lauantai 24. tammikuuta 2015

Vale-lelu ja treffien valmistelua

Tähän lauantaihin on mahtunut jo monta ihmettä ja nyt on vasta iltapäivä.  Yksi ihme on semmoinen vale-lelu ja toinen on netti-treffit. Se vale-lelu ilmestyi tyttiksen viereen ihan yllättäen kun isäntäväki tuli kaupasta. Ei siinä mitään ihmettä että meitsi sai tuliaisia kauppareissulta mutta se on ihme että eka kerran en keksinyt mitä sillä lelulla kuuluisi tehdä.
 
Ensin iskin hampaat kiinni leluun mutta ei se antanut yhtään periksi. Semmoista kovaa muovia, hyvä ettei mennyt lihapullan-jauhamishammas rikki. Ei pystynyt edes riepottelemaan kun oli niin liukaskin ettei pysynyt suussa. No en saanut sitä edes vinkumaan niin kuin meitsin lelut yleensä tekee sen ensimmäiset kolme minuuttia. Ei äännähdystäkään. Entäs jo se olikin älypeli ? Mutta ei sekään oikein natsannut koska älypelit tuoksuu aina herkkupaloille, tämä peli vain muoville.
 
Sitten se toinen ihme, netti-treffit ! Huomenna mulla on Hetan kanssa sovittu treffit ja sitä odotan innokkaasti, tuskin saan edes ensi yönä unta ! Mutta sitten pitää jännittää jo seuraavaakin sunnuntaita kun on taas treffit. Meitsi kirjotti blogiin viikko sitten että kaverit on hakusessa, ei ole pitkään aikaan ollut ketään kylässä. Siitä poiki sitten yksi blogin kautta tullut treffi-kutsu ! Ihan tuntematon bulldoggi-tyttö haluaa tavata (nyt punastuu meitsi-poika). Sen nimi on Dora ja se on ihan saman merkkinen kuin meitsi ja Hetakin. Viikon päästä nähdään koirapuistossa, mistähän meitsi tunnistaa sen kun ei olla ennen nähty. Toivottavasti emäntä laittaa mulle pannan missä on se nimilaatta niin ei käy mitään sekaannuksia. On se vaan jännää tuollainen netti-treffailu, koskaan ei tiedä mikä siellä koirapuistossa odottaa.
 
Tänään kuitenkin iltapäivällä valmisteltiin Hetan tuloa. Emäntä patisti mut takapihalle tekemään lumeen Hetalle polkuja ja näyttämään olenko jonnekin jättänyt liuku-miinoja, pitää kuulemma kerätä pois ennen kuin daami tulee kylään. Ihmiset nyt aina hössöttää liikaa, mitäs sitten jos on parit 'jutut' takapihalla hangessa, se on vähän niin kuin sellainen iceabreaker kun ei olla pitkään Hetan kanssa nähty. On sitten ainakin joku aihe mistä voidaan vaihtaa kuulumiset.
  
 
"Mikä ihmeen lelu tämä on...mihin hampaat upotetaan !"

"Ei tuoksu herkkupalalle eikä vingu...mitä sun kanssa pitää tehdä ?"

"Hei nyt ihan oikeesti mamma....ei naurata tällainen lelu millä ei voi tehdä mitään !"
 
"Pyh se onkin isäntäväen Voimapyörä. Mitä se tekee mun tyttiksen lähellä ?"


"Heta tulee huomenna !!! Nyt tehdään polut valmiiksi takapihalle !"


"Nyt karkuun, mamma etsii mun jättämiä liukumiinoja !""Vaara ohi....ei se löytänyt niitä lumen alta !"


"Huomenna näytän Hetalle mun viimeisimmät moovit !"

"Enää yksi yö ja Heta on täällä, pikkasen naurattaa jo !"
 
"Tän mun keksimän bulldogin lumi-polkan opetan Hetalle"

14 kommenttia:

 1. Sinun pittää panna kukka pantaan ni se puistorehvityttö tunnistaa sinut.
  Heta on varmaa mielissää ku tiet valamiiks sille polokuja. Ja mittee välijä niistä liukumiinoesta on . Nehä on jiässä! Ne kettää häerihe.
  Kyllä sulle on nyt mukavat aejjat tulossa ku on kahet rehvittii tiijjossa. Vuan sehän näkkyy ilimeistässii :) Tulehhan sittä huastammaan mitenkä mänj.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakkasta näkyy olevan tänäänkin, treffipäivänä, kikkareet pysyy kohmeessa :)

   Poista
 2. Ei meistäkään niistä liukumiinoista oo mitään haittaa. Jäätyneitä kikkaroita. Muista sitte olla kohtelias äläkä yritä ekalla kerra (tiedät kyllä mitä tarkoitan, niitä äijäjuttuja...). Mukavaa teillä tulee olemaan! Kun on oma piha, missä kirmata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heta kyllä pitää huolen ettei meitsipoika käy liian innokkaaksi (tiedät kyllä mitä tarkoitan...) :)
   t Nero

   Poista
 3. Kyllä on nyt Hetan sydän vaarassa, saa laulaa treffien jälkeen "mun sydämestä puuttuu palanen.." ;) Sulla on mahtava draivi päällä, Nero. Pidä tuo fiilis ja asenne!!

  VastaaPoista
 4. Pitäisköhän se mennä ja ostaa Carolle tollanen "lelu". Ois meinaan varmasti mieleinen nimenomaan siksi, ku se EI vingu epäilyttävästi. :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on sellainen tuijottelu-lelu, kun siitä ei saa otetta. :)

   Poista
 5. No onpas nyt vipinää tyttörintamalla! Alkoi muakin jännittää se hauvatinderistä löytynyt bulldoggityttö. Pysymme siis edelleen linjoilla! :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä jo ihan täpinöissään ! :) Kuvat kyllä tulee ja postaus treffeistä

   Poista
 6. Voi mahotonta, ku sulle tulvii tyttiksiä ovista ja ikkunoista. Mut hei, minkäs teet, ku oot noin komee ja vilmaattinen herrasmiäskoira.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedä sitten kuinka komea....taitaa mammalla on osuutta noihin netti-treffeihin, onkohan se huolissaan kun sillä on peräkammarin bulldoggi :)
   t. Nero

   Poista
 7. Innolla odotan, että saan lukea että millaisia tyttölamuja siulla nero on! Toivottavasti saadaan lukea niistä pian!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilman muuta tänne tulee lesoilu-kuvia treffeistä :)

   Poista