sunnuntai 21. joulukuuta 2014

Aikataulutusta

Hehheehee...mun isännällä alkoi kahden viikon joululoma ! Sehän tarkoittaa sitä että kun emäntä on töissä niin me saadaan harrastaa isännän kanssa ihan meidän omia juttuja. Emäntäkin iloitsee isännän lomasta, se luetteli tänään meille asioita mitä mun pitää isännän kanssa tehdä vielä ennen joulua.
 
Emännän tekemällä Työlistalla oli jouluruokien hankinta, joulusiivous, joulukoristeiden hakeminen tallista ja kaikkea muutakin jouluun liittyvää. Vähän meitsi jo säikähti että mikäs äijien loma se tuollainen on kun kuulostaa enemmän työleirin lukujärjestykseltä.
 
Hetken jo ehdin huolestua työmäärästä mutta kun emäntä meni tänään juoksulenkille niin isäntä kertoi meitsille sen oman tekemän joulunalus-lukujärjestyksen. Siihen kuului pitkään nukkumista, paljon huikopaloja, päivätirsat, pari ulkolenkkiä ja Games of Thronesin kolme tuotantokautta uusintana. Tämä isännän lukujärjestys tuntui paljon järkevämmältä ja sopivalta lomalaisille.
Voidaan me ehkä roskapussi viedä joku päivä....paitsi jo emäntä sattuu ehtimään ensin.
 
Tänään tuli lunta ja se sai mielen iloiseksi koko perheellä. Lähdettiin päivälenkille koko porukalla,  nauttimaan lumisista maisemista.
 
 
"Aamu alkoi rauhallisesti, kukaan ei ehtinyt petata petiä ja pääsinkin heti aamupalan jälkeen takaisin lakanoihin"
 

"Heräsin kun emäntä huuteli Neroo Neroo missä olet....et kai ole lakanoihin mennyt ! Noooo mitäpä siihen nyt enää kannattaa kommentoida..."

 
 
"Neroooo nyt lähdetään lenkille ! Tässä vaiheessa se mun sijainti sitten paljastui kun pomppasin suoraan lakanoista hihnan päähän. Kaverini näätä jäi vielä lepäilemään"
"Lunta, lunta !!!!"
 

"Meitsille sopiva keli maastoutumiseen. Löydättekö kuvasta mut ?!"

"Kotimatkalla löysin lumen alta kepukan, mun aistit ei petä vaikka on rankka talvikeli, ainakin puolitoista senttiä lunta"


"Mulla tippu kepukka suusta ja alko naurattamaan kun emäntä sanoi isännälle, että onpas kiva tulla sitten töistä kotia tiistaina kun kaikki joulusiivoukset ym. on kerrankin valmiiksi tehty. Se ei selvästikään tiennyt vielä isännän ja meitsin loma-lukujärjestyksestä"
10 kommenttia:

 1. Mahtaa emäntäs yllättyvä ilosesti töestä tullessaa :D
  Mukava ku ootta suanna sinnehhii lunta. Eekö vuan oo lipakkata pistellä lumessa vaahilla! :)
  Kepukattii maestuu paremmalle vähä lumisina.
  Entäs jos ies ne koristeet virittelettä kuitennii...ettee tule emännälle pahamielj ja männöö jooluraaha koko sakilta?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voihan se olla että tulee niin paljon joulumieli että jätetään kolmas tuotantokausi katsomatta sitä sarjaa :)
   t. Nero

   Poista
 2. Me odotellaan jännityksellä seuraavaa postaustanne, että miten iloisesti se emäntä yllättyi töistä tullessaan ; ) ; ) Kannattais varmaan noudattaa tuota Iivarin vihjettä, että jos kuitenkin niitä koristeluja vähän aloittelisitte.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saas nähdä kuka meistä on sen imurin putken varressa kiinni tiistaina :)

   Poista
 3. Lakanoissa on paras nukkua! Kaikkihan sen tietää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri niin, eihän siinä voi olla mitään epäselvää :)

   Poista
 4. Onneksi on lukkareita useampikin, niin voi valita sen mieluisimman! :o) Ihanaa äijälomailua pehmoisissa lakanoissa! Meilläkin on sama työnjako: mies lomailee ja kissaemo paahtaa yhä toimistolla. Tosin enää vain tämän päivän...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä joutuu emäntä puristamaan vielä yhden työpäivän ennen joulupyhiä, jaksaa....jaksaa :)

   Poista
 5. Me katteltiin, että onks siäl yhessä lymykuvassa kauris, mut hei, se olikin teitsi. Hyvin naamioitu.

  Kuule, jos me yhtään ymmärretään naisten sialunelämää, niin teitsin ja teitsin iskän on syytä siivota hilpasta tarkkaan ennen ku teitsin äippä palaa töistä. Näin säilyy koti ja joulurauha. Joo. Meil on kokemusta aiheesta. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään onkin jännä päivä, aaton aatto, saapas nähdä miten ne jouluvalmistelut etenee :)

   Poista