lauantai 23. elokuuta 2014

Peruslauantai

Meikä on tunnetusti kova poika menemään ja touhuamaan. Tänään oli pakko myöntää että kivaa ja jännää voi olla ihan kotipihallakin.  Kaksi normilenkkiä pohjalle ja sitten jäin miettimään....mitäs seuraavaksi. Ei kavereita ilmoittautunut...ei mökkeilyä ja uintia, olisiko kivan kesän jälkeen vuorossa tylsä lauantai kotipiirissä. Toisin kävi ! Emäntä on aina torunut jos jahtaan lintuja tai oravia ettei saa luontokappaleita kiusata ja jahdata. Joo...joo...uskonhan minä....jollei emäntä ole näkemässä. Emäntä ei tiedä että ne oravat ja pihalinnut ne niitä kiusaajia on, meikä on puhdas pulmunen niihin verrattuna. Helppo niiden on ensin härnätä ja sitten lennähtää ja loikkia puiden latvoihin kun on ensin meikän haju- ja näköetäisyydellä brassaillu. Näin se vilkas lauantai eteni.
 
 
"Olin saanut vainun kurresta ja ihan hajuetäisyydellä ! Siinä se nautti 2 metrin päässä pähkinäpuun antimia, maastouduin lähimpään puskaan odottamaan tilaisuuttaa tehdä vihdoinkin sinunkaupat"
 
"Sit kirmasin laukkaan....valmiina heittään yläfemmaa Tikun (tai Takun) kanssa !"
 
"Oharit teki, loikki ylälatvoihin. Vaikea olla niiden kaveri kun härnäävät ja tosi paikan tullen loikkivat turvapuihin"
 
"Se siitä oravan kanssa kaveraamisesta, pitäis olla molemminpuolista. Onneksi kotipihalla voi harrastaa muutakin kuin oravan kanssa hengailua. Mun yksi parhaista harrastuksista on tasapainoilu. Emäntä aina kiljuu että Nero nyt voit tippua....enhän mä sieltä putoa mutta kivalta tuntuu tehdä vaikutus lähipiiriin"
 
"Seuraavaksi tulikin jo kutsu isännältä leikkimään lentävän lautasen saalistusta, oli se vaan niin kivaa pitkästä aikaa !"
 


"Siinä vaiheessa olikin jo päivätirsojen aika. Loppukesän viimeiset lämpimät auringonsäteet...olkoon kurre siellä latvoissa, ei mullakaan valittamista"
 

12 kommenttia:

 1. Hahaha, sorry Nero, mutta olet vaan niin hauska näky siellä pusikossa. Joo, tikut ja takut osaa härnätä, on koettu. Mutta mieluummin minä koira olen kuin joku pähkinänkätkijä!
  Tosi hienosti tasapainoilet, voisitkin kokeilla nuorallatanssimista. Kiva päivähän sulla on ollut. Toivottavasti huominenkin on hauska ja vilkas!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oravat taidan tältä kesältä unohtaa, tänään voisin keskittyä pihan harakoihin, oliskohan niistä kavereiksi tosi paikan tullen.

   Poista
 2. Ompa ollu kaekkee muuta ku peruslaavvantae! Oravat on kyllä välillä melekosen haljuja kaverija. Härneevät siinä noka eissä ja sittä eeku pakkoo puullatvaa!
  Hienot kuvat hienosta mallista! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kehuista, meikä vetää kylläkin mahaa aina sisäänpäin kuvaushetkellä mutta muuten ovat ihan luonnollisia.

   Poista
 3. Nero ei vissiin ole nähnyt sitä jouluista Disney-pätkää, jossa Tiku ja Taku höynäyttävät Plutoa joulukuusesta käsin? :-o Kannattaa katsoa se ihan self defence -hengessä vaikka jo marraskuun puolella. Hienosti tasapainoteltu, muuten!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää hankkia asap tuo Disney-leffa, josko siitä sais hyviä vinkkejä oravien kaitsemiseen.

   Poista
 4. Voiko noin symppistä ja söpöä ollakaan kuin tuo Nero?? <3
  Helppohan tuosta on hyviä kuveja napsia :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vaan, kuten jo Iivarillekin sanoin niin aika luonnontilassa meikä noissa kuvissa on tai ainakin yrittää olla :)

   Poista
 5. Joo, kurreja pitää aina jahata. Mut kuule kuoma, onpa sun petis mätsäävä sun turkkiis. On on.

  VastaaPoista
 6. Ehkäpä onnistut Nero ensi kerralla kertomaan kurrelle, että haluaisit vain olla kaveri :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun ne vaan malttais kuunnella niin voisin kertoa :)

   Poista