maanantai 1. joulukuuta 2014

Uutispommi

Nyt on tämä viikko lähtenyt vauhdilla käyntiin ! Aamupäivällä emäntä alkoi hehkuttamaan että nyt on Nero tapahtunut hyviä asioita heti alkuviikosta. Meitsi ekana pähkäili, että nyt se on joko voittanut kakskymppiä ässäarvasta tai postissa tullut plussapisteitä. Olin iltapäivällä unohtanut jo koko hehkutuksen kunnes emäntä tuli autolla jostain. Ovet autossa ja kotona paukahteli tavallistakin kovempaa ja jo eteisestä meitsiä kutsuttin.... koodinimi: *Nero tänne heti mammalla on tärkeetä asiaa*
 
Tullaan taas tähän jo monesti mainittuun asiaan, uskollinen koira tottelee emäntänsä komentoa. Alakertaan lampsin sitä vastaan ja onnistuin juuri ja juuri esittämään tosi innostunutta bulldoggia. Enhän mä mikään tyhmä ole...arvasin heti että nyt tulee luento siitä aamupäivällä kohdanneesta onnenpotkusta.

Siinä se emäntä seisoi posket punasena ja naamalla kaamosajan levein hymy. Ilman mitään ennakkovaroitusta se latasi vasten mun kasvoja *Nero, mami menee viikon päästä töihin !*
Oli kuulemma nyt löytänyt niitä toivottuja uusia haasteita, uudelta toimistolta. Tämä oli tyrmäävä uutinen, ainakin olisi pitänyt olla joku ennakkovaroitus *ei herkille bulldogeille*.

Emännän ilo on mun ilo. Ei se nyt ihan noinkaan mene. Meitsi menettää keskipäivän lenkit,
kello kolmentoista  huikopalan, iltapäivän rapsutukset ja varttia vaille neljän rahkan jämät.
Joo joo mulle luvattiin pidemmät aamulenkit ja iltalenkit....isäntä lomailee joulun aikaan 2,5 viikkoa ja on luvassa kinkusta parhaat palat ja uusia leluja. Lahjontaahan tuo on mutta en laita vastaan. Tämä  on iso elämänmuutos meitsille, ajattelen kuitenkin koko lauman etua.
Onnea nyt vaan emännälle uusiin haasteisiin, meitsi tyytyy muutokseen ja luvattuihin lisäetuihin.

"Otin innolla vastaan uutisen että emäntä lähtee töihin""Päivälenkillä emäntä hehkutti uusia haasteitaan ja pyysi poseeraamaan kun aurinkokin paistoi. Ihan innoissaan,  pää pystyssä kohti uusia haasteita...kaikki paitsi meitsi"
"Yleensä tulee toruja kun nousen sohvalle...nyt se emäntä ei edes huomannut vaikka otin päivätorkut kielletyllä paikalla. Millä keinoilla meitsi nyt saa sen huomion..."

"No jos ei kerran huomaa kun ajattelee vaan omia hienoja haasteitaan niin otanpa ilon irti. Harvoin sitä saa sohvalla sekunttia pidempään loikoilla, tästä tulee mun vakituinen päiväpeti kun emäntä on siellä uudella toimistolla"

 

18 kommenttia:

 1. Onnea emännälle tosi pajon uudesta työstä ja todellakin muista toi sohva : nyt se valtaosan päivää vain sun, Nero <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Emäntä kiittää ja onhan se meitsille vaihtelua peuhata sitten sohva oman näköiseksi ja tuoksuiseksi.
   t Nero

   Poista
 2. Voi laps-kulta, nyt on ollu kova päivä sulla. No onneks sulle tulee noit lisäetui ja oo siin sohval, niinkauan ku ajetaa pois, hih! Meiänkii Leo on päivät pitkät iteksee kotona, mut miä jätän aina radion auki, ni voi kuunnella uusimmat hitit ja uutiset. Onhan ne päivät Leollakii pitkii, mut illat ollaa porukalla lähekkäin. Tsemppii mammalles uuelle duunille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos emännän puolesta tsemppauksista.
   Tuon radion muuten meitsikin pyytää jättämään päälle, kiitti vinkistä !
   t. Nero

