lauantai 10. tammikuuta 2015

Kingi vai mammanpoika

Tänään aamupäivä meni kanan kanssa leikkiessä, enkä nyt tarkoita emäntää. Meitsi sai nimittäin eilen uuden lelun. Vinkuva kana, ei ole kyllä ihan aito koska kyllä meikäpoikakin tietää että kanat kaakattaa. Kehokin oli päällystetty feikki-höyhenillä. Ei se haitannut, ihan mukava sitä oli silti retuuttaa.
 
Parasta tässä päivässä oli valoisaan aikaan lenkkeily. Nyt kun lomat on ohi ja isäntäväki töissä niin meitsin lenkit on arkisin aina pimeällä. Joskus saatan nähdä jonkun kollegan hahmon siellä pimeässä mutta ei voi varmuudella sanoa onko tuttu vai tuntematon. Pimeällä ei erota edes onko se toinen uros vai naaras jollei pääse käyttämään muutakin kuin näköaistia. Joskus on muuten ihan valosallakin vaikea erottaa vastaantulevista matalista ja pitkäkarvasista lajitovereista onko kyykkypissaaja vai jalannostaja, siis jollei pääse varmistamaan kuonotuntumalla.
 
Mulla oli jo etukäteen plääni tämän päivän iltapäivälenkkiä varten. Valoisaan aikaan on suuri mahdollisuus nähdä viehättäviä tyttöjä, silloin pitää olla itsekin ryhti suorana ja ylvään näköinen, sellainen metsien Kingi ! Arvasin että emäntä vie mut sille tietylle metsälenkille kun ei ole vielä paljon lunta, se tykkää itsekin niistä maisemista. Meitsille se on kanssa mieluinen reitti koska olen monesti nähnyt siellä liikkuvan nättejä tyttöjä ja joskus päässyt yhtä aikaa saman puun juurellekin asioimaan.
 
Ainut harmaa pilvi mielessä oli ajatus, että toivottavasti se emäntä ei lässytä mulle tai halaile just silloin kun niitä tyttöjä on lähellä. Siinä menee Kingin maine ja on vaarassa leimautua mammanpojaksi.


"Aamulla kanan kanssa puuhastelua"


"Iltapäivällä metsälenkille, valppaana ja ryhdikkäänä mahdollisten tyttöjen varalta"

"Huhuu, missä on tytöt... täällä on Kingi !"


"No tuollahan näkyy olevan muutama tytsy juuri näköetäisyydellä. Nyt vaan se  leso  ja vaikeasti tavoiteltava ilme...tse...tse...tulkaa...tulkaa..."

"Katsokaa tytöt, Kingi esittää supermiestä !"

"Aaltoja teille ja mulle !"

"Hehehe...ei ne daamit nyt ehtiny tulla mun luo mut varmaan jäi mieleen metsien Kingi...
häh mitä ihmettä mun peilikuvassa näkyy...!!"
"Mamma sä pussasit mua siellä metsälenkillä, kato nyt mikä punanen mulla on ohimossa ja vielä valkosella puolella ! Ei varmaan usko nyt kukaan että meitsi on metsien Kingi ! Hö...mennään syömään ja jos sit vaikka päivätirsoille"

14 kommenttia:

 1. Ee ne tytöt ehken nähnnä tuota huuljpunan jäläkee... :D Anteeks, en naara en. Seon vakava asija jos on huuljpunnoo nuamassa. Ite en tiijjä ku äet ee käätä vuan isot poejjat on huastanna :)
  Sullon oekeet otteet ruamikkaan roppas esittellyyn. Kyllä nuilla elekeillä taentuu tyttölapset! Kyllä oot Kingi etkä mikkää mammampoeka. Vaekka ee se haettoo jos kotona on vähä mammampoeka. Ku siitä ee kukkaa tiijjä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan siitä aika paljon kyllä etuja kun on kotona mammanpoika :)
   t. Nero

   Poista
 2. Tai hei, mistä ne muut koirat tietää, kuka sua on pussannut. Tässä olisi nyt kyllä hyväksyttävä pieni valkoinen valhe. Sä voisit kertoa muille, että sä oot niin viehättävä, että tuntemattomat vastaantulijatkin haluaa pussata sua. :) Ihan vaan joku tuntematon se oli, joka pussasi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin se täytyy pistää huhu liikkeelle, että joku ihan vieras ihminen oli niin haltioitunut että täräytti vastaantullessa pusun ohimoon :)

   Poista
 3. Kyl siä Nero oot teiän metsän Kingi, niin komiakii.Ei teil viel paljo lunta oo siellä, onkohan latuja, jos ei ni saatte rauhas kulkee siellä. Meillä on ladut tullu, ni hankaloittaa meiän metsapolkui. T. Lennu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt tais tänään sunnuntaina mennä metselenkit umpeen kun on tullut yli 10 senttiä lunta ja jatkuu...

   Poista
 4. No teisti on ilmanmuuta Kingi ja kyllä kaikki teijän seudun hemasevat pimut sen tiätää. Mut hei, onks teitsin äipällä huulipunaa mettälenkillä! O-ou, meijän äippä ei punaa huuliaan ees juhliin, ku ei osaa, vaikka tarvetta kyllä olis. Respektit teitsin äipälle, hiano nainen on aina hianol.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta se on, emäntä ei ulko-ovesta poistu ilman huulipunaa.
   t. Nero

   Poista
 5. Ón sulla kyll sellainen kroppa, että sitä kannattaakin esitellä. Joka tyttö varmasti sinut siellä tietää. Ja huulipuna ohimossa on hurmurin kunniamerkki ; )
  Valoa kohti mennään ja kohta saadaan taas paremmin selvä onko kyseessä aamu vai ilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä valoa todella odotellaan mutta onhan se jo pikkasen onneksi pimeä aika lyhentynyt, sitten vielä aurinkoa niin avot ! :)

   Poista
 6. Jokaisessa Kingissä asuu pieni mammanpoika ;) Huulipunalla tai ilman, mutta toi oli kyllä pisten iin päälle =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu niin kuin sanottu jos se pysyy vaan kodin sisäpuolella se mammanpoika-maine :)
   t. Nero

   Poista
 7. Tytöt kyllä osaa arvostaa herkkyyttä, varsinkin kun on muuten tuollainen komea ja katu-uskottava kingi! Kombinaatio on ihan ylivoimainen, joten ei hätää. Ja vinkuva kana on muuten aika söpö! :) Joululomalla näin kummipojan koiralla kaakattavan lampaan. Se se vasta outo oli!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaakattava lammas kuulostaa omituiselta...kaikkea ne lelun tekijät keksii :)
   t. Herkkä Metsän Kingi

   Poista