torstai 25. joulukuuta 2014

Toimistopallo ja Joululehmä

 
Moro ! Meitsi sai eilen monta lahjaa ! Ensimmäisen sain jo puoliltapäivin. Yleensä joululahjat on tapana antaa iltahämärissä mutta meitsi teki omat johtopäätökset miksi eka lahja tuli niin aikaisin.
Ensinnäkin emäntä ei malttanut odottaa iltaan saakka, sekun aina ilakoi mun leluista yhtä paljon kuin meitsi itse, kuulemma kiva seurata reaktiot ja katsoa sekundaattorista kuinka kauan lelu pysyy ehjänä.
Se toinen syy aikaiseen joululahjaan oli varmaan se että emäntä ei osaa paketoida pyöreätä lahjaa, olis ollut noloa jouluvieraiden edessä antaa lahja ilman pakettia, ehkä joulunaru kiinnitetty nuppineulalla lahjaan kiinni. 
 
Meitsi ei valita, oli kiva saada lahjoja pitkin päivää. Pystyi sitten keskittymään yhteen kerrallaan.
Joko arvasitte mikä se mun pyöreä aamupäivälahja oli ? No ihan oikein, pallohan se ! Emäntä oli saanut sieltä toimistolta, työkaveriltaan jonka nimi on Pomo. Nyt meitsi vasta tajusi että emäntä on sellaisella toimistolla että siellä on bulldogille leluja ! Ennen se vaan tuoksui töistä tullessa kahville ja paperille, nykyään myös leluille ! Meitsi aloittikin heti pallon käsittelyn ja emäntä otti aikaa kuinka kauan se kestäisi ehjänä.
 
Alkuillasta saapui jouluvieraat. Jouluaterian aikana meitsi sai erikoisluun missä oli kanaa sisällä. Sen pureskelu kesti yhtä kauan kuin muiden jouluateria, vähän meitsiä harmitti kun en sitten ehtinyt joulupöydän alle etsimään sattumia. Emännän kohdalla tuolin edessä on yleensä parhaat mestat löytää naposteltavaa. Onneksi joulunpyhiä kestää monta päivää niin ehdin vielä päästä pöydän allekin herkuttelemaan.
 
Mulla on muuten uusi kiva ystävä, sen nimi on Anneli. Aina tulee rapsutuksia ja kehuja kun nähdään, se antais meitsin pussata naamaakin  mutta muut laittaa aina käsiä esteeksi.
Anneli oli tuonut mulle ihan oman joululahjan ! Se oli käärittynä joulupaperiin. Jännitti kyllä tosi paljon kun availtiin pakettia....mitähän sieltä paljastuisi. Jollei Anneli olisi istunut meitsin vieressä ja availlut kaverina sitä pakettia olisin tehnyt sen hieman nopeamman kaavan kautta. Siinä ne maistuu joulupaperitkin missä muutkin jouluherkut.
 
Kohta näette kuvista sen joululahjan mutta voin tässä jo kertoa, että keksittiin myöhemmin Annelin kanssa kiva leikki sen lelun kanssa. Istuivat kaikki joulukahvia nauttimassa pöydän ympärillä. Meitsi otti lelun ja vei pöydän alla Annelin syliin. Siinä vaiheessa emäntä aina huusi *Nero pois, oma paikka !* Sitten Anneli otti lelun käteensä ja heitti pöydän alta olkkarin lattialle. Meitsi ryntäsi lelun perään, ravisteli pari kertaa ja sitten taas kuljetus pöydän alta Annelin syliin. Leikittiin tätä ainakin viisi kertaa ja tavallaan emäntäkin osallistui kun huusi aina samassa kohden *Nero pois,oma paikka!*
 
"Meitsi sai toimistopallon !"

"Kjeh.....kjeh....hieno on mutta ei taida montaa sekunttia kestää ehjänä"


"Mamma laitas kello käymään, nyt alkaa pallon riepottelu !"


"Tuosta kun nappaan niin kohta sihisee....."

"Noh...aika sitkeää tekoa.....kulmahammas varmaan auttaa saamaan reiän...."

"Kappas kun ei rikki saa.....toimisko vasen kulmahammas...."

"On siinä ihme pallo kun ei puhki saa. Täytyy viedä ulos pakkaseen niin ehkä haurastuu ja saa paremmin sitten hampaat läpi"
 
"Kestää aika kauan tämä paketin avaaminen....meitsillä olis yksi nopeampi tapa mikä liittyy mun hampaisiin...."


"No sieltä se jo näkyy....hetkinen mikäs se on....väritys on vähän kuin meitsillä"

"Tyttö tuntuu olevan......sehän on lehmä !"

"Kiitos Anneli, nyt meitsi antaa lehmälle joulupusun !"

12 kommenttia:

 1. Oho, jopa on komea pallo! Vieläkö on pyöreä?
  Lehmä on yyberhieno. Sullahan on ollut oikein mallikas aatto.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pallo on vielä pyöreä, lehmä sai jo uudet muodot :)

   Poista
 2. Hienot lahjat hienolle pojalle! Täältä tulee joulupusu sinne. Pus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yläfemmat Sulolle ja Mammalle Pusu poskelle :)
   t. Nero

   Poista
 3. Tuo pallo taetaa olla sitä mallija ettee heleposti hajjoo. Ku ee ies kulumahampaas siihen tehonna. Mutta ohan siitä sittä pitenpi ilo :)
  Hieno on tuo lehmähhii. Sullon ollunna oekeen hyvä uatto.
  Paperiin rapistelu ja maestelu on kyllä kansa yhtä mukavata ku lahjoen suaminen :)
  Mukavata joolupäevee sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lelut, lahjapaperit ja kinkku on parasta joulussa :)
   t Nero

   Poista
 4. Ihana tuo lehmä, ja varsin kivaa joulunviettoa on ollut sielläkin! :) Ei ihme, jos ei emäntä saanut pyöreää palloa pakettiin. Jujun ja Nupun jättiloota ei ollut joulupaperin sisällä, koska kissaemo ei osaa kunnolla paketoida edes suorakulmiota... :-D Onneksi ensi jouluun on vuosi aikaa, niin ei tartte hetkeen tuskailla teipit sormien ympärillä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nythän olis melkein vuosi aikaa harjoitella sitä paketointia, ei jaksa :)

   Poista
 5. Onks teitsi kohdannu voittajansa? Meinaan toi pallo on ISO ja vahva, tosin niin oot säkin, Nero, jote me luatetaan suhun ja sun kekseliäisyyteen. Ei se voima pelkästään auta, keh heh.

  VastaaPoista
 6. Tosta pallosta näkee miten jykevät sun leegot on, hei !! Ootsä kyllä aikamoinen kaveri, kiltti kun mikä ja sitten sun suussa on oikeat isot sapellit !

  VastaaPoista