tiistai 26. elokuuta 2014

Tara uimaopettajana

Jos muistatte niin meikä sai viime viikonloppuna uuden kaverin, Täplän. Se on nyt mun luottokaveri ja kerron sille kaikki mieltä askarruttavat asiat ja sellaisetkin mitkä on vaan kiva kertoa. Se on niin kiva että pääsee jopa mun kanssa odottamaan ruoka-kupin täyttöä. Se ei koskaan ryntää ekana kupille vaan odottaa vuoroaan, joka on luonnollisesti mun jälkeen. Otan Täplän myös nukkumaan viereen, ei se koskaan valita että tyyny on huonosti tai että ikkunasta vetää. Lenkeille en ole ottanut Täplää mukaan kun sillä ei oikein jalat kanna. Se tykkää enemmänkin loikoilla. Tänään kerroin Täplälle että meikä lähtee viikonlopuksi mökille ja mulle tulee sinne kaveri Tara. Mun mielestä Täplän on kivempi odottaa kotona koska mökillä on niin paljon touhua ja edestakaisin rallia että vois jäädä pienimpänä jalkoihin.
 
 

"Näin rauhallisesti Täplä suhtautui kun kerroin että olemme eri paikoissa tulevana viikonloppuna"

"Yritin kertoa hienotunteisesti, ettei Tara mitenkään korvaa Täplää mutta meitä kovasti yhdistää uiminen. Tara opetti meikäläisen uimaan pari vuotta sitten uimahallissa. Tara oli jo vanha tekijä ja kertoi hallissa, että uimaliivit ovat pakolliset ennen altaaseen menoa."
 

"Tara näytti ensin mallia miten siellä altaassa pysytään pinnalla. Huuteli samalla että minne Nero olet liivit laittanut, ei niitä oteta välillä pois ! Opin sitten kerralla että liivit on pidettävä koko hallivuoron aikana vaikka hiostaisikin"
"Mua jännitti ihan sikana kun alkoi oma vuoro lähestyä. Tara näytti vielä että kun pitää palloa suussa uinnin aikana niin se rentouttaa"
"Muistan ikuisesti sen ensimmäisen uintikerran ! Pallo suuhun ja koiraa uiden ! Tuli kyllä niin voittaja fiilis kun Tarakin haukahteli kannustavasti altaan vierellä"
 
"Tara on uinut paljon meidän mökilläkin mutta mä olen vähän lintsannut. Tara luulee että meikäkin ui koiraa mutta mulla onkin ollut aina jalat pohjassa. Pitäähän jonkun olla tukevasti pohjassa kun me ei edes käytetä mökillä liivejä. Sitäpaitsi olen selkeästi kahlaaja-bulldoggi, en kovinkaan läheistä sukua hylkeille tai norpille"

15 kommenttia:

 1. Voi Nero-kulta sunkaa, ku tulin taas hyvälle päälle, ku kerroit tarinaasi. Meiän Leo 6 v. ui viimeviikonloppuna 4 krt ekan kerran vapaaehtosesti Ritva-tädin perään. Nyt kyl luen Leolle tän sun jutun, ni se kannustaa Leokin uimaa. Ota joskus Täpläkii mukaa mökille, näytät vähä paikkoja. T. Lennu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa että Leksakin on aloittanut uintiharrastuksen :) Täplä pääsee varmaan jo tänä syksynä mökille tutustumaan.

   Poista
 2. Hienon väriset liivit! :o) Paras jättää se Täplä tosiaan kotia vartioimaan. Jos jalat eivät kanna kuivalla maalla, niin ei ehkä kannata hivuttautua sinne järven puolellekaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kumma juttu kun tuolla hallissa on vaan tyttömäisiä liivejä, no tosi jätkä pärjää niilläkin :)

   Poista
 3. Oi, olet vielä oikea uimamaisterikin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, Diplomi taitaa olla vielä postissa kun ei ole näkynyt :)

   Poista
 4. Onse parempi Täplän pysyä kotosalla. Entäs jos vaekka puota suplahtaa järvee!! Ja luulen vuan että paenuu pohjaa het ku vettyy. Vuan oot sinä sittä er poeka ku oot oekee uimahallissahhii käännä! Mutta kaver on ollunna kyllä semmonen etton sen kansa uskaltaatunnahhii vettee :) On sulla vuan hyvät ilimeet nuissa kuvissa .) Äet käski minun kahtoo mallija. Ku kuulema aena nuivistelen taekka kiännän piätä poekkee kamerasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta muuten että jos Täplä vettyy niin siitä tulee painava ja painuu pohjaat ! Paree pysyä kuivalla maalla. Meikä on oppinut tykkäämään kamerasta, huomiota ja rapsutuksia siinä tilanteessa yleensä tulee :)
   Hyvää syyspäivää Iivarille !
   t. Nero

   Poista
 5. Mikä teidän uimaseuran nimi on Laran kanssa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän seura on PK-KaSi (Pääkaupunkiseuden karvaiset simmaajat).
   Mullakin menee välillä Laran ja Taran nimet sekaisin, tulee heti korville tytöiltä !
   t. Nero

   Poista
 6. Jestas sentään Nero! Oletpa sinä tosi komea tuossa altaan reunalla seistessäsi, ja muutenkin. Hienoja kuvia taas.
  Oli varmasti fiksua jättää Täplä kotiin, olisi saattanut vahingossa päätyä vääriin hampaisiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täplä mukaan sitten kun ihan vaan omalla porukalla. Tietää sitten kenen hampaista itsensä löytää :)

   Poista
 7. Haha! :D Tara odottaa kanssa jo kovasti uintikaveria ja mökkireissua :)
  -Jenni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täälläkin eräs lurppakorva ihan täpinöissään :)

   Poista