torstai 4. joulukuuta 2014

Ihmeellinen sääilmiö

Tänään saatiin Vantaalla nauttia aurinkoisesta päivästä. Otettiin emännän kanssa siitä ilo irti. Ihmiset voivottelee kun ei ole aurinkoa näkynyt montaa minuuttia kuukauden sisällä. Tunteet ne on bulldogillakin, se harmaa tuhnukeli on välillä harmittanut ja sitten on pitänyt pyytää emännältä lohturuokaa. Meillä on molemmilla paino noussut, meitsillä kiristää panta ja emännällä tuulihousun vyötärö vaikka onkin sellaset resorit jotka venyy.
 
Meitsistä kyllä huomaa kun harmittaa, suupielet roikkuu alaspäin enemmän kuin tavallisesti. Sama se on emännälläkin, joskus tuntuu että sen koko naama roikkuu. Laittaa sitten jotain voidetta ja luulee että kohta on suupielet ja poskinahkat pinkeenä.
 
Tällainen yksikin aurinkoinen päivä auttaa tosi paljon, itsekin huomasin että piristyin lenkillä ja nousin päivätirsoilta minuutin aikaisemmin. Emäntäkin oli iloisella päällä, ei tarvinnut lohturuokaa. Tai oikeastaan se vain kutsui samojen herkkumäärien syömistä ilosyömiseksi.
 
Tässä pieni yhteenveto mitä meitsi on puuhaillut tänä aurinkoisena päivänä.
 
 
 
"Kiva patsastella kalliolla aurinkoisena päivänä eikä ole minnekään kiire"

"Esteetkin ylittyy kevyemmin kun on auringosta johtuen kevyt mieli"

"Lisää patsastelua, järvikin on auringon säteistä sulanut. Menisin vaikka uimaan jos emäntä antais luvan"

"Kyläraitilla tutustuin 4 kuukautta vanhaan Roopeen. Tervetuloa Roope mun reviireille, tule kyselemään jos askarruttaa joku asia näillä reiteillä"

"Noh Roope meitsi kyllä hoksasi vanhempana kollegana että olet poika...mutta kiitos tarkemmasta esittelystä"

"Järvenranta on ihan must niin kauan kunnes lumi tulee ja reitit sulkeutuu. Meitsin ajatus laukkasi villisti näin kauniin näyn edessä....tuli mieleen että mitähän huikopalaa sitä on tarjolla lenkin jälkeen"

"Meitsin takapihalla tänään auringonlaskun aikaan. Olisin tullut kuvaan mutta emäntä ei onnistunut nostamaan mua puun oksalle"

13 kommenttia:

 1. Aurinkoinen päivä kyllä piristää paremmin kuin epämääräiset voideseokset! Jos tulisi vielä toinenkin samanmoinen päivä, niin emäntä varmaan virkistyisi vielä juuri sen verran, että bulldoggi nousisi keveästi puunoksalle. :) Sitä kuvaa odotellessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saas nähdä saako emäntä bulldogin oksalle kuvauksiin....helpompi visio kuitenkin kuin kankeista kankein emäntä puun oksalla :)

   Poista
 2. Tuo Roope taetaa olla corgi? Äet sano että on samannäkönen ku minun eeltäjä. Joka olj senrotunen. Värittii samat. Sittä kuivas silimänurkkoosa haekeena.
  Tuosta järverrantakuvasta tulloo kyllä mielee het joku iltapala. Niinku vaekka joku nakki :)
  Kommeet kuvat on emäntäs tuas näpsässy.
  Kyllä se aarinko piristää pitkästä aekoo. Jaksaa sittä tuas jonnii tuhrusennii päevän katella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vois hyvinkin olla corgi, pitääpä kysyä kun ensi kerran kohdataan.
   Aurinkoista tai ainakin iloista viikonloppua Iivarille ja perheelle :)

   Poista
 3. Voi miten luottavainen katse Roopella, kun sinua ihailee tuossa tervetuliaiskuvassa. Olet sinä Nero oikea herrasmies, kun noin ystävällisesti suhtauduit uuteen tulokkaaseen ja vielä sinun reviirilläsi.
  Se on tämä pimeys, joka painoa kartuttaa, kutistaa pannat ja vyötärönauhat, sanoo Palvelijatar.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu tänne kylille mahtuu vielä vaikka kuinka paljon uusia tulokkaita, jokaiselle löytyy varmasti omat merkkauspaikat :)
   Iloista viikonloppua !

   Poista
 4. Pidäthän Nero huolen, että saamme jatkossakin lukea elämästäsi, vaikka Mamma alkaa taas seikkailla päivät muualla??! Olemme ehtineet jo tulla riippuvaiseksi....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että meitsin seikkailut kiinnostaa :)
   Emäntä on luvannut jatkaa näitä tarinoita ja turinoita vaikka päivät onkin varattu taas toimistotöille.
   t. Nero

   Poista
 5. Käykö sunkin emännällä niin, että kun se ei pidä joitain housuja, niin ne kutistuu kaapissa? Mun emäntä osti männä viikolle ne toppahousut. Oli kuulemma semmoiset hyvän mielen housut. Se kun oli ottanut sovituskoppiin koon L ja XL, ja sitte oliki menny päälle koko M. Se hymyili sen jälkeen koko päivän........

  Tuo Roope on kyllä hellyttävä. Tietää heti, miten isompien kanssa pitää käyttäytyä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä meitsinkin emännällä kutistuu vaatteet kaapissa ja ei raaski antaa pois kun kuulemma voi vielä joku päivä niihin mahtua...
   Roope oli tosi fiksu ja vielä ihan pennun tuoksuinen :)
   t. Nero

   Poista
 6. Oi voi, jos emäntä nyt vähän treenaisi sitä hauistaa, kun olisi niin mukava nähdä sut puun oksalla. Sellainen vaihtoehto kun ei ole tullut aikaisemmin mieleenkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meitsi ottaa haasteen vastaan, riittääkö jos on alimmalla oksalla ?
   t. Nero

   Poista