sunnuntai 31. elokuuta 2014

Riiviöt

Ehtihän se vihdoin Tarakin tulla mökillä käymään. Tässä on odotettu koko kesä koska se uimamaisteri tulee polskimaan. Tara ui nopeammin kuin meidän rannan kalat ja pystyy samanaikaisesti kantamaan keppiäkin. Kaikki kalat aina häipyy meidän rannasta kun kuulevat Taran saapuneen, siinä on se vaara kaloilla että jäävät uimamaisterin uintipotkujen pyörteisiin. Ahvenen sintit on välillä olleet kuin pesukoneen rummussa Taran vanavedessä. Moni ahven on varmaan miettinyt että ui mieluummin vaikka katiskaan turvaan kun jäis pyörimään turbiiniin. Meikäkin on oppinut pitämään pienen välimatkan Taraan vedessä ollessa. Kerran olin ihan vieressä kun Tara pyrähti uimaan tarzania, mulla oli sitten sieraimet täynnä vettä ja naama vesiroiskeissa. Korvalehdetkin kastuivat niin märiksi etten jaksanut niitä nostaa. Mulla oli sitten hetken haju-, kuulo-, ja näköaisti pois pelistä. Rantaan piti suunnistaa pelkän intuition avulla....löysin itseni myöhemmin mökkituvasta jääkaapin vierestä.
  
 
"Tällä kertaa meille pidettiin ensin tiedotustilaisuus. Heti tuli kielto mennä mökin alle tutkimaan, on kuulemma niin pölyinen ja samalla kostea paikka. Oisin voinut kertoa, että meikähän ei sinne koskaan mene...paitsi Taran kanssa koska se näyttää esimerkkiä"
 
"Tiedotustilaisuuden jälkeen tutkailtiin ikkunasta mitäs sitä sitten kun ei saa mökin alle mennä. Taraa niin kovasti kiinnostaa ahtaat paikat. Heti se ehdotti että juostaan sinne alle takapihan kautta. Hmmmm....arvasin ettei se ketään usko"

"Juuri silloin meille aukaistiin ovi ja Tara ryntäsi viattoman näköisenä mökin taakse. Kaikki (paitsi meikä) luuli että se menee keppiä hakemaan"
 
"Mä niin arvasin että se menee mökin alle....ja sinnehän se ryömi. Mun oli ihan pakko mennä perässä pyytämään se pois"
 

"Sain houkuteltua Taran uimaan ja siinähän se puhdistui samalla mökinaluspölyistä. Ei jäänyt tällä kertaa kiinni sääntöjen rikkomisesta, sais olla kiitollinen meikäläiselle"

"Kaikki kiiruhti katsomaan kun joutsenperhe ui laiturin ohi. On ne vaan uljaan näköisiä. Siinä oli vaan se harmillinen yhteensattuma että emäntä huomasi mun niskassa olevan keltaisenruskean tahran ja teki päätelmän että nyt se Nero on kuitenkin mennyt sinne mökin alle kun on tarttunut likaa takaraivoon ! Turha siinä oli selitellä että menin vaan hakemaan Taran pois."
"Tuli sitten komento vedestä pois ja valvonnan alle. Siinä kyhjötettiin pitkä tovi ja kukaan ei epäillyt Taraa koska se otti sen kaikista viattomimman ilmeen"


"Jouduttiin tauolle sisätiloihin. Tara alkoi heti suunnittelemaan seuraavaa ryömimiskohdetta. Kyseli multa että onkos kielletty menemästä vierasmökin alle ? Hyvä pointti, eihän kukaan sellaisesta ollut puhunut."
"Tässä me ollaan jo seuraavalla jäähyllä, vierasmökin alta noudettuina. Pikkasen oli ryppyä rakkaudessa kun meillä oli Taran kanssa eri näkemykset kenen syystä me ollaan jäähyllä vähän väliä. Ei jaksettu mököttää kuin hetki, päätettiin että pysytään loppuaika pois kielletyistä paikoista niin kaikilla on kivempaa"
 

14 kommenttia:

 1. PK-KaSi:n jäsenet siis hommailee muutakin yhdessä kuin pelkkää uintia :D

  Taralla on kyllä tässä nyt koko ja väri puolellaan, noissa salaisissa talonalushommissa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, ei sitä kukaan huomaa vaikka kurkistelis talon alta.

   Poista
 2. Ihanat tekstiilikaksoset tuossa kolmanneksi viimeisessä kuvassa! :) Voihan himputti sitä pahan onnen niskaläikkää! Ilman sitä olisi jäänyt ainakin yksi jäähy väliin...

  VastaaPoista
 3. Jopa ol sittä huono tuuri ku kiini jäettä. Ja sinä vielä iha iliman ommoo syytä! Ne nuo naeset ossoo sittä ällyyttee, ja myö viattomat miespuoliset siitä joovvuttaan kärsimmää. Sillä on meleko miärätietone ilimehhii nuissa kuvissa :)
  Sulla on kyllä nii viattoman näkönen katanto ja nuama ettee luulis pitkijä jiähyjä emäntäs ruahtivan antoo. Mukavata teellä näkkyy olleen jiähyistä huolimata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskaa oli vaikka pientä mökötystä välillä puolin ja toisin :) Yritä nyt pysyä noiden naisten aivoituksissa mukana...:)

   Poista
 4. Me pelätään pahinta, että meijän äipältä lirahti, ku hän nauro niin gaumeesti tälle teijän seikkailulle. Ootte kyl melkosen hauska parivaljakko! Muiskuja Taralle. Aika ovela tyttö, ku sun piikkiin saa kaikki kepposet menee. ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho....vai semmoinen vahinko :) No sittenhän kannatti juttu kirjoittaa :)

   Poista
 5. No, Nerohan on kentlemanni viimesen päälle ja ottaa nuhteetkin vastaan neidon puolesta. Hyvillä käytöstavoilla pääsee aina pitkälle..... Tai kenen vinkkelistä asiaa nyt sitten katsookin.....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritän olla useimmiten kentlemanni, paitsi jos ehdin ruokakupille ensin..
   t. Nero

   Poista
 6. Hyvä Nero, että edes yriti saada Taran päätä käännettyä mökin alle menon suhteen. Tunnen muuten yhden Taran, joka on vähän samannäköinen kuin sun kaverisi. Se on vain pitkäkarvaisempi ja isompi. Samanvärinen ainakin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai sielläkin Tara tuttavapiirissä, hieno nimi ja hyvännäköisiä :)

   Poista
 7. Ai että me Palvelijattaren kanssa ollaan naurettu sun ja Taran puuhia! Tara on tosi ovela tyttö. Sun täytyy olla tarkkana, ettet ihan jokaista kiellettyä juttua joudu ottamaan syyksesi, Nero. Ei kyllä taatusti tule aika pitkäksi Taran kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taran kanssa aika menee kuin siivillä :) Ei se onneksi kepposia tee kuin puolet yhdessäoloajasta :)

   Poista