sunnuntai 24. elokuuta 2014

Täplikäs sunnuntai

Kiva pirtsakka sunnuntaipäivä takana. On saanut nauttia auringosta, kauniista väreistä ja ihan uudesta lelustakin. Niitä tutkimuksiahan on tehty ettei me koirat muka nähtäis värejä. Mitenköhän ne rohvessoorit on siihen tulokseen tulleet. Meikä ainakin näkee ja tykkää erityisesti punaisesta (tuoreen lihan väri) ja ruskeanvalkoisesta (piimä nappulapedillä). On niitä muitakin kauniita värejä, sen minä tiedän että emännän lempiväri on vaan vuodesta toiseen se pinkki. Sille vois myydä vaikka katuporan kunhan vaan on pinkki. Se väri ei oikein ole mun lempivärejä mutta voin toki syödä vaikka pinkin herkkupalan, en ihan niin ronkeli kuitenkaan ole. Tänään löysin kotipihalta silviä hivelevän väriyhdistelmän, oranssinpunaisen ja keltaisen.
 
"Nämä värit vaan jotenkin synkkas. Piti mennä katselemaan ja nuuhkimaan ihan sinne puskiin"

"Taisin mennä liian lähelle kun sieltä yksi terttu tippui patiolle. Pitihän mun maistaa kun tilaisuus kerran tuli"


"Hyi että oli pahoja ne marjat mutta ehdin syödä tosi monta ennenkuin maistoin. Piti mennä hetkeksi lelun viereen toipumaan kun vatsassa mourusi. Emäntäkin ehti ihmetellä yhtäkkiä sakenevaa ilmaa"


"Kohta jo vatsakivut unohtuivat kun emäntä ilmoitteli uudesta lelusta ! Saanko esitellä kaverini Täplä. Se osaa maata ja vinkua"

"Touhuttiin Täplän kanssa pitkä tovi. Se on hauska kaveri...""...paitsi silloin kun se hypää silmille !"


"Hehei....mun bulldogin korvat kuuli että jaakaapin ovi narahti viereisessä keittiössä ! Täplä sai nyt jäädä"
"Parempi olla paikalla oikealla hetkellä. Lelun kanssa voi leikkiä koska vaan, mahdollisuus huikopalaan voi mennä ohi nanosekunnissa"

9 kommenttia:

 1. Ei ne rohvessoorit mistään mitään tiedä, kunhan horisevat omiaan. Toi sun täplä on tosi magee. Onko vielä ehjä? Etkö meinaa kaivaa sitä vinkuvempulaa sen mahasta? Minä tekisin sen muutamassa minuutissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vieressä kun vahtii niin kestää yleensä kaksi leikkikertaa, muuten menis varmaan 15 sekunnissa. Pitää olla valppaana noiden vinkuvempaimien kanssa.

   Poista
 2. Olisko sussa Nero vähän hortonomin vikaakin? Ootko muuten kiinnostunut puutarhurin hommista vai tykkäätkö vaan maistella tutkimuskohteita?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsella ja maistella vaan, muut saa hoitaa sen hoitopuolen :)

   Poista
 3. Hyvin sopii Nero alkusyksyn väriloistoon! Ja tuo Täplän leopardikuvio puki hyvin kuononpäällistä. <3 Nuppu ja minä olemme niin ikään ikuisesti pinkin kannattajia. Meinasi kyynel tirahtaa,kun kuulin värianalyysissä, että pitäisi räväkän pinkin sijaan pukeutua sinapinruskeaan ja armeijanvihreään. Ggggh!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on ihan hatusta ne värianalyysit :) Sitä pitää pukea mikä itsestä tuntuu kivalta.

   Poista
 4. Oekeeta syksyvvärijä! Ja hyvästi on kyllä tuon uuvven lelun ja teejjä huushollin värit justiisa sinun turkkis värriin sopivija! :) Minnäe maestelin nuita punasija marjoja...iha mahottoman pahammakusija olivat!
  Meellä äet oes halunna kesäks pinkin maton...onneks on nii hijasottonen että kerkis kesä männä huaveellessa. Sehä ee oes ollenkaa sopinna minun turkivvärrii! :) - Jos nyt ee sovi nämäkkää nykyset...
  Tuas kerra pittää sannoo etton tos hyvijä kuvija. Ja sinä taejjat tuon posseeraaksen :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos Iivari positiivisista kommenteista :) Otan itseeni jokaisen sanan :)
  t. Nero

  VastaaPoista
 6. Oletkos ennen maistanut mitään marjaa? Jos olet niin tämä pahamaineinen pihlajanmarja ei taida kuulua suosikkeihin...? Ja mikä marja mahtaa olla paras? Meidän hauva on ihan kateellinen sun uudesta Täplä -lelusta! :)

  VastaaPoista