maanantai 11. elokuuta 2014

Laran kanssa, Osa 2

Mökkiviikonlopun toisena päivänä mulle ja Laralle oli annettu ohjeet keksiä jotain muita leikkejä kuin vedessä kahlaaminen. Edellisenä iltana oltiin monta tuntia ja siinä on se huono puoli että pitkän turkin juuret voi tulehtua jos on liian kauan vetisenä.  Mulle se oli itsestäänselvyys että nyt piti löytää huvittelut kuivalta maalta. Lara oli niin innostunut vesijumpasta, että yritti vielä kaikenmaailman konsteja päästäkseen kahlailemaan.
 
 
"Aamupalan jälkeen Lara yritti naamioitua oravaksi ettei kukaan huomaa kun se tepastelee järveä kohti. Juuri ennen rantaviivaa asia huomattiin ja Lara sai komennon tehdä täyskäännöksen"
"Laran palatessa mökkipihalle, yritin ehdottaa että pöllisimme vaikka yhdet halkopuut ja pinkoisimme karkuun mökin taakse"
 
"Lara kuitenkin pyysi mut sivummalle ja kuiskutteli pienellä äänellä tulisinko rannalle niin näyttäisi mulle yhden kivan jutun"
 

"Lähempänä rantaa Lara heitti yläfemmat ja sano että meillä onkin nyt lupa mennä järveen, mee sä ensin niin mä tuun perässä"
  


"Ihmettelin kyllä kun en ollut sellaista lupaa kuullut mutta menin sitten järveen ja ylpeänä esittelin Laralle löytämääni keppiä. Samanaikaisesti kuulin kun emäntä huusi että mitä sä nyt Nero menit sinne järveen kun Lara luulee että on annettu lupa !"
 
"Samalla hetkellä Larakin loikki mun luokse järveen. Rannalta kuului *noniin Nero kato nyt se Larakin tuli*"


"Hahaha....Laralla oli hauskaa kun sai mua jekutettua....no ehkä teen joskus sitten vastajekun"

"Oikeastaan sain jekuttaa jo hyvin pian rannalle noustessa. Kysäisin että meinasitko Lara että aletaan nyt pelaamaan kirkon rottaa...kun oot jo naamioitunut"
"Tilanne oli sitten 1-1 ja ravistelimme hyvässä sovussa itsemme rantakuntoon"
 
"Kuivattelun vielä jatkuttua aloitimme pihalla leikit ja lelujen kanssa touhuamisen. Rauha maassa ja kaikilla hyvä mieli"
 
 
 12 kommenttia:

 1. Voiku tulis viel osa kolme, nää on niin hauskoi toverii keskenää. T. Lennu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sitä matskua vielä riittää kolmos osaankin :)

   Poista
 2. Aika ovela likka! :) Mutta kivaa selvästi oli!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On todella ovela ja jekuttaa aina kun tilaisuus tulee :)

   Poista
 3. Jaahas, vai sai toi friidu huipsautettua sua, Nero. Aikamoisen mukavan sutki mimmi. Olit oikeen herrasmiäs ja varmasti Lara tulee toistekin. Hauska oli kattella teijän uimiskeluja.

  VastaaPoista
 4. Oeshan se pitännä arvata...ne naeset! Että saekii sinuva huijattuva. Vuan on teellä ollu mukavata :) Kolomas osa oes kyllä toevottu minunnii mielestä. Nämä on kerrassaa maenijoeta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Osa kolme jo työn alla :) Kyllä sille Laralle voi parit jekuttelut antaa anteeksi kun on tollanen rinsesssa.

   Poista
 5. Párekin Palvelijatar15. elokuuta 2014 klo 12.07

  Olette tosi mainio pari, Lara ja sinä. Lara kyllä käyttää naisellista viekkautta ihan estoitta sinuun, hihi. Mutta eihän se haittaa, pääasia että on kepposten kohteena eikä hyljeksittynä. Minä luulen, että Lara on ihastunut sinuun, eikä se ole mikään ihme. Komea uroshan sinä olet, Nero.

  VastaaPoista