sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Pasta Bolognese

Innolla odotin sunnuntai-iltapäivää, emäntä oli ilmoittanut että silloin syödään pasta bolognesea. Meitsin tosin syö bologneset  ilman pastaa ja kastikkeita, ihan pelkkä jauheliha on se mun juttu. Näin kun emäntä toi lauantaina kaksi pakettia jauhelihaa, mistä sitten sunnuntaina valmistuisi perhe-ateria. Siitä melkein kilon jauhelihaköntistä riittää meitsillekin aina reilu osuus. Mikäs sen parempaa kuin monta sataa grammaa paistijauhelihaa kuppiin tarjoiltuna.
 
Olis vaan pitänyt aavistaa jo etukäteen, kun emäntä mainitsi perhe-aterian lisäksi perhe-dieetistä joulun jälkeen...meitsi vaan oli unohtanut ne dieetti-höpinät ja valmistui normaalisti jauheliha-ateriaan.
 
 
"Jes jes siellä se emäntä jo avaa jauheliha-paketteja, kohta kuppi täyttyy jauhelihasta !"
 


"Et oo mamma tosissas....kenen annos tuo on ? Eikö ne tv:ssä kerro että käynti optikolla auttaa. Meitsi on edelleen neljänkymmenen kilon bulldoggi....no ehkä vähän plussaa joulun jälkeen. Onko tuo pieni murunen joku huono vitsi ? Ei ainakaan naurata"


"Kato vaikka mamma, se mahtu koko ateria  mun ylähuulen alle !"

"Tässä vielä meitsin mielipide emännälle pienistä ruoka-annoksista."


"Siellä ne bologneset porisee, meitsin osuudesta on aika paljon ryövätty tonne kattilaan. Ainut lohtu on se että emäntä uohtaa omat ja muiden dieetit nopeasti. Illalla varmaan meitsillekin on jo tarjolla kalkkunaleikkeitä ja muita bolognesen korvikkeita"

17 kommenttia:

 1. No jummi jammi, Nero. Tuo temppu oli aika kehno vitsiksikin. Kyllä raavas bulldoggi hiukka enempi tarttee evästä. Etenkin näin kylmillä keleillä.
  Ehkä parempi tsägä seuraavalla kerralla. ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paree vaan nostaa annoskokoa ettei ala meitsin kylkiluut näkymään.
   t. Nero

   Poista
 2. Tuoha olj pienempi ku meekäläesen annos! Tuommosella elä kukkaa.
  Ee varmalla naarattanna. Onneks nuilla naesimmeesillä on lyhyt muisti (lue pinna) nuihen tiijjeettiin kansa. Että kyllä se vielä iloks muuttuu kuoma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kello on nyt 7.00 maanantai-aamuna, emäntä jo tuumasi iloisena että tänään herkutellaan kun on loppiaisaatto ! Se siitä dieetistä sitten :)
   t. Nero

   Poista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Koitetaas uusiksi, mä lähetin järkytyksestä heikkona edellisen kommentin aivan puuttellisena, jauheliha-annosta imitoiden ;)

  Mutta siis toi annos? Jollekin marsulle sopiva määrä, jos marsu siis söisi jauhelihaa eikä salaattia. Toivon sun dietille loppua tosi nopsaan, sustahan tulee jo chiuhuahua tota vauhtia....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saan pitää bullodoggin raamit koska emäntä lopetti jo dieetit ! :)
   t. Nero

   Poista
 5. Gaumeeta. Ihan hirmeetä! Tarttis ihmisväen ymmärtää, että pitävät dieettinsä ihan keskenänsä, antakoot ne itseltään karsimat jauhislihat sitten meidän syötäväks! Sulla on kyllä aika hienot ilmeet, ja draamaa ja surkeista surkeimpia ilmeitä pitää nyt ollakin, että saat vähä isompia jauhisannoksia kuin toi säälittävän surullisen pieni kikkare!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilmeitä löytyy niin paljon että joka päivälle riittää draamaa :)

   Poista
 6. Siis tuohan on Hugon annos! Ja se painaa nyt 3,6 kg tai jotain. Ja se saa tuommoisen lihapyörylän muiden lisukkeiden kanssa kolme kertaa päivässä. Ja sitäpaisi, mistä kohdin ne yrittää laihduttaa sua? Meidän mielestä sä oon juts sopiva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meitsi nyt todellakin ylidramatisoi tuota annosta ja dieettiä. Tuo jauheliha-annos oli ruoka-annosten lisäksi, välipälän ja huikopalan täydennysateria :)
   Kyllä meitsi lihassa pysyy, ei huolta :)
   t. Nero

   Poista
 7. Ei tuollaisella kikkareella elä kissakaan! Mutta en minä hirveästi huolestunut puolestasi. Kokemuksesta tiedän, että pää emännän polvelle ja hyyyviiiin riutuva vetinen katse sen silmiin, johan alkaa kuppi täyttyä! Ja sinähän osaat kyllä käsitellä mammaas, ollaan huomattu ; )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet Parek niin oikeassa. Emäntä on helppo tapaus, ei mun tarvii kun katsoo silmiin ja laittaa huulet hassusti niin jo mennään kipikipi jääkaapille etsimään kalkkunaleikettä :)
   t: Nero

   Poista
 8. No johan oli surullinen nokare! :-o Otsikon perusteella odotin postausta, jossa nauttisit kuutamon valossa spagettia esim. Tyttiksen kanssa, mutta oli sitten vähän erilainen juttu. Mutta kyllä ne dieetit pian unohtuu ja tulee taas kunnolla pötyä pöytään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on nyt loppiainen ja sehän tarkoittaa että loppu kaiken maailman dieetit ja (lian) terveet elämäntavat :)

   Poista
 9. Meidän kissat voivat yhtyä neron mielipiteeseen pienestä ruoka annoksesta. Aina jos on jauhelihaa tarjolla, kissat haluavat sitä, mutta niille ei anneta kuin smanlainen köntti kuin siulle nero! Siinä sitten saan paheksuvia katseita kun on jo herkku syöty ja maha vielä kurnii...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seuraavat pasta bologneset onkin sitten ihan normaalit 300 gr jauhelihaherkkua :)

   Poista