keskiviikko 5. marraskuuta 2014

Luova työ ja tauko

Terve taas kamut näin pienen tauon jälkeen. Tauko on johtunut siitä kun meitsi on työstänyt uutta biisiä. Kaikki jotka tekee musaa niin tietää kuinka voimille ottavaa se on. Ensin se luomisvaihe ja sitten itse toteutus eli purkkiin pistäminen.
Hyvä esimerkki se yks kotimainen räppäri kellä on korkeet posket, se on jo vuoden pituisella tauolla kun on ollut ensin vuoden pinnalla. Meitsikin meinas työskennellä yhden suhde yhteen jaksoissa. Ensin pitkä lepo ja sitten biisi, jonka jälkeen taas pitkä lepo.
 
Tää mun uusi biisi on pikkasen country-sävytteinen, niinku oltais saluunassa villin lännen aikaan. Idea tuli kun katselin mamman kanssa yhtä länkkäriä missä oli se jonväyne.
Toivottavasti pääsette länkkäritunnelmaan, meitsin pitää nyt ottaa pienet tirsat eli vuorossa luova tauko.
 
 
"Tässä meitsi vielä lepäilee ennen uuden biisin purkittamista"

                                Tässä mun uusi single eli sinkku niinkuin me musiikkipiireissä kutsutaan."Rankka luomistyö vaatii pitkät unet ja kunnon tyynyn. Herätessä sitten kuulee onko mun sinkku noussut listoille"

8 kommenttia:

 1. Jos tuolla ee listaykköseks piäse ni ee millää! :D Olj siinä semmosta hittimeeninkijä oekee. Seon rankkoo tuo mussiikkihomma. Oon nuorelta emännältä kuullu. Ja piisintekkoon männöö aekoo ja enerkijata. Että hyvä seon huilija välillä. Suap sittä tuas uutta inspiraatijota :) Oot sinä melekonen Mestarj!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvät oli tirsat ja pitkät. Ei oo vielä tullut haastattelupyyntöjä mutta enpä ole toisaalta ollut tavotettavissakaan kun oon lakanoissa levännyt. :)
   t. Nero

   Poista
 2. Ilmiselvä listahitti taas! Ei sulle pärjää tsiikit eikä elastiset. Voisit kyllä jo harkita stadionin varaamista muutamaksi viikoksi alkukesäksi. Me voitais Iivarin kanssa tulla vaikka turvamiehiksi konserttiin ja myyntitulojen ohjaajiksi oikeille tileille... ; )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heti kun stadion keikka varmistuu niin otan Parekiin ja Iivariin yhteyttä. Te olette niin sosiaalisia että turvamies- ja kirjanpitopalvelujen lisäksi voisitte olla mun managereita :)
   t. Nero

   Poista
 3. Kyllä mä pääsin tämän sinkun myötä villin lännen tunnelmaan! Kojootteja, hiekkaa, jännitystä ja vähän möreää saluunalaulantaa. Onneksi tässä kuitenkin kuuluu selvästi Neron oma ääni ja tyyli, joten artistius on jo ehdottomasti saavutettu! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun ääniala on tosiaan hieman rajoittunut, voluumia kyllä löytyy ja matalan äänen kirjo...en kuitenkaan pysty sellaisia vitnijuuston biisejä laulamaan mutta tämä mun genre onkin basso-poppia.
   t. Nero

   Poista
 4. Miälettömän upee soolo! Oli huikee intro ja kertsi ja kaikkee. Kyä tolla sinkulalla joku Syksyn sävel -voitto heruu. Todellakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Syksyn Sävel ja tietty seuraava haaste on Euroviisut. Jälkimmäisessä on isoin pointti että erottuu joukosta...tässä vois olla mun ponnahduslauta maailmantähdeksi. :)
   t. Nero

   Poista