tiistai 23. joulukuuta 2014

Hyväntahtoista Joulua

Yksi yö Joulu-aattoon. Emäntä tuli juuri töistä, heitti käsilaukun ja korkkarit eteisen lattialle ja takin porraskaiteen nuppiin roikkumaan. Aika reteesti se aloitti pyhien vieton, kehuskeli meitsiä ja isäntää, lomalaisia, jouluvalmisteluista ja valmiin joulutunnelman luomisesta kun itse oli töissä vielä tänäänkin.
 
Sitten emäntä kiirehti pidemmälle huusholliin, kuulemma glögin lämmittämispuuhiin, nyt olisi aikaa rentoutua koko aatonaatto-ilta... kun lomalaiset Nero ja isäntä ovat hoitaneet jouluvalmistelut.
Tätä idylliä kesti vajaa kaksi minuuttia kunnes emäntä tokaisi että miten juuri imuroidun kodin lattialla voi olla samat leivänmuruset kuin aamulla...ja hei Neron ruokakupin vierestä on unohtunut pyyhkiä sen ruoan-odottamis-kuolat. Seuraavaksi tuli ihmettelyä siitä kun perheen miesväki oli unohtanut vaihtaa vessoihin käsipyyhkeet.
 
Meitsi poistui siinä vaiheessa takavasemmalle kun isäntä kertoi että ei voitu keskeyttää Games of Thrones toisen tuotantokauden jaksoa kolme ja neljä, olisi kärsinyt juonen intensiivisyys. Siispä ei ehditty keskittyä siivoamiseen.
 
Joulu on ihmeiden aikaa, emäntä vaan naurahti että hienoa pojat kun kuitenkin hoiditte kaikki joulu-ruokien hankinnat. Tässä huushollissa on täten kaikilla hyvä tahto ja Joulumieli.
 
Toivomme lukijoille, blogikamuille ja perheillensä sekä kaikille muillekin ihmisille, lemmikeille ja metsän eläimille hyväntahtoista Joulua !
 
 

16 kommenttia:

 1. Ihanan hyväntahtoinen joulumieli tuli Neron jouluposeerauksesta! <3 Hyvät joulut vielä kertaalleen, ja uudet vuodet toivotellaan sitten lähempänä ajankohtaa. :o)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu Uudet Vuodet ja terveiset sitten ensi viikolla :)

   Poista
 2. Hyvää joulua teille! Todella söpö joulupukki kuvassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nero kiittää ja myös emäntä, Hyvää Joulua :)

   Poista
 3. Hyvää joulua teille koko porukalle! Ja mukavaa, että teilläkin on valkea joulu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on parasta....meillä Vantaalla valkea Joulu :)

   Poista
 4. Toeset ossoo posseerata, toeset tuas eeku vuan kuikuiloo. Totes äet ku kahto kuvvoos. Ja vilikas sittä minnuun. Ilimiselevästi syytöstä silimissä. Sulla se kyllä on tuo posseeraastaeto, kieltämätä :)
  Jännityksellä luvin että mitenkä tuo tarina piättyy...onneks olj emännälläs joolumielj jo piällä ettee haetanna jos unehtu teeltä ne siivuut.
  Oekeen hyvvee ja namirikasta Jooluva sulle ja palaveluskunnalles!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän jänskättää tuleeko paljon bulldoggin nameja...:)

   Poista
 5. Oikein Hyvää Joulua teidän koko porukalle! T. Lennun perhe Kuopiosta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos Lennu, Oikein hyvää Joulua Leksalle ja perheelle :)

   Poista
 6. Ompas taas mahtava kuva susta Nero,niin oot reteen ja rennon näköönen tua pipakin päässäs....Mekin toivotellaan mukavaa Joulunaikaa teirän väelle! t Väinö ja Kiisu

  VastaaPoista
 7. Párek ja Palvelijatar23. joulukuuta 2014 klo 21.54

  Tuossa kuvassa on oikeaa äijäpukkimeininkiä. Kyllä vaan Nero tiedät kuka on seudun Kingi!
  Hih, hyvin selvisitte isäntäs kanssa niistä siivoilun laistamisistanne ; ) Joulun alla ei parane naisväenkään liikoja ottaa pultteja, etteivät jää ilman lahjoja!
  Herkkurikasta joulua sulle Nero ja palveluskunnalles onnea ja iloa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja tuleehan se joulu vähemmälläkin siivoamisella :)

   Poista