perjantai 5. joulukuuta 2014

Rovaniemen Kaken Joulutervehdys

Auringosta ei tietoakaan eilisen jälkeen. Tuhnukelit palasi ja mieliala oli sen mukainen iltapäivään saakka, semmonen alavireinen. En nyt tee suurempaa numeroa enää siitä mutta tämä päivähän oli myös meitsin ja emännän viimeinen arkivapaa kun se aloittaa maanantaina sen uuden haasteen.
 
Juuri kun meitsi katseli haikeana iltahämärää ikkunasta ja harmitteli että nyt se vähäinenkin päivänvalo himmenee ja kaikki on ulkona ihan mustaa niin emännän kännykkä kilahti. Emännän ääni oli taas isoilla desibeleillä kun se kailotti puhelimen ääreltä *Neroooo sulle on tullut Rovaniemeltä viesti !*
 
Mitä mitä....kuka...miksi....mulleko....viestitin naamallani emännälle...niin se vihdoin paljasti että mun kaverilta, Rovaniemen Kakelta on tullut Joulutervehdys ! Voi mikä iloinen uutinen tähän harmaaseen päivään !
Jännityksellä odotin että emäntä kertoo viestin sisällön ja jos Kake on laittanut kuvakortin niin pitäähän sekin meitsin nähdä.
 
Emännällä oli muka kiire saada kaikki kolme litraa jäätelöä pakkaseen, oli juuri käynyt ostamassa itselleen ja isännälle viikonloppuherkut.  Siinä tovin odotellessa ehdin jo mielessäni miettiä että Kake kun on sieltä Joulupukin naapurista niin varmaan on tehnyt hienon joulutervehdyksen meitsille. Kake joulupipo päässä, istuu valkealla hangella ja monta joulupaperiin käärittyä herkkupalaa ympärillään. Taustalla Petteri Punakuono syö heinää ja Joulupukki valmistelee tonttujen kanssa kaikkien toivelahjoja.
 
"Niinkuin näkyy niin harmaata oli jo iltapäivällä meidän kylillä. Yritä nyt siinä riemusta ratketa. Onneksi sitten tulikin se Kaken Joulutervehdys ! Alla se sitten on teillekin luettavaksi"
 
"Moro Nero, terkut Rovaniemeltä. Mun piti laittaa sulle jouluinen tervehdys ja kaikki rekvisiitta oli jo valmiina. Harmin paikka mutta nukahdin siinä tohinassa. Iloista Joulua kuitenkin ja toivottavasti nähdään heti alkuvuodesta. P.S. Täällä on näkynyt uusia ja söpöjä narttuja meidän vakioreitillä, olisi kiva josset sitten täällä yritä kaikki haalia itsellesi."

Pyysin emäntää lähettämään Kakelle oman joulutervehdykseni ja se oli seuraavanlainen: "Kiitos paljon  Kake joulutervehdyksestä. Itse pysyin hereillä tätä viestiä puuhatessa. Hyvää Joulua Kake, niinkuin näet mulla on jo joulupossu korkattu. P.S. En yritä haalia kaikkia söpöjä narttuja siellä Rovaniemellä, mitenkäs ne mun aikaisemmin haalimat...ole kiltti älä niitä sillä aikaa vokottele" 

7 kommenttia:

 1. Pimeää ja tihkuista täälläkin. Ai, sulla on Rovaniemellä liuta narttuja hurmattuna? En ihmettele, kyllä sun raameilla tyttöjä valloittaa! Miten ne likat kestää ikäväänsä siellä, kun sinä et ole paikalla?
  Onpas mainio kuva tuo viimeinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi Kake viihdyttää tyttöjä sillä aikaa :)

   Poista
 2. Kiva, ku sait kaverilta joulutervehyksen. Vai narttui siä siel haalit, onneks Kake on havainnu jo uusii typyi. Mukavaa viikonloppuu teille ja nauttikaa jätskii paljo. T. Lennu

  VastaaPoista
 3. Seon ilonen yllätys aena ku suap postija :)
  Jospa se Kake ee niitä sinun neetosija sielä kahtele. Taekka sittä kahtelloo sulle valamiiks :)
  Taetaa olla emäntäs samallaenen ku tiälläe. Ku jiätelö maestuu. Mamma vettää melekeen paketin kerralla. Ku ee vähemmästä oo kuulema ku härnyyks :D
  Onneks suan nuolla ies sen kiärepahvin ja kupinnii.
  Jopa on hyvä ilime sulla tuossa viimisessä kuvassa :)
  Mukavata viikolloppuva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Litra on minimiannos kun jäätelöstä puhutaan :)
   Hyvät viikonloput sinnekin !

   Poista
 4. Kaken kuva on hauska, sun Nero taas tosi cool. Vähyän sellainen räppärimeno siinä, kallisarvoinen possunkorva esillä ja katu-uskottava keno pällä !

  VastaaPoista