tiistai 12. elokuuta 2014

Laran kanssa, Osa 3

 
Semmoista olen kuullut, että kahden edellisen tarinan jälkeen on tilausta kolmannellekin osalle Laran mökkivierailusta. Sehän on mukavaa kun kiinnostaa meidän touhut.  
Lara on tietysti suosittu kaikkien mielestä kun sen on niin prinsessa, olipa se joku kehunut meikääkin komeaksi (posket punastuu). Tässäpä teille muutama kuva ja tilanne, lisää matskua saan vasta sitten kun saan tavata Laran seuraavan kerran. Toivotaan että se on pian.
 


"Ei me pelkästään kahlattu siellä järvessä. Opetin Laralle miten bongataan kaloja. Ollaan paikallaan ja liikkumatta, odotellaan rauhassa"

"Voih...eka kalaparvi meinasi tulla  Laran lähelle niin se huutaa täysillä että täällä !! Parvi pakeni pakokauhussa vastapuolen rannalle"

"Piti sitten opettaa melkein tassusta pitäen, että ei saa rääkyä jos haluaa bongata niitä kaloja"


"Kalastelujen välissä pröystäilin Laralle kun osaan laittaa etutassut ristiin. Lara oli aika otettu mun motoriikasta"


"Larahan ei tunnetusti kakkoseksi halua jäädä ja esitteli kuinka osaa juosta vedessä kahdella tassulla"

"Tulihan siltä Jekku-Laralta taas yksi uusi temppu. Sovittiin että ollaan piilosta, meikä laskee kymmeneen ja Lara juoksee sillä välin näkymättömiin. Meikä alko viattomana laskemaan niin se pöllikin mun lelun kun keskityin niihin numeroihin. Tais olla jossain nelosen kohdalla kun lelu vietiin"

"Oltiin me sitten ihan oikeastikin piilosta. Laraa on vaikea löytää kun se osaa maastoutua hyvin"

"Meikä meni piiloon järveen mutta Lara löysi mut ihmeen nopeasti"

12 kommenttia:

 1. Toesella tassut ristissä ja toene kahella jalalla :D Ootta työ melekonen parvaljakko :D Kyllä se Lara vielä oppii tuonnii kalanpyytämisen ku harjotteletta ahkerasti. Kyllä näestä teejjän hommista on sittä hupasata lukkee. Sattuu kaekellaesta. Ku on nuin vaahikas viikolloppu ollunna ni koetaha kuoma toentuva nyt sittä :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos osasta kolme! Avasin koneen ja hihkuin ilosta, yes, yes ja malttamattomana lukemaan tarinaa. Ootte te oikeesti upea parivaljakko, Nero on niin kohtelias neidille, jatka samaan malliin, oot huipputyyppi!!!! T. Lennu-fanisi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lennu, kiva kun tykkäät käydä blogissa :) Lisää tulee juttuja, ihan varmasti

   Poista
 3. Olen niin koukussa tähän sarjaan, etten malta edes odottaa, milloin se tulee DVD:lle. Puhumattakaan uudesta tuotantokaudesta! <3 Ja että Lara ja Nero tekevät itse omat stunttinsa – sitä ei voi kuin arvostaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt tässä kohta innostutaan noin runsaan kauniista palautteesta. Montakohan tuotantokautta.....:)

   Poista
 4. Hyvähän Laran on piiloutua, kun ainakin puolta pienempi piilo riittää. Tommonen uljas ilmestys kuin Nero ei ihan mihin tahansa voi piiloutuakaan. Aina se on kaverin kanssa kivempaa ja aika kuluu siivillä. Hyvää kalaonnea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, onhan tuolla Laralla tosiaan etuna sen koko, mitä siis tulee piilossa-leikkeihin :)

   Poista
 5. Aivan ihania kuvia kaikissa kolmessa osassa! Ja mikä viikonloppu! Melkoisia veijareita ystävykset Nero ja Lara.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaksin aina kaunihimpi...toivottavasti Lara ehtii pian taas kyläilemään :)

   Poista
 6. Ei ole tekemisen puutetta sulla Nero, kun Lara on paikalla ; ) Ne on kuule aikamoisia pakkauksia nuo neidot. Samalla otteella hoidat osasi kuin minäkin Takun kanssa; sisäänpäin hymyillen ja lempeästi. Viekkaasti vei Lara sulta lelun. Helppoahan se, kun juuri keskityit numeroita muistelemaan. Täytyykin painaa mieleen tuo jippo, etten putoa samaan kuoppaan : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se vaikeeta kun pitää esittää älykköä ja olla valppaana yhtäaikaa :)

   Poista