin tota! Ja kissamiesten kanssa. Mut sitä en kyllä yhtään ihmettele, että suo tohtorit rapsuttelee ja ihailee. Sä oot niin komea hemmo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset, päivä ilman rapsutuksia olisi kuin nappulat ilman piimää :)

   Poista