lauantai 6. joulukuuta 2014

Kake pistää paremmaksi

Eilen kerroinkin, että sain Rovaniemen Kakelta Joulutervehdyksen mutta Kake oli nukahtanut sohvalle kesken kuvausten niin jäi kaikki joulu-rekvisiitta laittamatta. Kuvasta erottui varmuudella vain sohva ja kirsu. Ajatushan se on kuitenkin tärkein ja olin niin otettu kun Kake muisti meitsiä ennen Joulun pyhiä.
 
Meillä on Kaken kanssa ollut tosi kivoja seikkailuja. Kake on meistä maltillisempi ja osaa katsoa luonnon merkeistä minne pitää suunnistaa. Meitsi on kuulemma se touhottaja ja Kaken mielestä välillä yli-innokas. Silti ollaan aina tultu tosi hyvin toimeen, mitä nyt Kake antaa mulle välillä hellällä tassulla opetusta.
 
Siitä mun eilisestä veljellisestä naljailusta, kun se oli nukahtanut kesken joulutervehdyksen, olikin Kakella jäänyt hiemaan hampaankoloon. Mitä nyt vähän kettuilin kuvassa...possunkorva suussa ja Kaken mielestä liian leso ilme naamalla.
 
Tänään sainkin Kakelta yllättäen ihan uuden Joulutervehdyksen ja vielä kahdella kuvalla !
Viesti Kakelta alkoi näin:
"Tässä sulle etelän bulldoggi joulutervehdystä rekvisiitan kanssa niin ei aina tarvii sitten naljailla että nukahdin kesken joulu-askartelun"
 
 
 
"Nero vink vink ...napapiirin Joulupukki on se ainut aito. Se on muuten mun hyvä tuttu ja Petteri on mun kaveri"

"Tässä vielä napapiiri iltahämärissä, ei tarvii olla edes possunkorvaa suussa tehostamaan joulutunnelmaa kun on niin jouluiset maisemat. Parhain Jouluterveisin kaverisi Kake"
 
"Nyt ei ollut meitsillä mitään kuittailtavaa, Kaken tervehdys ja kuvat oli niin Jouluisia.
 
"Sitä vaan Kake että kerro Joulupukille terveisiä että sulla on etelässä kaveri nimeltä Nero ja se on vielä ihan pentu niin tarvitsee paljon pehmoleluja. Kiitos Kake ja otetaan Petteri mukaan meidän lenkki-rinkiin kun tuun sinne"

8 kommenttia:

 1. Onse hyvä ku sullon tuo Kake kaverj tuola Joolupukimmuassa. Kyllä se kaverin puolija pittää ja huastaa sille sinusta. Ja lahjoja tulloo takkuuvarmasti :)
  Kommeet on Kakella siellä maesemat. Kelepoo köllötellä tuola Punakuonoen ja joolukuusiin kansa.
  Sullon kyllä melekosen muheva ilime tuossa alakuvassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kakeen voi luottaa, kyllä se meitsistä kertoo pukille ja petterille :)
   t. Nero

   Poista
 2. Kake pani pahan, ei tota voi voittaa. Ei vaan voi, Joulupukkikin !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pidemmän korren Kake veti, turha kisata sen kanssa jouluasioista :)

   Poista
 3. Kake on kyllä vaikeasti voitettavissa! Mutta kyllä sinä Nero olet tosi hyvä kakkonen, ja mistäs tietää, vaikka vielä peittoaisit Kaken jollakin alueella : )
  Ja kuten Iivari totesi, tuo alin kuva on tooodella mainio. Ilmeiden mestari Nero.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se mamma mua kuminaamaksikin sanonut kun on niin paljon ilmeitä :)
   t. Nero

   Poista
 4. Kake on kiva ja varmalla kertoo Joulupukille, että teitsi on AINA kiltti ja kohtelias ja silleen. Varmalla naksahtaa säkillinen pehmoja ja muita lelkuuja. Kyä joo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, parhaani olen tehnyt että sais Joulupukin huomion :)
   t. Nero

   Poista