perjantai 12. joulukuuta 2014

Työläisen elämää

Emännällä on ensimmäinen työviikko takana. Päivärytmit meni ihan kuperkeikkaa. Sillä tuli hurjan kiire rytmi ja meikäläisellä alkoi seesteisempi kausi. Se ensimmäinen aamu kun emäntä lähti töihin oli aika tunteellinen. Se oli jo täysissä toimistopukimissa ja käsilaukku kädessä kun tuli vielä moikkaamaan meitsiä makkarin sängylle. Tiedätte blogikamut kyllä sen äänenvireen kun emännillä on huono omatunto. Meitsikin huomasi heti kun se alkoi puhumaan että nyt tuntee tunnontuskia, eikä syyttä...olihan se jättämässä meitsin oman onnensa nojaan pitkiksi päiviksi.

*Voi Nelo Nelo....iso jätkä....mami lähtee nyt töihin...hyvin täällä pärjäät...saa kaivautua lakanoihin jos huvittaa* Sitten sieltä alkoi satelemaan turpapusuja ja rapsutuksia. Se ei vaan ottanut huomioon että rapsutti samalla kädellä missä oli toimistolaukku niin se kolahteli meitsin lapaluihin. Ei se sattunut mutta pikkasen ärsytti kuitenkin. *Nelo Nelo....keittiön kupissa on vettä ja tuosta ikkunasta taas katselet kylätielle niin on jotain ohjelmaa*

Meitsillä tuli mieleen että pitäiskö antaa emännän kärsiä tunnontuskista ja makoilisin vaan flegmaattisena päiväpeiton päällä. En kuitenkaan raaskinut kun huomasin että johan sillä oli noppa silmäkulmassa ja kohta sillä olisi puoli naamaa siinä mustassa mitä se laittaa ripsiin. Meitsi päätti antaa vastakaikua sen leperryksiin ja punkesin itseni istumaan. Nojauduin emäntää vasten ja annoin pusun. Ei mennyt vissiin ihan putkeen koska emäntä alkoi kirkumaan *Nero nyt kuolasit mun mustan paidan ja mun hame on täynnä sun karvoja !*

Kerkesi se kuitenkin ajoissa sinne toimistolle ekana päivänä vaikka aika kiireellä se tuossa korkkareissaan kipitti kostea pyyhe ja teippiharja kädessään. Ottipa opikseen ja muina aamuina on hoitanut lähtötervehdykset ja pusut ennen toimistovaatteiden pukemista.

Saanko pyytää kamut, älkää kertoko mun emännälle mutta parasta sen työhön menosssa on ollut sen tekemät lounaseväät. Lastailee muovikassiin salaattitarvikkeet ja kiireen keskellä eväistä tippuu aina osa keittiön lattialle. Eihän meitsi hirveesti niistä vihreistä tykkää mutta ne kinkku- ja kanasuikaleet on olleet kivaa vaihtelua mun aamiaisen jälkeiseen huikopalaan.
"Emännällä on huono omatunto töihin menosta...ja meitsi on kaapannut kotona vallan ! Meitsi on kingi...meitsi on kingi !"

"Jaahas...tuli häätö sohvalta...miten olis pienet huikopalat ja rapsutukset kun olen näin viaton bulldoggi"

15 kommenttia:

 1. Koko talo on sinun päevät pitkät! Suat tehä mitä huvittaa eekä kukkaa kiellä :)
  Aeka mukavata tuo. Ja sittä ne evväättii vielä...
  Minkään tähen seon tuo pussoominen sallittuva vuan nuin ykspuoleesena?? Mullehhii aena sanottaa ettee sua nuolla nuamoo märäks... ja ite kuitennii tulloo ensin pusuttelemmaa!
  Äet käski sannoo etton hieno taalu tuola seenällä teellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä nuo mun emännänkään antamat turpapusut aina niin kivalta tunnu vaan enpä ole ikinä valittanut, se on koiran kohtalo ottaa kaikki pusut vastaan mukisematta :)
   t. Nero

   Poista
 2. En minäkään käsitä sitä yksipuolista pusuttelua! Tietenkin sitä pitää vastata, jos joku pussaa. Mulle on pennusta asti jankutettu, ettei kenenkään naamataulua sovi nuoleskella. Enpä ole paljoa painoa mokomalle kiellolle pistänyt ; )
  Sinä olet nyt isäntä talossa monen tunnin ajan. Kyllä varmaan osaat ottaa tilanteesta kaiken irti. Ja pikkuisen huono omatunto palveluskunnalla pitää ne sopivan nöyrinä ja huomaavaisina.
  Hauskoja arkipäiviä ja riehakasta viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kaikkea en edes viitsi blogissa julki tuoda mitä päivän aikana touhuilen täällä tyhjässä talossa :)
   t. Nero

   Poista
 3. Arttu kieltäytyy syömästä aamupalaa, jos puen toimistovaatteet ennen ruuan tarjoilua... Tökkii kuonolla vaan housunlahjetta ja paidan hihaa, pois nuo ja pyjama päälle, se takaa vapaapäivän kotona =D

  Toivottavasti viihdyt Nero hyvin siellä kotona, kinginä :) Mutta älä kerro sitä emännälle... lepyttelyn ja lässytyksen lomassa voi sulle tipahtaa taas vähän lisää kanaa ja kinkkua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se on, mitä enemmän se käyttää aikaa meitsin taputtelu ja pusuttelu rituaaleihein aamuisin niin sitä varmemmin sillä tulee kiire sinne töihin ja hosumalla tiputtaa niitä eväitä lattiallekin, meitsille huikopalaa :)
   t. Nero

   Poista
 4. No siis, teitsi on niin Kingi, niin KINGI, ettei paremmasta väliä. Meijän äippä ei höpise meille mitään aamulla, ku hän lähtee. Kylmästi vaan totee, että heippa. Teitsin äippä on selkeesti pehmeempää tekoo, se on kyl hianoo ja hianoo on myös, että teitsin äippä selkeesti tykkää lähteä töihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näköjään se tykkää kovasti mennä töihin vaikka vähän pitkät jäähyväiset mulle jättääkin joka aamu :)

   Poista
 5. Onneksi uusi työ on tuonut mukanaan sulle, Nelo, uusia herkkuja! :-D Ja viikonloppuina on varmaan sitten tarjolla monen moista tunnontuskaviihdykettä aamuhämäristä iltahämäriin. Puhumattakaan päivähämärästä! :) Elämme hämäriä aikoja! :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai niin, näin yhtenä yönä unta, jossa Nero osasi sanoa "Hyvää joulua!" ihmisten kielellä... :-D (Olisi jo aika päästä lepäämään joululomalle ennen kuin alkaa viirata enempää...)

   Poista
  2. Hahaha päivän naurut ! Sanoko se Nero unessa "Hyvää Loulua vai Joulua" ?
   :) :)
   Hyvää viikonloppua !

   Poista
  3. Se tuli sillä lailla vähän haukotusmaisesti. Saattoi olla periaatteessa Louluakin! :-D

   Poista
 6. Yksin kotona on hyvä olla, ei kukaan häiritse päiväunia! Tsemppiä mamille töihin.

  VastaaPoista
 7. Ihana Nero! :) Niitä emännän tiputtelemia salaatin rippeitä tulee varmaankin vastaan pitkin päivää, niin onpahan jotain tekemistä! ;)

  VastaaPoista