   Poista
 3. Onnea emännälle tuleviin haasteisiin!
  Nero, muista nyt olla tarkkana, että saat kaiken, minkä varmaan vähän harkitsematta ja innoissaan ollessaan lupasivat sulle. Älä yhtään lepsuile, ne lupaukset on jo nyt saavutettu etu, josta ei tingitä.
  Sohvakin on tulevaisuudessa sinun koko virka-ajan. Ei hassumpaa. Niin, ja sitten kun kotiutuvat töistään muista näyttää surullista naamaa. Sillä on ihan uskomaton vaikutus palveluskuntaan ; ) ; )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset emännältä !
   Tulevat huomaamaan että meitsi ei unohda mitä mulle ilon hetkenä luvattiin :)
   Surullinen naama...se voi olla vaikeeta koska kun on ollut yksikin kotona pitkän päivän sitä on niin innoissaan kun ne tulee kotiin. Häntä kun heiluu, halusin tai en, niin samalla meinaa mennä suupielet hymyyn..
   t. Nero

   Poista
 4. No nyt luin. Joo joo. Tää on tosi hyvä pläjäys:) sbee

  VastaaPoista
 5. Hirmeesti onnitellaan teitsin äippää uudesta työpaikasta!!! Susta tuli sitten sohvanvaltaaja, Nero.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos äipän puolesta.
   Jeps pitäähän meitsilläkin jotain uusia tuulia olla....sohva on nyt mun reviiriä :)
   t. Nero

   Poista
 6. Onnee toevotellaan tiältähhii emännälles! Ja sulle sittä osanottoja, kuomahyvä.
  Mutta uatteleppa positiivisesti; kaekki nuo evut mittee luvattii. Ja sohva kokopäevän sinun:)
  Ee oo tietenkää mukava olla iteksee kotona pitkee päevee. Vuan voephan sitä aena jottae huvitusta keksijä itellee silläaekoo.
  Ja mietippä ku kotjjookot tulloo kottii syyllisinä ku on jättänneet sinut iteksee, ni suat sittä triplasti hemmotteluva.
  Piä pystyyn kamu, kyllä se iloks vielä muuttuu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos meidän molempien puolesta.
   Kyllä meitsiä kovasti jänskättää että minkälainen kasa mulla on uusia leluja ennen joulua....ja sitten tulee joululahjat...ja varmaan emännän syyllisyys painaa vielä alkuvuodestakin niin ei mulla ainakaan lelut lopu kesken :)
   t. Nero

   Poista
 7. No olihan pommi, mutta voidaan kertoa, että samanlainen putos tänne syksyllä. Eikä meidän ole kuinkaan käynyt, hiukan enemmän ehkä nukutaan päikkäreitä vastapainoksi :)

  Onnittelut työpaikasta, paljon energiaa uusiin haasteisiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset emännältä.
   Meitsi toivoo ettei sillä menis kaikki energia uudella toimistolla, jaksaa sitten lenkittää ja rapsutella meitsiä illat pitkät :)
   t Nero

   Poista
 8. Onnea emännälle ihan hurjasti! :) Ties mitä kivoja joululahjoja nyt on tulossa ja uutta energiaa uusien tuulien myötä! Nupun ja Jujun emo saa kuulla torstaina omien yt-neuvottelujensa tulokset, vaan nyt ei niitä vielä mietitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) Tsemppiä sinne yt-neuvottelujen kanssa !

   Poista
 9. Onnea työpaikasta emännälle! Kapia siäkin Nero kestät emännän töihin lähdön, jos saat kerran makoilla noin hienolla sohvalla...? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset emännältä !
   Nyt meitsi alkaa jo toipumaan, alkoshokki oli pahin.
   t. Nero

   Poista